Παρασκευή 7 Δεκεμβρίου 2012

ΔΗΜΟΣ ΜΟΣΧΑΤΟΥ-ΤΑΥΡΟΥ-ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ- Η ΜΑΧΗ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΑΚΡΙΒΕΙΑΣ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΜΟΣΧΑΤΟΥ-ΤΑΥΡΟΥ, ΜΕ ΤΗ ΔΙΑΝΟΜΗ ΜΕΛΙΟΥ



ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
ΔΗΜΟΣ ΜΟΣΧΑΤΟΥ-ΤΑΥΡΟΥ
Γραφείο Τύπου: 2132019633 & 636
FAX: 2109416154
7/12/2012



        Η προσπάθεια του Δήμου Μοσχάτου-Ταύρου να ενισχύσει τους δημότες του αυτή τη δύσκολη περίοδο της κρίσης προχωρώντας σε συνεργασία με τους παραγωγούς προϊόντων πρώτης ζήτησης, συνεχίζεται σήμερα, Παρασκευή 7 Δεκεμβρίου 2012, με τη διανομή Κρητικού αγνού θυμαρίσιου μελιού στο Μοσχάτο και τον Ταύρο.
        Αξίζει να αναφερθεί η αύξηση των αιτήσεων και των ποσοτήτων μελιού (2 τόνοι), γεγονός που οφείλεται κυρίως στην υψηλή ποιότητα των προϊόντων που επιλέγονται από το Δήμο, σε αντιστοιχία με τις χαμηλές τιμές. 
        Ο Δήμος συνεχίζει την διανομή προϊόντων χωρίς μεσάζοντες. Ήδη αμέσως μετά τις γιορτές, οι καταναλωτές θα μπορούν να προμηθευτούν νέα προϊόντα, για τα οποία  θα ξεκινήσουν οι αιτήσεις εντός των επόμενων ημερών. Ο  κόσμος θα ενημερωθεί από τις Δημοτικές Υπηρεσίες και από την ηλεκτρονική σελίδα του Δήμου www.dimosmoschatou-tavrou.gr.
        Ο Δήμαρχος Μοσχάτου-Ταύρου, Ανδρέας Ευθυμίου, δήλωσε σχετικά με τη διανομή προϊόντων στους κατοίκους: “Συνεχίζουμε την προσπάθεια να προστατέψουμε τους καταναλωτές με τη διανομή προϊόντων χωρίς μεσάζοντες. Αυτή τη δύσκολη περίοδο που όλοι βιώνουμε, η αγορά προϊόντων υψηλής ποιότητας σε χαμηλές τιμές είναι κυρίαρχης σημασίας για όλα τα νοικοκυριά, γι αυτό και ανταποκρινόμενοι στη θερμή υποδοχή που έχει η κίνηση αυτή από τους κατοίκους του Δήμου μας, αγωνιζόμαστε για ακόμα καλύτερες προσφορές και διάθεση περισσότερων προϊόντων. Ο Δήμος μας άλλωστε προσπαθεί να αντιμετωπίσει σφαιρικά τις ανάγκες των πολιτών του δημιουργώντας μία κοινωνική ομπρέλα φροντίδας για τις οικογένειες που δοκιμάζονται μέσα από το κοινωνικό παντοπωλείο του, από την τράπεζα τροφίμων, αλλά και από ειδικευμένες παρεμβάσεις για άμεση αντιμετώπιση ειδικών καταστάσεων”.


                                          Από το Γραφείο Τύπου Δήμου Μοσχάτου-Ταύρου