Τετάρτη 13 Ιουλίου 2011

Υπογράφει ο Πρίντεζης

Μείωσε κατά πολύ τις απολαβές του

Τυπική διαδικασία είναι η παραμονή του Γιώργου Πρίντεζη στον Ολυμπιακό, καθώς απομένουν μόνοι οι υπογραφές και οι ανακοινώσεις για την ανανέωση του συμβολαίου του. Ο 26χρονος άσος συμφώνησε για ένα χρόνο έναντι 300.000 ευρώ μειώνοντας κατά πολύ τις απολαβές του, καθώς λάμβανε 1,1 εκατ. ευρώ στην Ουνικάχα Μάλαγα και ήδη είχε παραιτηθεί ενός μεγάλου μέρους των αποδοχών του για να μπορέσει να ενταχθεί στους «ερυθρόλευκους» στο τελευταίο δίμηνο της σεζόν.

Αντίθετα, αποχωρεί από τον Ολυμπιακό ο Μιχάλης Πελεκάνος. Η πρόταση των 100.000 ευρώ που έγινε στον 30χρονο άσο δεν τον ικανοποίησε και καταλήγει στην ιταλική Μοντεγκρανάρο, που του προσφέρει περίπου τα διπλάσια. Οι Κυπελλούχοι συζητούν και με τον Ανδρέα Γλυνιαδάκη, αλλά η εμπλοκή της Σπαρτάκ Αγίας Πετρούπολης, που όπως φάνηκε στην περίπτωση Μαυροκεφαλίδη δεν φείδονται χρημάτων, καθιστά δύσκολη την παραμονή του.

Σε ό,τι αφορά στους ξένους, για τον Ντ’ Ορ Φίσερ υπάρχει ενδιαφέρον από την Ζαλγκίρις Κάουνας και αν δεν είναι εφικτό να αποκτηθεί, θα προτιμηθεί ο Μίλοβαν Ράκοβιτς, ενώ στη λίστα υπάρχει ο Κάιλ Χάινς και ο Ράσο Νεστέροβιτς, που όμως έχουν κάποια μειονεκτήματα (κοντός-μόλις 1,98μ.-για σέντερ ο μεν, τραυματίας τουλάχιστον ως το Σεπτέμβριο ο δε). Ο Λάζαρος Παπαδόπουλος, που δεν καλύπτει θέση ξένου ή κοινοτικού, κερδίζει συνεχώς έδαφος για μία θέση στη φροντ λάιν.

Ο Τέρενς Μόρις ξεκαθάρισε πως δεν θα αποφασίσει για το μέλλον του πριν τον Αύγουστο και ήδη εξετάζονται άλλες λύσεις για τη θέση «4», αλλά για να προχωρήσει οποιαδήποτε επαφή προϋπόθεση είναι η αποδέσμευση των Έρτσεγκ και Νίλσεν.

Στο μεταξύ, ο Ολυμπιακός περιμένει να ενημερωθεί από τον Νίκο Ζήση αν είναι εφικτό να αποδεσμευτεί από τη Σιένα και τότε θα κάνουν την πρότασή τους, ενώ εξετάζονται οι ελεύθεροι Βαγγέλης Μάντζαρης και Λίνος Χρυσικόπουλος.

Πηγή: sport-fm.gr
http://www.newsbeast.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου