Πέμπτη 7 Φεβρουαρίου 2013

ΠΟΛΙΤΕΣ ΜΠΡΟΣΤΑ-ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΟΜΑΔΑ -ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ




 
Αγαπητοί συνδημότες, Αγαπητές συνδημότισσες

Ο δημοτικός συνδυασμός ΠΟΛΙΤΕΣ ΜΠΡΟΣΤΑ, προ της διαφαινόμενης απομάκρυνσης των υπηρεσιών πρωτοβάθμιας υγείας από το Μοσχάτο και από τον Ταύρο, έχει να δηλώσει τα εξής:

Α. Πράττοντας το καθήκον μας και την υποχρέωση που έχουμε απέναντι σας, θα συμμετάσχουμε στο αυριανό ραντεβού με τον Διοικητή του ΕΟΠΠΥ με σκοπό να του γνωστοποιήσουμε: τις αποφάσεις του Δημοτικού Συμβουλίου Μοσχάτου – Ταύρου, αλλά και την αταλάντευτη θέση των δημοτών, ότι τυχόν απομάκρυνση ή απαξίωση των μονάδων υγείας του ΕΟΠΠΥ θα μας βρει κάθετα αντίθετους.

Β. Η αυριανή συμμετοχή μας μαζί με τις υπόλοιπες δημοτικές παρατάξεις στο συγκεκριμένο ραντεβού, δεν σημαίνει για μας κανέναν εφησυχασμό ακόμα κι αν λάβουμε διαβεβαιώσεις , γιατί η πρακτική των τελευταίων ετών από τις εκάστοτε διοικήσεις οργανισμών δείχνει ότι παρότι υπήρξαν δεσμεύσεις και ήταν καθησυχαστικές, το τελικό αποτέλεσμα ήταν η απομάκρυνση από την πόλη των υπηρεσιών του ΟΑΕΔ, των Διοικητικών Υπηρεσιών του ΙΚΑ και τμημάτων της Εφορίας (Δικαστικό Τμήμα) 

Γ. Θέλουμε να τονίσουμε ότι η συμμετοχή μας στο αυριανό ραντεβού με τον Διοικητή του ΕΟΠΠΥ κ. Παπαγεωργόπουλο, δεν αναιρεί την στάση και την άποψή μας για τις τεράστιες ευθύνες που έχει η δημοτική αρχή του κ. Ανδρέα  Ευθυμίου, καθώς θεωρούμε ότι λειτουργεί με μειωμένα αντανακλαστικά, αφού πιστεύει ότι με επιστολές και ραντεβού πείθονται οι αρμόδιοι.
Τα προαναφερθέντα περιστατικά με τις διοικητικές υπηρεσίες του ΙΚΑ, τον ΟΑΕΔ και το δικαστικό τμήμα της Εφορίας, δείχνουν ότι δεν ιδρώνει κανενός αρμοδίου το αυτί, με αποτέλεσμα να απαξιώνεται ένας Δήμος και να ταλαιπωρούνται οι Δημότες του.

Ο  δημοτικός συνδυασμός Μοσχάτου - Ταύρου ''ΠΟΛΙΤΕΣ ΜΠΡΟΣΤΑ''  καλεί όλους τους Συμπολίτες και όλες τις Συμπολίτισσες να βρίσκονται σε εγρήγορση και έτοιμοι για δυναμικές κινητοποιήσεις, πιστεύοντας ότι στην εποχή που τα μνημόνια βρίσκονται πάνω από τις πραγματικές ανάγκες των πολιτών, τίποτα δεν χαρίζεται, αλλά κερδίζεται με αγώνες. Αυτό είμαστε έτοιμοι να πράξουμε μαζί με όλους εσάς.


Άρης Κρεμμύδας
Χάρης Τουφεξίδης
Θανάσης Μελίστας
Δημήτρης Κοντεκάκης