Τετάρτη 3 Νοεμβρίου 2010

Υποψήφια 18 …Μαϊων

Είναι μόλις 18 ετών και είκοσι μέσες μετά 18α γενέθλιά της  είχε την τύχη να ανακηρυχθεί υποψήφια περιφερειακή σύμβουλος  με τον συνδυασμό «Ήπειρος. Τόπος  να ζεις» του Βαγγέλη Αργύρη.

Η Κωνσταντίνα Λέκκα γεννημένη στον Κατσικά Ιωαννίνων την 1η Αυγούστου του 1992, πήρε τη μεγάλη απόφαση να ασχοληθεί με τα κοινά και τα θέματα της περιφέρειας μετά από προτροπή του ίδιου του επικεφαλής του συνδυασμού.

Μάλιστα λέει στο star.gr  ότι όταν της έγινε η πρόταση «δεν ήταν εύκολο να απαντήσω, αλλά με έπεισε η σπουδαιότητα της προσπάθειας και η προσωπική πορεία του υποψήφιου περιφερειάρχη, Βαγγέλη Αργύρη».

Βενιαμίν των υποψηφίων η Κωνσταντίνα δηλώνει ότι δεν αντιμετωπίζει προβλήματα ανταγωνισμού από τους μεγαλύτερους η και πολύ μεγαλύτερους συνυποψηφίους της. «Με έχουν αποδεχθεί» λέει «και άλλωστε είμαι όντως η μικρότερη».

Σπουδάστρια στη Σχολή Εμπορίας και Διαφήμισης του ΤΕΙ Θεσσαλονίκης, χαμογελαστή, άνετη και κυρίως νεαρότατη, η Κωνσταντίνα Λέκκα είναι αισιόδοξη και δηλώνει ότι αν εκλεγεί θέλει να ασχοληθεί με θέματα νεολαίας, παιδείας και πολιτισμού. 

http://www.star.gr/elements/logo.gif

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου