Κυριακή 30 Μαΐου 2010

Ο καιρός αύριο.....Τοπικές βροχές στα Βόρεια

Αραιές νεφώσεις με τοπικές βροχές στα Βόρεια. Μέτριοι άνεμοι στα πελάγη και θερμοκρασία σε πτώση κυρίως στα Δυτικά και στα Βόρεια.

Αραιές νεφώσεις σε ολόκληρη την χώρα προβλέπονται την Δευτέρα οι οποίες στα Δυτικά και στα Βόρεια θα είναι κατα τόπους πιό αυξημένες και αναμένουμε να σημειωθούν τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες στην Μακεδονία και την Ήπειρο . Τοπικές βροχές θα σημειωθούν και στα ορεινά τμήματα της Θράκης από τις απογευματινές ώρες και μετά.
Άνεμοι
Οι άνεμοι θα πνέουν στο Νότιο Αιγαίο από νότιες διευθύνσεις και θα φτάσουν και τα 5 Beaufort, στο Κεντρικό Αιγαίο θα πνέουν από νότιεςδιευθύνσεις θα φτάσουν τα 4 Beaufort .Στο Βόρειο Αιγαίο θα πνέουν από διάφορες διευθύνσεις και θα φτάσουν τα 4 Beaufort .Στο Ιονιο θα πνέουν από νότιες διευθύνσεις και θα φτάσουν τοπικά και τα 5 Beaufort.
Θερμοκρασία
Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή πτώση και θα φτάσει στα βόρεια τους 29 βαθμούς στα κεντρικά τους 32 βαθμούς στα Δυτικά τους 31 βαθμούς και στα νησιά του Αιγαίου την Κρήτη και τα Δωδεκάνησα τους 31-32 βαθμούς.
meteo-news.gr
http://prassia-eyrytanias.blogspot.com/2010/05/blog-post_4165.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου