Σάββατο 21 Ιουλίου 2012

Τέλος από τον Φωστήρα ο Παπαδημητρίου

Παρελθόν από τον Φωστήρα αποτελεί ο Αλέξης Παπαδημητρίου.
Ο έμπειρος μεσοαμυντικός έλυσε κοινή συναινέσει τη συνεργασία του με τον «Φονέα» και πλέον ψάχνει τον επόμενο σταθμό της καριέρας του.
Ο Παπαδημητρίου βοήθησε σημαντικά την ομάδα να ανέβει στη Football League 2 και με ανακοίνωσή του ο σύλλογος τον ευχαρίστησε για την προσφορά του και του ευχήθηκε καλή επιτυχία στη συνέχεια.
Αναλυτικά η ανακοίνωση του Φωστήρα:
«Χωρίς τον Αλέξη Παπαδημητρίου θα πορευτεί η ομάδα μας τη νέα σεζόν στο πρωτάθλημα της Football League 2. Ο έμπειρος μεσοαμυντικος, ο οποίος βοήθησε την προσπάθεια του ''Φονέα'' στην κατάκτηση του νταμπλ την περίοδο που ολοκληρώθηκε, έλυσε τη συνεργασία του με τον ιστορικό σύλλογο και πλέον αναζητά νέα ποδοσφαιρική στέγη. Να σημειωθεί πως ο Παπαδημητρίου αποτέλεσε πολύτιμο εργαλείο στα χέρια του Κώστα Ψυρόπουλου, δεδομένου ότι σε πολλά παιχνίδια χρησιμοποιήθηκε σε διαφορετική θέση από αυτή που του αναλογεί.
Όπως γίνεται αντιληπτό, ο ρόλος που του δόθηκε ήταν εκείνος της ''ειδικής αποστολής'', στον οποίο ο έμπειρος άσος τα πήγε περίφημα! Θα πρέπει να τονιστεί επίσης, πως πρόκειται για έναν άνθρωπο, που πέρα από την αγωνιστική του συμπεριφορά, διακρίνεται για την αξιόλογη παιδεία αλλά και για την προσωπικότητα του. Η οικογένεια του Α.Π.Ο. ΦΩΣΤΗΡ ευχαριστεί τον Αλέξη Παπαδημητρίου για την άριστη συνεργασία, και του εύχεται καλή επιτυχία στη συνέχεια της καριέρας του».
 http://www.onsports.gr/Podosfairo/Football-League-2/%CE%9Dotios-Omilos

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου