Δευτέρα 26 Σεπτεμβρίου 2011

Φετφατζίδης: «Πάμε για αποτέλεσμα στην Αγγλία»

Η κατάκτηση ενός θετικού αποτελέσματος είναι ο στόχος του Ολυμπιακού στο Εμιρέιτς απέναντι στην Άρσεναλ, όπως τόνισε ο Γιάννης Φετφατζίδης.
Ο νεαρός άσος των «ερυθρόλευκων», o οποίος επισκέφτηκε μαζί με τον Φραν Γέστε την Έκθεση «Nova All Sports Show & Fashion» και εκτός της προσεχούς (28/9) αναμέτρησης με τους «κανονιέρηδες», αναφέρθηκε στο πρωτάθλημα.

Κληθείς να μιλήσει για τις εμφανίσεις του Ολυμπιακού στο πρωτάθλημα, είπε: «Δεν είμαστε ευχαριστημένοι από την απόδοσή μας και μέσα από τις προπονήσεις και τους αγώνες θα γινόμαστε ακόμη καλύτεροι. Στα επόμενα παιχνίδια θα είμαστε καλύτεροι».

Εν συνεχεία, για τον τραυματισμό του, τόνισε ότι: «Θέλω να γίνω γρήγορα καλά και να βρω τα πατήματά μου, να φτάσω στο επίπεδο που είναι οι συμπαίκτες μου και να βοηθήσω όσο μπορώ την ομάδα».

Καταλήγοντας, ο διεθνής άσος αναφέρθηκε στον αγώνα του Ολυμπιακού με την Άρσεναλ, λέγοντας πως: «Είναι μια από τις καλύτερες ομάδες της Ευρώπης, ξέρουμε ότι θα είναι πολύ δύσκολο, πάμε όμως στην Αγγλία για θετικό αποτέλεσμα και πρέπει να είμαστε 100% συγκεντρωμένοι».

Στο ίδιο μήκος κύματος κυμάνθηκαν και οι δηλώσεις του ο Φραν Γέστε, ο οποίος, μιλώντας για την αναμέτρηση με την Άρσεναλ, ανέφερε: «Ξέρουμε τις δυσκολίες του παιχνιδιού, όμως θα δώσουμε τα πάντα για να πάρουμε θετικό αποτέλεσμα».

Για την πορεία του Ολυμπιακού στο πρωτάθλημα, ο Ισπανός άσος τόνισε πως «Δυσκολευτήκαμε στο πρώτο παιχνίδι με την Ξάνθη, γιατί δεν είχαμε βρει τα πατήματά μας ακόμα, όμως καταφέραμε και κάναμε και δεύτερη νίκη και είμαστε χαρούμενοι που έχουμε το απόλυτο στην Ελλάδα, το ζητούμενο είναι να κάνουμε μόνο νίκες», ενώ, σχολιάζοντας στη συνέχεια την εκδήλωση, δήλωσε: «Είμαι πολύ καλή εκδήλωση, είναι καλό για τον κόσμο και εμείς είμαστε εδώ για να βοηθήσουμε».

Επιμέλεια: Μπάμπης Παπαφιλιππάκης

http://www.zougla.gr/page.ashx?pid=2&aid=386769&cid=10

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου