Κυριακή 13 Μαΐου 2012

ΜΕ ΜΕΓΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΕΓΙΝΕ ΣΤΟ ΣΤΑΔΙΟ ΤΗΣ ΠΑΡΑΛΙΑΣ ΜΑΣ Η ΠΡΟΚΡΙΜΑΤΙΚΗ ΚΑΙ ΗΜΙΤΕΛΙΚΗ ΦΑΣΗ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΒΟΛΛΕΥ ΚΟΡΑΣΙΔΩΝ


Σήμερα έγινε η ημιτελική φάση όπου αγωνίστηκαν 
στις 2:00 ΈΝΩΣΗ ΒΎΡΩΝΑ -Γ,Σ ΑΡΓΌΣ (3-1) ΣΕΤ 
και 
στις 16:00 ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ- ΗΡΑΚΛΗΣ ΚΗΦΙΣΊΑΣ(3-0) ΣΕΤ

ΤΗΝ ΠΡΌΚΡΙΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΕΛΙΚΉ ΦΑΣΗ ΠΟΥ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΤΟΝ ΙΟΥΝΙΟ 
ΓΙΑ ΤΟΝ Γ&Δ ΟΜΙΛΟΣ ΠΗΡΑΝ Η ΕΝΩΣΗ ΒΥΡΩΝΑ ΚΑΙ Ο ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ
έπειτα από τις συναρπαστικές μάχες σε ένα κατάμεστο στάδιο από φιλάθλους με τις ποιο πάνω αντίπαλες ομάδες  που είχαμε την τύχη να δούμε στο στάδιο της παραλίας μας.

Αυτό που  μας ευχαρίστησε ήταν ότι αυτά τα δεκαπεντάχρονα και δεκαεξάχρονα κορίτσια έπαιξαν αρκετά ικανοποιητικό βόλλευ και δεν είναι τυχαίο ότι πολλά από αυτά σε αυτήν την ηλικία επανδρώνουν  και τις μεγάλες τους ομάδες στις  κατηγορίες ώπου και αγωνίζονται.

Επίσης θα πρέπει να επισημανθεί ότι τέτοια διοργάνωση θα πρέπει να επαναληφθεί από τους ανθρώπους  που με επιτυχία την σκέφτηκαν και την υλοποίησαν στο  Μοσχάτο μας.Διότι διαφήμισαν το αθλητισμό  αλλά και το βόλλευ ειδικότερα γιατί από ότι είδαμε ήρθε αρκετός Μοσχατιώτικος κόσμος ς παρακολούθησε αυτές τις τέσσερις μέρες που διοργανώθηκε.

Ελπίζουμε ότι θα καταφέρουμε να πάρουμε και κάποιο τελικό βόλλευ  κάποια στιγμή για να δείξουμε και πάλι ότι μπορούμε να κάνουμε τα καλύτερα εδώ στο Μοσχάτο&Ταύρο όπως το είδαμε και στην τελευταία διοργάνωση μπάσκετ που έγινε  στο στάδιο της Μιαούλη με τον τελικό Ανδρών της ΕΣΚΑΝΑ.


































 
































































































Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου