Τρίτη 21 Μαΐου 2013

Αρης Κρεμμύδας:Συνεχίζεται ο πόλεμος λάσπης.

Όταν ο πόλεμος λάσπης συνεχίζεται και μάλιστα χωρίς επιχειρήματα καταντά τουλάχιστον εξευτελιστικός για αυτόν που τον κάνει.Όταν δε συνοδεύεται και από ηθικόλογες, μπαρουφολογίες τότε είναι πραγματικά τραγωδία.
Κάποιοι σ'αυτήν την πόλη έχουμε κριθεί και μάλιστα πολλές φορές από την ίδια την κοινωνία , χωρίς να πετάμε λάσπη αλλά για τα έργα και τις πράξεις μας.Και γω είχα την τύχη να με κρίνει αυτή η πόλη και να με επιλέγει να την εκπροσωπώ εδώ και 20 χρόνια.
Οι γνωστοί ''γυρολόγοι'' , συκοφάντες και λασπολόγοι που έχουν και θράσος να συνεχίζουν το γνωστό πλέον και ''ασυνάρτητο'' , τάχα πολιτικό λόγο τους καλά θα κάνουν αν βέβαια έχουν τα κότσια - θεωρώ βέβαιο ότι δεν τα έχουν -αν ξαναλέω τολμούν να κατέβουν στον δημοτικό στίβο και να πείσουν την κοινωνία με την εκλογή τους.Το να επικαλούνται την κοινωνία που τους έχει ''φτυσμένους'' εδώ και πολλά χρόνια και να θεωρούν ότι την εκπροσωπούν πουλώντας '' αριστεροσύνη '' είναι τουλάχιστον γελοίο να μην πω λαϊκίστικο. 

Όσο για το εάν δουλεύω ή όχι το βλέπουν καθημερινά φίλοι και εχθροί αλλά δεν θα απολογηθώ σε κανέναν τυχάρπαστο που θεωρεί ότι έχει το δικαίωμα να κρίνει τους πάντες και τα πάντα κάνοντας ντόρο γύρω από τον εαυτό του προσπαθώντας να το παίξει σπουδαίος παράγοντας. 
Ο καθείς κρίνεται από έργα και πράξεις. Καλώ λοιπόν τον '' μέγα '' και ''σπουδαίο'' κριτή μου να κοιτάξει τον περίγυρο του να μας δει τι βλέπει , να κάτσει να ''απολογηθεί'' για την κατάντια της πόλης και της κοινωνίας στο σύνολό της από τις πολιτικές που εφαρμόζει το συστηματάκι που ένθερμα υποστηρίζει και μετά να κριθεί από την τοπική κοινωνία και να λέει επάξια ότι κάτι εκπροσωπεί. 

Ιδού η Ρόδος , Ιδού και το πήδημα.

https://www.facebook.com/aris.kremmidas?hc_location=timeline