Κυριακή 9 Μαΐου 2010

ΜΑΝΟΣ ΓΑΒΡΑΣ ,Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΗΘΟΠΟΙΟΣ 
ΠΟΥ ΠΑΙΖΕΙ ΣΤΟ ΠΛΕΥΡΟ ΤΗΣ ΤΖΕΝΙΦΕΡ ΛΟΠΕΖ














Από το Ηράκλειο Κρήτης στην πεδιάδα κάτω από την πινακίδα «Hollywood» βρέθηκε ο Μάνος Γαβράς, ο Έλληνας ηθοποιός που παίζει στο πλευρό της Jennifer Lopez στην νέα της ταινία, «The Back Up Plan»!

Ο Μάνος βρέθηκε για πρώτη φορά στο Λος Άντζελες τον Ιούλιο του 2008, στο πλαίσιο του «Los Angeles Greek Film Festival» με την ταινία «Πρώτη Φορά Νονός» της Όλγας Μαλέα. Όπως λέει ο ίδιος, αποφάσισε να μείνει εκεί με την μοναδική βαλίτσα με ρούχα που είχε πάρει μαζί του, ενώ γύρισε στην Ελλάδα για να πάρει τα υπόλοιπα τον Οκτώβριο του 2008, οπότε και συμμετείχε στην ταινία «Σούλα Έλα Ξανά».

Όπως λέει, τον ειδοποίησε ο casting director Μάκης Γαζής και ο Μάνος βρέθηκε μεταξύ των 70 ατόμων που «κυνήγησαν» τον ρόλο, τον οποίο και κατάφερε να πάρει! Γουρλής, αναφέρει, αποδείχθηκε ο Αλέξης Γεωργούλης, τον οποίο είχε πάει να πάρει από το αεροδρόμιο την στιγμή που έμαθε το ευχάριστο νέο.

Στο «Back Up Plan» ο Μάνος υποδύεται έναν σεφ, τον Μάριο, «κολλητό» του αγοριού που ενδιαφέρει την JLo.
Ο Μάνος, πάντως, νοσταλγεί την Ελλάδα και, μάλιστα, όταν μελαγχολεί κοιτά μία οικογενειακή φωτογραφία έξω από το σπίτι τους στην Κρήτη.
 

http://newscity1.blogspot.com/2010/05/jennifer-lopez.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου