Παρασκευή 20 Απριλίου 2012

Ιδρυμα Μιχάλης Κακογιάννης:Ανταλλαγή Ρούχων, Βιβλίων, Παιχνιδιών... Swap από το Taλκ [Το πρώτο δωρεάν μηνιαίο έντυπο ... «για γονείς που τα βλέπουν όλα»]


Το Taλκ, το πρώτο free press περιοδικό ... «για γονείς που τα βλέπουν όλα», σε συνεργασία με το Ίδρυμα Μιχάλης Κακογιάννης, σας καλούν να ανταλλάξετε παιδικά ρούχα, βιβλία και παιχνίδια!

Πότε; Στις 22 Απριλίου 2012, από τις 11: 00 έως τις 16:00, το Ίδρυμα Μιχάλης Κακογιάννης θα φιλοξενήσει το πρώτο Swap του Taλκ!

Μια όμορφη κυριακάτικη βόλτα μπορεί να εξελιχθεί σε μια εξίσου όμορφη κοινωνική προσφορά, περνώντας από την Πειραιώς 206 στον Ταύρο.

Ρούχα που πλέον το παιδί σας δεν φοράει, παιχνίδια με τα οποία έχει βαρεθεί να παίζει και βιβλία που έχει διαβάσει αρκετές φορές και πλέον δεν το συγκινούν, μπορείτε να τα ανταλλάξετε με άλλα της ίδιας κατηγορίας. Σημαντική προϋπόθεση είναι τόσο τα ρούχα, όσο και τα παιχνίδια ή τα βιβλία να είναι σε καλή κατάσταση, ώστε κάποιο άλλο παιδί να μπορεί να τα χαρεί αρκετά. Για λόγους υγιεινής, δεν ανταλλάσονται παπούτσια και βρεφικά εξαρτήματα φαγητού. Μπορείτε να ανταλλάξετε τις παρακάτω κατηγορίες:

1.    ρούχα
2.    παιχνίδια και βιβλία
3.    μουσικά cd’sκαι dvd’s
4.    τον βρεφικό εξοπλισμό που πλέον δεν χρειάζεστε
5.    λευκά είδη
6.    είδη προσωπικής φροντίδας (μόνο εάν είναι σφραγισμένα)
7.    αντικείμενα που έχετε διπλή φορά
8.    αφίσες και κατασκευές

Δώστε τη χαρά στο παιδί σας να μπει στην διαδικασία της ανακύκλωσης και παράλληλα να ψυχαγωγηθεί με τα παραμύθια της γνωστής παραμυθούς Σάσας Βούλγαρη.

«Παραμυθομπαλώματα»: χάρτινα παπούτσια, κουρελοφούστανα, παραμυθοφούστανα κι ο ουρανός με τ΄ άστρα! Το πάπλωμα του γίγαντα, κουδουνάκια μαγικά, κουτιά που κρύβουν μυστικά, μαγικές κάπες και θαυματουργά πουγκιά, όλα τούτα κι άλλα τόσα θα αφηγηθεί η γνωστή παραμυθού Σάσα Βούλγαρη στις 12:30 το μεσημέρι.

Ακολουθεί η προβολή στον κινηματογράφο του Ιδρύματος Μιχάλης Κακογιάννης, της βωβής ασπρόμαυρης ταινίας «Go West», του Buster Keaton, του 1925 με διάρκεια 56΄.

Παράλληλα με την διάδραση του Swap θα υπάρχει ειδικός ξεχωριστός χώρος όπου ο καθένας μπορεί να χαρίσει αυτά που δεν θέλει να ανταλλάξει. Τα πράγματα που θα συγκεντρωθούν, θα δωθούν στις κοινωνικές υπηρεσίες του Δήμου Μοσχάτου- Ταύρου.

Σας περιμένουμε με χαρά!


 http://www.mcf.gr/el/micheal_cacoyannis/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου