Πέμπτη 19 Απριλίου 2012

Ερώτηση πρός τον Αρχηγό της Πολεμικής Αεροπορίας κύριο Τσαντηράκη Αντώνιο.

Κύριε Αργηγέ της Πολεμικής Αεροπορίας όταν ο προηγούμενος υπουργός Αμυνας κύριος Μπεγλίτης Παναγιώτης (όπου επι ημερών του ώς υπουργού γίνατε αρχηγός) σας γράφει μέσω υπερησιακών εγγράφων για το θέμα της μονιμοποίσης του αθλητή (κατ' απονομή )υποσμηναγού (Δ) Χριστόπουλου Σπύρου 

 "οτι το θέμα αυτό δεν θα πρέπει να αντιμετωπιστεί μεμονωμένα και αποσπασματικά,τη στιγμή μάλιστα όπου υπάρχουν αντίστοιχες περιπτώσεις με εκείνη του εν λόγω αξκού στις οποίες έχει επέλθει μονιμοποίηση(υπόψιν και οι διατάξεις της παρ.7 άρθρου 39 Ν. 3883/10). 

ΑΛΛΆ ΚΑΙ Ο ΕΡΩΤΩΝ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΚΥΡΙΟΣ ΚΑΡΧΙΜΑΚΗΣ ΜΙΧΑΛΗΣ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΠΡΟΓΕΝΕΣΤΕΡΗ ΣΧΕΤΙΚΗ ΜΕ ΤΟ ΙΔΙΟ ΘΕΜΑ ΕΡΩΤΗΣΗ ΤΟΥ 
 http://www.mod.gr/enimerosi/konovouleytiki-drastiriotita/erwtiseis/3132-vathmologiki-exelixi-axiomatikou.html# 

Εσείς λοιπόν ΓΙΑΤΙ  έπειτα μάλιστα απο την διπλή αιτησή του μέσα σε τρείς μήνες  απο την στιγμή που είχε δικαίωμα να το κάνει βάσει του ( άρθρου 39 Ν. 3883/10),  δεν λάβατε υπόψιν σας στην τελευταία σας απόφαση(υπ,αριθμ 184 -απόφαση μονιμοποίηση εφέδρου εξ εφεδρείας του εν λόγου αξκου,σύμφωνα με το Ν 3883/2010)   στο Αεροπορικό Συμβούλιο τα έγγραφα λόγια του  υπουργό σας που είχατε στα χέρια σας και  οτι ο εν λόγω αξκος έχει όλα τα δικαιώματα των συναδέλφων του και οχι μόνο υποχρεώσεις,οτι ταλαιπωρείται  στα δικαστήρια απο τίς αρχές του 2005 και προπάντων δεν έχει κάνει κανένα παράπτωμα ούτε έχει τιμωρηθεί ποτέ  αλλά αντίθετα του έχετε αποδόσει ευημνες μνείες για την προσφορά του.
Το σημαντικότερο  ότι μεγαλώνει τα δύο   παιδιά μόνο απο το μισθό που πέρνει απο την υπηρεσία του.

Ελπίζει να καταλάβετε ότι θέλει την συμπαραστασή σας και την αλληλεγγύη σας και όχι την αδιαφορία σας για ένα θέμα ευνόητο που δικαιούται  και δουλεύει για αυτό καθημερινά για 20 χρόνια περίπου,  που εξάλλου το έχουν πάρει όλοι  όσοι το ζήτησαν σαν αυτόν.   

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου