Τετάρτη 12 Ιουνίου 2013

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ- Την αντίθεσή του με το ξαφνικό κλείσιμο της Ελληνικής Δημόσιας Ραδιοτηλεόρασης εκφράζει ο Δήμαρχος Μοσχάτου-Ταύρου και την υποστήριξή στους απολυμένους της ΕΡΤ





       Ο Δήμαρχος Μοσχάτου-Ταύρου, Ανδρέας Ευθυμίου, μετέβη χθες το βράδυ στην μέγαρο της ΕΡΤ, δηλώνοντας την αντίθεσή του για το ξαφνικό κλείσιμό της και την υποστήριξη της Δημοτικής Αρχής στους απολυμένους της.  Μαζί του πήγε αντιπροσωπεία της Δημοτικής Αρχής, με τον Αντιδήμαρχο κ. Γεώργιο Δαμηλάκο, τον Πρόεδρο του Πνευματικού Κέντρου και Δημοτικό Σύμβουλο, κ. Αντώνη Μπούτση και τον Γενικό Γραμματέα του Δήμου, κ. Μανώλη Αντωνάκο.
       Ο Δήμαρχος, δήλωσε:” Εκφράζουμε την αντίθετη θέση μας στην αιφνιδιαστική απόφαση της Κυβέρνησης να κλείσει τη Δημόσια Ραδιοτηλεόραση, αφήνοντας 2.600 εργαζομένους στο δρόμο. Η ενέργεια αυτή έρχεται σε αντίθεση με τη στοιχειώδη Δημοκρατική Λειτουργία των θεσμών στη χώρα μας. Η απόφαση αυτή είναι απαράδεκτη και πρέπει αμέσως να ανακληθεί. Η δημόσια Ραδιοτηλεόραση είναι η φωνή όλων των πολιτών και πρέπει να παραμείνει δυνατή, στην υπηρεσία ενημέρωσης ολόκληρου του ελληνικού λαού.”

                            Από το Γραφείο Τύπου του ∆ή ου Μοσχάτου(Ταύρου