Παρασκευή 29 Ιουλίου 2011

«Καθάρισε» την πρόκριση ο ΠΑΟΚ

Παίζοντας με ψυχή και πάθος ο ΠΑΟΚ επικράτησε με 2-0 της Βαλερένγκα στο «Ούλεβαλ», στον πρώτο μεταξύ τους αγώνα για τον τρίτο προκριματικό γύρο του Europa League, «αγκαλιάζοντας» έτσι την πρόκριση στα πλέι οφ της διοργάνωσης.
Ο Βιερίνια άνοιξε το σκορ για τον «δικέφαλο» του Βορρά στο 72’, ενώ ο Γκαρσία στο πρώτο λεπτό των καθυστερήσεων διπλασίασε τα τέρματά της ομάδας του, δίνοντας διαδικαστικό χαρακτήρα στη ρεβάνς, που θα διεξαχθεί σε μία εβδομάδα στην Τούμπα.
Ο αγώνας
Ο ΠΑΟΚ στο πρώτο επίσημο παιχνίδι του στην καινούργια αγωνιστική περίοδο, χωρίς να παίξει ποδόσφαιρο αξιώσεων, έδειξε καλύτερος της νορβηγικής ομάδας, φανέρωσε την εμπειρία των παικτών του και με τακτική ελέγχου στο κέντρου του γηπέδου, δημιούργησε ρήγματα στην άμυνα της Βαλερένγκα, πετυχαίνοντας τα δυο γκολ της νίκης του.
Στο 72' ο Λαζάρ κάνει θεαματική κούρσα, περνώντας τρεις παίκτες, μεταβίβασε την κατάλληλη στιγμή στον Βιεϊρίνια που μπήκε μετωπικά στην περιοχή της Βαλερένγκα και με πλασαριστό σουτ πέτυχε το 0-1. Το δεύτερο γκολ που απλοποίησε και την διαδικασία της πρόκρισης σημειώθηκε στο 90'+. Ο Πάμπλο Γκαρσία με ωραία εκτέλεση φάουλ έστειλε την μπάλα στην γωνία της εστίας του Χίρσφελντ, κάνοντας το 0-2 για τον ΠΑΟΚ. 

περισσότερα http://www.zougla.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου