Τετάρτη 25 Μαΐου 2011

Λ'εω όχι στον ρατσισμό και στην ξενοφοβία δηλώνει ο Μπάμπης Μπιλίνης


Λεω όχι στον ρατσισμό και στην ξενοφοβία.


Σε όλους αυτούς τους σούπερ "ελληναράδες", που προσπαθούν να πατήσουν πάνω στην "πληροφορία" 'οτι κάποιο ξενοδοχείο ημιδιαμονής στο Μοσχάτο μπορεί να γίνει ξενώνας μεταναστών, για να στήσουν ρατσιστικό σκηνικό στην πόλη μου λέω όχι.
Δεν θα πάρω μέρος στην σημερινή τους συγκέντρωση. γιατί μπορεί να θεωρώ ότι ο ξενώνας δεν πρέπει να γίνει στον Δήμο Μοσχάτου- Ταύρου, που έχει να διαχειριστεί και το ζήτημα των Ρομά μεταναστών στον Ταύρο, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι θα ταυτιστώ με ρατσιστικά ξεσπάσματα.
Δεν θα πάρω μέρος στην σημερινή τους συγκέντρωση, γιατί η ιστορία από την προηγούμενη παγκόσμια οικονομική κρίση 1929-1930 μας δίδαξε, ότι είναι εύκολο να καταλήξουμε σε κοινωνικό κατακερματισμό,να κυνηγάμε οι Γερμανοί τους Εβραίους, οι Γερμανοί τους Έλληνές, οι Έλληνες τους Κομμουνιστές, οι Γερμανοί τους Γερμανούς και οι Έλληνες τους Έλληνες και να το πληρώσουμε όλοι με 70 εκατομμύρια νεκρούς.
Δεν θα πάρω μέρος στην σημερινή τους συγκέντρωση, γιατί θα είμαι στη συγκέντρωση στο Σύνταγμα, ενάντια στις κυρίαρχες πολιτικές, που δημιουργούν και αναπαράγουν την κρίση, διεκδικώντας Αξιοπρέπεια.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου