Κυριακή 13 Απριλίου 2014

Σταμάτης Καζαντζής : « Με παλιά υλικά δεν γίνεται ανανέωση»




ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ ΜΟΣΧΑΤΟΥ – ΤΑΥΡΟΥ «ΕΝΩΜΕΝΟΙ – ΚΕΡΔΙΖΟΥΜΕ»
ΣΤΑΜΑΤΗΣ ΚΑΖΑΝΤΖΗΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΜΟΣΧΑΤΟΥ - ΤΑΥΡΟΥ

Δελτίο Τύπου

Μετά τις παρουσιάσεις των υποψηφίων δημοτικών συμβούλων και υποψηφίων κοινοτικών συμβούλων από τις παρατάξεις του Ανδρέα Ευθυμίου και του Άρη Κρεμμύδα έγινε σαφές και στον πιο αφελή με τα δημοτικά δρώμενα στο Μοσχάτο και τον Ταύρο ότι η ανανέωση που ευαγγελίζονται οι δύο υποψήφιοι δήμαρχοι, δεν είναι παρά μια προεκλογική φούσκα και τίποτα παραπάνω.
Ο μεν δήμαρχος Μοσχάτου – Ταύρου αντλεί και πάλι από την ίδια κορεσμένη δεξαμενή των μηχανισμών Ταξιάρχη Παπαντώνη και Δημήτρη Σούτου. Έχοντας μάλιστα μαζί του και τοn ίδιο, τον πρώην δήμαρχο Ταύρου κ. Σούτο.
Το ίδιο πράττει ο κ. Ευθυμίου και με τα στελέχη στα οποία αναμένεται να εμπιστευτεί και πάλι για τη διοίκηση του δήμου με τους Γιώργο Δαμηλάκο, Κώστα Χρονόπουλο και Αντώνη Μπούτση να συνεχίζουν από εκεί που ξεκίνησαν.
Παλιά, φθαρμένα υλικά, απομεινάρια του κομματικού σωλήνα της δεκαετίας του ’80 που ανεξάρτητα από την προσφορά τους σε παλαιότερες εποχές, δεν έχουν τίποτα το καινούριο και το νέο να προσφέρουν στο δήμο μας.
Ο δε Άρης Κρεμμύδας, συνεχίζει με την ίδια πάνω – κάτω, ομάδα που είχε κατεβάσει στις δημοτικές εκλογές και το 2010, παρότι και εκείνος υπόσχεται την ανανέωση και δηλώνει ότι εκπροσωπεί τη νέα γενιά στη δημοτική ζωή της περιοχής μας.
Ίδια νοοτροπία, χωρίς βλέμμα στο μέλλον, δίχως νέα πρόσωπα με όρεξη για δημιουργία και φρέσκες ιδέες για το πώς πρέπει να διοικείται ένας σύγχρονος δήμος στην σημερινή εποχή.
Η δημοτική παράταξη «ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΚΕΡΔΙΖΟΥΜΕ» με επικεφαλής τον υποψήφιο δήμαρχο Σταμάτη Καζαντζή δεν υπόσχεται την ανανέωση, αλλά την κάνει πράξη με νέους υποψηφίους, άφθαρτα πρόσωπα με όραμα για το δήμο μας και όρεξη για προσφορά και στις δύο κοινότητες.
Περισσότερα επί τους θέματος, προσεχώς…

«ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΚΕΡΔΙΖΟΥΜΕ»
ΣΤΑΜΑΤΗΣ ΚΑΖΑΝΤΖΗΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ 

https://www.facebook.com/stamatis.kazantzis.9