Σάββατο 29 Οκτωβρίου 2011

Ολυμπιακός: «ΟΚ» και «Τόρο» και Γέστε


Ετοιμοπόλεμοι για το προσεχές (1/11) παιχνίδι του Ολυμπιακού με την Ντόρτμουντ θα είναι οι Βασίλης Τοροσίδης και Φραν Γέστε.

Οι δύο παίκτες έλαβαν κανονικά μέρος στην σημερινή, τελευταία προπόνηση των Πειραιωτών, πριν την αυριανή εντός έδρας αναμέτρησης με τον ΟΦΗ, ωστόσο αμφότεροι αποκλείστηκαν από την αποστολή των «ερυθρόλευκων».

Πάντως, όπως όλα δείχνουν, τόσο ο «Τόρο» όσο και ο Γέστε θα βρίσκονται στη διάθεση του «Τσινγκούρι» στο μεγάλο παιχνίδι της προσεχούς Τρίτης με τους πρωταθλητές Γερμανίας, για την 4η αγωνιστική του 6ου ομίλου του Τσάμπιονς Λιγκ.

Αξίζει μάλιστα να σημειωθεί ότι ο Έλληνας διεθνής μπακ, υποβλήθηκε σε εξετάσεις, οι οποίες έδειξαν πως ξεπέρασε τελείως τον τραυματισμό του.
Σε ό,τι αφορά το αυριανό ματς με τον ΟΦΗ, στην αποστολή του Ολυμπιακού συμπεριελήφθη ο Αβραάμ Παπαδόπουλος, ο οποίος ξεπέρασε την ίωση που τον ταλαιπώρησε, καθώς και ο Λιούμπομιρ Φέισα, που επανήλθε σε κανονικούς ρυθμούς προπόνησης, δείχνοντας ότι έχει ξεπεράσει τον τραυματισμό του (είχε υποστεί διάστρεμμα στον αστράγαλο σε παιχνίδι της εθνικής Σερβίας).
Η αποστολή των «ερυθρόλευκων» για την εντός έδρας αναμέτρηση με τον ΟΦΗ είναι η εξής: Κοστάντσο, Μέγερι, Μανιάτης, Παπαδόπουλος, Μέλμπεργκ, Μαρκάνο, Χολέμπας, Μοδέστο, Φέισα, Ορμπάιθ, Ιμπαγάσα, Μακούν, Φετφατζίδης, Αμπντούν, Μόνχε, Τζιμπούρ, Πάντελιτς, Μιραλάς.
 Επιμέλεια: Μπάμπης Παπαφιλιππάκης
http://www.zougla.gr/page.ashx?pid=2&aid=407571&cid=10

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου