Παρασκευή 12 Απριλίου 2013

ΔΗΜΟΣ ΜΟΣΧΑΤΟΥ-ΤΑΥΡΟΥ:ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ- Ο Δήμος Μοσχάτου-Ταύρου συμμετέχει στην καμπάνια “Let's do it Greece” καθαρίζοντας την παραλία Μοσχάτου και το Πάρκο Ηρώων Ενόπλων Δυνάμεων στον Ταύρο



ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
ΔΗΜΟΣ ΜΟΣΧΑΤΟΥ-ΤΑΥΡΟΥ
Γραφείο Τύπου: 2132019612 & 636
FAX: 2109416154
Graftip.mt@gmail.com
12/4/2013



       Την Κυριακή 14 Απριλίου, ο Δήμος Μοσχάτου-Ταύρου συμμετέχει στην μεγάλη εκστρατεία εθελοντισμού με τίτλο “Lets do it Greece”. Η εν λόγω καμπάνια αποτελεί τη μεγαλύτερη και πιο ταχέως αναπτυσσόμενη εθελοντική καμπάνια καθαρισμού σε παγκόσμια κλίμακα. Κάθε χρόνο, χιλιάδες πολίτες από κάθε μεριά του πλανήτη καθαρίζουν τις χώρες τους, περνώντας μήνυμα βελτίωσης και προστασίας του φυσικού και αστικού περιβάλλοντος.
       Φέτος, είναι η δεύτερη φορά που η δράση διοργανώνεται στην Ελλάδα, μετά την ιδιαίτερα επιτυχημένη πρώτη φορά όπου συμμετείχαν πάνω από 20.000 ενεργοί εθελοντές και 450 φορείς.
       Ο Δήμος μας συμμετέχει φέτος, καλώντας κάθε εθελοντική οργάνωση, κάθε φορέα και κάθε πολίτη, στις 9.00 π.μ., την Κυριακή 14 Απριλίου, να δηλώσει συμμετοχή με την παρουσία του. Καθαρίζουμε την παραλία του Μοσχάτου και το Πάρκο Ηρώων Ενόπλων Δυνάμεων στον Ταύρο, σε μία προσπάθεια να περάσουμε το μήνυμα ότι όλοι μαζί, αν συνεργαστούμε, μπορούμε να προσφέρουμε μία Ελλάδα πιο όμορφη, πιο καθαρή.
       Ο Δήμαρχος Μοσχάτου-Ταύρου, Ανδρέας Ευθυμίου, καλώντας όλους να συμμετέχουν στην εκστρατεία, δήλωσε: “είναι ιδιαίτερα σημαντικό αυτή τη δύσκολη εποχή που βιώνουμε να ενισχύσουμε το εθελοντικό κίνημα, ιδιαίτερα σε θέματα που αφορούν την ευαισθητοποίηση για το περιβάλλον. Ως Δημοτική Αρχή έχουμε αποδείξει πως δίνουμε προτεραιότητα στην καθαριότητα και το περιβάλλον, ενώ προσπαθούμε να εμφυσήσουμε το πνεύμα του εθελοντισμού. Μόνο με συνεργασία και ομαδική εργασία μπορούμε να δημιουργήσουμε τις προϋποθέσεις εκείνες που θα μας εξασφαλίσουν καλύτερη ποιότητα ζωής για εμάς και τα παιδιά μας”
      
                                                                      
      Από το Γραφείο Τύπου του Δήμου Μοσχάτου-Ταύρου