Πέμπτη 19 Ιουλίου 2012

«Έκλεισε» πέντε παίκτες ο Φωστήρας

Η ενίσχυση του Φωστήρα συνεχίζεται με αμείωτο ρυθμό, καθώς στον «Φονέα» θα αγωνίζονται ακόμη πέντε παίκτες που υπέγραψαν συμβόλαιο.

Ο λόγος για τους Παναγιώτη Μπιλίτση, Κώστα Καλδελή, Γιάννη Ζαχαρόπουλο, Βασίλειο Καλέργη και Παναγιώτη Κορμπά. 

Οι πέντε νεαροί άσοι εντυπωσίασαν με την απόδοσή τους την περσινή σεζόν και ο Φωστήρας έσπευσε να τους αποκτήσει.

Ο Μπιλίτσης αποκτήθηκε με τη μορφή δανεισμού από τον Ατρόμητο Αθηνών, είναι 20 ετών και αγωνίζεται ως μεσοεπιθετικός. Οι συστάσεις για τον Καλδελή είναι πολύ θετικές, καθώς πρόκειται για ένα τερματοφύλακα αρκετά ελπιδοφόρο, που παρά το γεγονός ότι είναι μόλις 20 (!) ετών, έχει φορέσει τις φανέλες του Πανιωνίου, του Ολυμπιακού (Under 20), της Καβάλας και του Εθνικού Αστέρα. 
Συν τοις άλλοις, άξιο αναφοράς αποτελεί το γεγονός πως μετράει στο ενεργητικό του παραπάνω από 15 συμμετοχές με το εθνόσημο στο στήθος. Όσον αφορά το Ζαχαρόπουλο, ο 18χρονος μέσος την περσινή σεζόν προσέφερε τις υπηρεσίες του στον Αθηναϊκό, πραγματοποιώντας με τα χρώματα των «λόρδων» εξαιρετικές εμφανίσεις.

Από εκεί και πέρα, σε ότι έχει να κάνει με τον Καλέργη, προέρχεται από το Κερατσίνι και μπορεί να χρησιμοποιηθεί στη μεσαία γραμμή. Τέλος, ο Κορμπάς αναμένεται να αποτελέσει τον… Βενιαμίν του σωματείου, δεδομένου ότι δεν έχει… κλείσει το 17ο (!) έτος της ηλικίας του. Ωστόσο, ο τεχνικός του ιστορικού συλλόγου, Κώστας Ψυρόπουλος έκρινε πως ο, πρώην πλέον, πορτιέρο της ΑΕ Χατζηκυριακείου μπορεί να θεωρηθεί σπουδαία παρακαταθήκη για το μέλλον.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου