Δευτέρα 11 Μαρτίου 2013

ΔΗΜΟΣ ΜΟΣΧΑΤΟΥ-ΤΑΥΡΟΥ:ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ- Πλήθος κόσμου στην μεγάλη καρναβαλική παρέλαση του Δήμου Μοσχάτου-Ταύρου



ΔΗΜΟΣ ΜΟΣΧΑΤΟΥ-ΤΑΥΡΟΥ
            Γραφείο τύπου      
            graftip.mt@gmail.com                                                         Μοσχάτο, 10/3/12
             τηλ.: 2132019612                                          



Η Λεωφόρος Μακρυγιάννη στο Μοσχάτο  γέμισε καρναβαλικά πληρώματα, κέφι, μουσική και χιλιάδες θεατές!
           
            Χιλιάδες θεατές, μικροί και μεγάλοι, πλημμύρισαν τη Λεωφόρο Μκαρυγιάννη, τον κεντρικό δρόμο του Μοσχάτου, για να δουν από κοντά την μεγάλη παρέλαση του καρναβαλιού, ενός θεσμού που μετρά ήδη 27 χρόνια παρουσίας!
        Εκατοντάδες καρναβαλιστές από το Μοσχάτο και τον Ταύρο, χορευτικά πληρώματα, το κυνήγι του Χαμένου θησαυρού, αλλά και οι Κουδουναραίοι από το Δίστομο, παρέλασαν χορεύοντας, σκορπώντας το γέλιο και τη ζωντάνια στους θεατές, παρουσία του Δημάρχου Μοσχάτου-Ταύρου, Ανδρέα Ευθυμίου και της Δημοτικής Αρχής της πόλης.
        Οι «Μάστερ Σεφ» και οι «Μάσα Σεφ», ο «Σουλεϊμάν και το χαρέμι του», τα «χτυποκάρδια στο θρανίο», οι ήρωες γνωστών παραμυθιών, οι ποδοσφαιριστές «Πίου», αλλά και Ζουλού, Ιθαγενείς, φρουτάκια, τα «παιδιά των λουλουδιών», τα «φορολογούμενα μωρά» και πλήθος άλλων ευρηματικών πληρωμάτων, ήταν η τρανταχτή απόδειξη ότι για άλλη μία χρονιά, ο Δήμος Μοσχάτου-Ταύρου, παρά την κρίση και τις δυσκολίες, ξέρει να χαίρεται και να διασκεδάζει, αφήνοντας για λίγο τα προβλήματα στην άκρη.
        Με σύμμαχο τον καλό καιρό, το μεγάλο πάρτυ του καρναβαλιού συνεχίστηκε στην πλατεία Μεταμορφώσεως, όπου τη σκυτάλη πήραν οι Κουδουναραίοι από το Δίστομο, τα χορευτικά πληρώματα του Δήμου και το γνωστό συγκρότημα των CHARMS σε ένα μουσικό πρόγραμμα σε ρυθμούς ΄60ς, προσκαλώντας μικρούς και μεγάλους σε ένα ανοιχτό πάρτυ!
        Οι εκδηλώσεις του Δήμου Μοσχάτου-Ταύρου συνεχίζονται και κορυφώνονται την Καθαρά Δευτέρα με παραδοσιακά Κούλουμα στην παραλία του Μοσχάτου και στην πλατεία Ατταλείας στον Ταύρο.

 Από το Γραφείο Τύπου του Δήμου Μοσχάτου-Ταύρου