Παρασκευή 29 Ιουλίου 2011

«Όνειρο τριών ετών που έγινε πραγματικότητα»


Πανευτυχής για την κατάκτηση του χρυσού μεταλλίου στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα της Σανγκάη με την εθνική ομάδα πόλο των γυναικών εμφανίστηκε με δηλώσεις του ο Γιώργος Μορφέσης.
Ο ομοσπονδιακός τεχνικός, μετά το τέλος του τελικού της διοργάνωσης κόντρα στην «οικοδέσποινα» Κίνα (επικράτησε η ομάδα μας με 9-8) δήλωσε: «Είμαστε πολύ ευτυχισμένοι. Είναι η πρώτη φορά που κατακτάμε το χρυσό μετάλλιο. Ένα όνειρο τριών ετών έγινε πραγματικότητα. Είμαστε τυχεροί και ευτυχισμένοι που το ζούμε, δεν γίνεται καλύτερα».

Από την πλευρά της η αρχηγός της ομάδας, η Κική Λιόση ανέφερε: «Δεν ξέρω τι να πω. Δεν έχουμε συνειδητοποιήσει ακόμη το μέγεθος της επιτυχίας και μάλλον θα αργήσουμε να το κάνουμε. Το πιστεύαμε και το κατακτήσαμε, γιατί το θέλαμε πιο πολύ απ' όλους τους άλλους. Το γουστάραμε και το κάναμε».


Στο ίδιο μήκος κυμάνθηκαν και οι δηλώσεις της Έλενας Κούβδου, η οποία χαρακτήρισε συλλογική επιτυχία την ανάδειξή της ως καλύτερη τερματοφύλακας της διοργάνωσης.
«Το βραβείο αυτό το μοιράζομαι με τις συμπαίκτριες μου, γιατί ο τερματοφύλακας δεν είναι μόνος του. Παίζει και η άμυνα. Τα είχαμε πει και πριν λίγες ημέρες, όταν δεν ξέραμε ακόμη ότι θα φθάναμε στην κορυφή του κόσμου. Η επιτυχία δεν είναι μόνο δική μου, είναι όλης της ομάδας. Το αφιερώνω στους γονείς μου και στους ανθρώπους που με στήριξαν και πίστεψαν σε μένα» είπε χαρακτηριστικά.

http://www.zougla.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου