Δευτέρα 23 Μαΐου 2011

ΕΞΕΤΑΣΗ ΠΙΘΑΝΗΣ ΕΔΡΑΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (ΒΟΛΛΕΥ) ΣΤΟ ΜΟΣΧΑΤΟ ΕΑΝ ΔΕΝ ΚΑΡΠΟΦΟΡΗΣΟΥΝ ΟΙ ΣΥΖΗΤΗΣΕΙΣ ΤΟΥ ΜΕ ΤΟ ΔΗΜΟ ΝΙΚΑΙΑΣ-ΡΕΝΤΗ ΓΙΑ ΤΟ ΓΗΠΕΔΟ "ΜΕΛΙΝΑ ΜΕΡΚΟΥΡΗ"


Ραντεβού με ανθρώπους του Δήμου Νίκαιας - Ρέντη θα έχουν στον Ολυμπιακό, προσπαθώντας να «κατεβάσουν» το ποσό του μισθωτηρίου.
Δεν τους φτάνουν τα οικονομικά προβλήματα, η αναμονή για τις εκλογές στον Ερασιτέχνη και η στασιμότητα στα μεταγραφικά, στον Ολυμπιακό έχουν να ασχοληθούν και με το ζήτημα του γηπέδου.
Τη Δευτέρα (23/5), άνθρωποι του τμήματος θα έχουν συνάντηση με εκπροσώπους του Δήμου Νίκαιας – Ρέντη, προκειμένου να συζητήσουν το ενδεχόμενο μείωσης του μισθωτηρίου, το οποίο έληξε φέτος. Οι «ερυθρόλευκοι» επιθυμούν να διατηρήσουν ως έδρα το κλειστό «Μελίνα Μερκούρη», το οποίο άλλωστε ανακαίνισαν στο διάστημα της παραμονής τους, ωστόσο ο οικονομικός παράγοντας παίζει και σε αυτή την περίπτωση καθοριστικό ρόλο.
Οι «ερυθρόλευκοι» αναζητούν ήδη εναλλακτικές, έχοντας εξετάσει τις περιπτώσεις της Δραπετσώνας και γηπέδων στο Μοσχάτο, με την επιστροφή στην παλιά έδρα της ομάδας να μοιάζει πιο πιθανή σε περίπτωση που δεν ανανεωθεί το μισθωτήριο στο κλειστό του Ρέντη.
Συντάκτης:  Ρούλα Κεφάκη

http://www.onsports.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου