Πέμπτη 19 Απριλίου 2012

Ερώτηση πρός τον Αρχηγό της Πολεμικής Αεροπορίας κύριο Τσαντηράκη Αντώνιο.

Κύριε Αργηγέ της Πολεμικής Αεροπορίας όταν ο προηγούμενος υπουργός Αμυνας κύριος Μπεγλίτης Παναγιώτης (όπου επι ημερών του ώς υπουργού γίνατε αρχηγός) σας γράφει μέσω υπερησιακών εγγράφων για το θέμα της μονιμοποίσης του αθλητή (κατ' απονομή )υποσμηναγού (Δ) Χριστόπουλου Σπύρου 

 "οτι το θέμα αυτό δεν θα πρέπει να αντιμετωπιστεί μεμονωμένα και αποσπασματικά,τη στιγμή μάλιστα όπου υπάρχουν αντίστοιχες περιπτώσεις με εκείνη του εν λόγω αξκού στις οποίες έχει επέλθει μονιμοποίηση(υπόψιν και οι διατάξεις της παρ.7 άρθρου 39 Ν. 3883/10). 

ΑΛΛΆ ΚΑΙ Ο ΕΡΩΤΩΝ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΚΥΡΙΟΣ ΚΑΡΧΙΜΑΚΗΣ ΜΙΧΑΛΗΣ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΠΡΟΓΕΝΕΣΤΕΡΗ ΣΧΕΤΙΚΗ ΜΕ ΤΟ ΙΔΙΟ ΘΕΜΑ ΕΡΩΤΗΣΗ ΤΟΥ 
 http://www.mod.gr/enimerosi/konovouleytiki-drastiriotita/erwtiseis/3132-vathmologiki-exelixi-axiomatikou.html# 

Εσείς λοιπόν ΓΙΑΤΙ  έπειτα μάλιστα απο την διπλή αιτησή του μέσα σε τρείς μήνες  απο την στιγμή που είχε δικαίωμα να το κάνει βάσει του ( άρθρου 39 Ν. 3883/10),  δεν λάβατε υπόψιν σας στην τελευταία σας απόφαση(υπ,αριθμ 184 -απόφαση μονιμοποίηση εφέδρου εξ εφεδρείας του εν λόγου αξκου,σύμφωνα με το Ν 3883/2010)   στο Αεροπορικό Συμβούλιο τα έγγραφα λόγια του  υπουργό σας που είχατε στα χέρια σας και  οτι ο εν λόγω αξκος έχει όλα τα δικαιώματα των συναδέλφων του και οχι μόνο υποχρεώσεις,οτι ταλαιπωρείται  στα δικαστήρια απο τίς αρχές του 2005 και προπάντων δεν έχει κάνει κανένα παράπτωμα ούτε έχει τιμωρηθεί ποτέ  αλλά αντίθετα του έχετε αποδόσει ευημνες μνείες για την προσφορά του.
Το σημαντικότερο  ότι μεγαλώνει τα δύο   παιδιά μόνο απο το μισθό που πέρνει απο την υπηρεσία του.

Ελπίζει να καταλάβετε ότι θέλει την συμπαραστασή σας και την αλληλεγγύη σας και όχι την αδιαφορία σας για ένα θέμα ευνόητο που δικαιούται  και δουλεύει για αυτό καθημερινά για 20 χρόνια περίπου,  που εξάλλου το έχουν πάρει όλοι  όσοι το ζήτησαν σαν αυτόν.   

«Μάχη Τιτάνων» για το Χρυσό Φοίνικα


Για πρώτη φορά στο Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου Καννών, δύο αυστριακές ταινίες, των δύο κορυφαίων Αυστριακών σκηνοθετών, του Μίχαελ Χάνεκε και του Ούλριχ Ζάιντλ, οι οποίες προκρίθηκαν από τις συνολικά 1.700 υποψήφιες για να διαγωνιστούν εκεί, διεκδικούν φέτος το μεγάλο βραβείο, το «Χρυσό Φοίνικα».

Οι ταινίες και των δύο σκηνοθετών διαπραγματεύονται την «Αγάπη», που είναι και ο τίτλος στις δύο ταινίες τους, από τελείως διαφορετική όμως σκοπιά.


Το γεγονός πάντως ότι και οι δύο επιλέχθηκαν στο φετινό διαγωνισμό στις Κάννες, είναι για τον Μάρτιν Σβάιγκχοφερ, της Αυστριακής Επιτροπής Ταινιών, «μια γιορτή για τον αυστριακό κινηματογράφο».

Περισσότερα στο 

Χιλιάδες άνθρωποι είπαν το τελευταίο «αντίο» στον Δημήτρη Μητροπάνο


 Παρουσία πλήθους κόσμου έγινε το μεσημέρι, στο Α' Νεκροταφείο, η κηδεία του Δημήτρη Μητροπάνου. Από το πρωί, άτομα κάθε ηλικίας περίμεναν υπομονετικά στην ουρά, προκειμένου να αποχαιρετήσουν τον αγαπημένο τους τραγουδιστή, που είχε εκτεθεί σε λαϊκό προσκύνημα, στο παρεκκλήσι του Αγίου Λαζάρου.

 

Περισσότερα στο

http://news.in.gr/culture/article/?aid=1231192063

 

 

«Να βρούμε τρόπο να σκοράρουμε»

Η επίθεση της Μπαρτσελόνα θα κρίνει το αν οι Καταλανοί θα προσπεράσουν το εμπόδιο της Τσέλσι και θα προκριθούν στον τελικό του Champions League, όπως δήλωσε ο Πεπ Γκουαρντιόλα, μετά τον πρώτο ημιτελικό με τους «μπλε».

«Περιμέναμε αυτόν τον τρόπο ανάπτυξης με τις μεγάλες μπαλιές απ' τον αντίπαλο. Γνωρίζαμε ότι ο κίνδυνος μπορεί να έρθει έτσι. Δεν θα είναι εύκολος ο δεύτερος αγώνας απέναντι σε μία ομάδα που αμύνεται τόσο χαμηλά. Ελπίζω να βρούμε τρόπο να σκοράρουμε. Δεν ανησυχώ καθόλου για το πνεύμα των παικτών μου, ξέρω ότι θα είναι απόλυτα έτοιμοι. Η Τσέλσι είναι πολύ έμπειρη ομάδα. Θα δούμε στο τέλος της χρονιάς εάν θα έχουμε κατακτήσει τίτλους. Όμως, για εμένα, είναι ήδη επιτυχία ότι βρισκόμαστε εδώ» τόνισε. 

http://www.zougla.gr/sports/article/na-vroume-tropo-na-skoraroume 

Ανοιχτή συνέλευση της εκλογικής επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ - Ενωτικό Κοινωνικό Μέτωπο την κυριακή 22 Απριλίου 11.30πμ στην πλατεία Γεννηματά, Κωνσταντινουπόλεως και Ομήρου.


ΕΝΩΤΙΚΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΜΕΤΩΠΟ

 

 

Ανοιχτή συνέλευση 

Εκλογικής Επιτροπής Μοσχάτου


Οργάνωση και Αλληλεγγύη σε κάθε γειτονιά


Κυριακή 22-4-2012,
 ώρα: 11.30πμ

Πλατεία Γεννηματά

Κωνσταντινουπόλεως και Ομήρου στο Μοσχάτο

ΑΝΑΤΡΟΠΗ στην ΕΛΛΑΔΑ   
ΜΗΝΥΜΑ στην ΕΥΡΩΠΗ

Τετάρτη 18 Απριλίου 2012

Βλάχος: Έχουμε το πλεονέκτημα

Στο μεταξύ, ένας από τους πρωταγωνιστές των'' κιτρινόμαυρων'' ο Αντώνης Βλάχος σε δηλώσεις που παραχώρησε στο fostirasfc.gr, αναφέρθηκε στο ματς της Κυριακής με τον Ελπιδοφόρο τονίζοντας χαρακτηριστικά:'' Είναι ένα παιχνίδι όπως ακριβώς τα υπόλοιπα. Δεν πρέπει να αγχωθούμε, καθώς έχουμε το πλεονέκτημα των τεσσάρων βαθμών. Πάμε να... σφραγίσουμε την άνοδο με νίκη. 

Είμαστε σε καλή κατάσταση και το μόνο που απομένει είναι το αποδείξουμε στον αγωνστικό χώρο την Κυριακή''. Εν συνεχεία ο έμπειρος μέσος σχολίασε την πορεία που διανύει μέχρι στιγμής η ομάδα μας υποστηρίζοντας:'' Σίγουρα η μέχρι τώρα πορεία δείχνει ότι βαδίζουμε στο σωστό δρόμο. Τον Ιανουάριο που ήρθα στο σύλλογο, ήξερα ότι γίνεται κάτι καλό και ότι υπάρχει προοπτική. Η διοίκηση και το τεχνικό επιτελείο λειτουργούν πάνω σε επαγγελματικά πρότυπα, γι 'αυτόν ακρίβως το λόγο ο Φωστήρας βρίσκεται στην πρώτη θέση. Η δουλεία που έχει γίνει μέχρι στιγμής αποδυκνείεται νομίζω και από το νικηφόρο σερί που έχουμε καταφέρει''. 

http://www.fostirasfc.gr/nea/blachos-echoyme-to-pleonektima/ 

ΕΙΣΑΓΩΓΗ ΣΤΙΣ ΤΗΛΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΕΣ ΕΚΤΑΚΤΗΣ ΑΝΑΓΚΗΣ..ΔΩΡΕΑΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ΥΠΟΤΗΝ ΑΙΓΙΔΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΜΟΣΧΑΤΟΥ&ΤΑΥΡΟΥ




Ο ΣΦ.Ι.Γ.ΜΟΣΧΑΤΟΥ συμμετέχει αυτό τό Σαββατοκύριακο στον φιλικό αγώνα ρυθμικής γυμναστικής στις Γ και Δ κατηγορίες (Κορασίδες – Παγκορασίδες) που θα γίνει την Καλαμάτα σε ώρες που θα ανακοινωθούν μετά τη σύνταξη του προγράμματος των αγώνων του Διεθνούς Κυπέλλου Καλαμάτας ...............................................Η ΔΡ.ΑΚΟΤΟΥ ΜΑΡΑ -ΧΑΡΙΚΛΕΙΑ ΤΟΥ ΣΦ.Ι.Γ.ΜΟΣΧΑΤΟΥ ενδέχεται να συμμετάσχει στο αγώνα του Διεθνές Κυπέλλου Καλαμάτας


http://www.gymnastics.gr/enimerosi/news/2012/euro_kal.pdf

Φωστήρας: 'Δίψα' για τη νίκη!

Σε κανονικούς ρυθμούς προπονήσεων επέστρεψαν από τη Δευτέρα του Πάσχα οι ποδοσφαιριστές του Φωστήρα, ύστερα από την σχετική άδεια που τους είχε χορηγήσει ο Κώστας Ψυρόπουλος. Το κλίμα που επικρατεί στις τάξεις του ιστορικού συλλόγου δεν θα μπορούσε να είναι καλύτερο, με δεδομένο ότι ο 'Φονέας' βρίσκεται στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα. 
Η ψυχολογία κυμαίνεται σε υψηλά επίπεδα, ενώ το τεχνικό επιτελείο σε συνδυασμό με τους παίκτες δηλώνουν 'διψασμένοι' για το ματς της Κυριακής με τον Ελπιδοφόρο. Ο έμπειρος τεχνικός μπορεί να υπολογίζει και πάλι στις υπηρεσίες του Μιχάλη Μπανιά, ο οποίος φαίνεται ότι ξεπέρασε το πρόβλημα που τον ταλαιπωρούσε στο γόνατο το τελευταίο διάστημα. Ακόμη, στη διάθεσή του έχει τεθεί και ο Αλέκος Παπαδημητρίου.

Πρόγραμμα ΕΣΠΑ με επιδότηση 500 ευρώ για ανέργους


Νέο πρόγραμμα κατάρτισης και πιστοποίησης ανέργων με χρηματοδότηση από το ΕΣΠΑ «τρέχει» έως τις 25 Μαΐου.

Το πρόγραμμα αφορά στην επιχορήγηση με επιταγές κατάρτισης (training voucher) και πιστοποίησης ανέργων σε βασικές δεξιότητες χρήσης τεχνολογιών πληροφορικής και επικοινωνιών που θα υλοποιηθεί από πιστοποιημένα Κέντρα Επαγγελματικής Κατάρτισης.


Ο ενδιαφερόμενος θα πληρωθεί, αφού πρώτα ολοκληρώσει το πρόγραμμα. Θα παραλάβει την Επιταγή Κατάρτισης οικονομικής αξίας 700 ευρώ, η οποία ενσωματώνει την αμοιβή του ΚΕΚ για τις υπηρεσίες που παρέχει, καθώς και για τις υπηρεσίες πιστοποίησης των γνώσεων. Αφού ολοκληρώσει το πρόγραμμα κατάρτισης και κατόπιν συμμετοχής του στη διαδικασία πιστοποίησης των δεξιοτήτων του, θα λάβει εκπαιδευτικό επίδομα 500 ευρώ.


Όλα γίνονται ηλεκτρονικά. Τα ΚΕΚ μπορούν να εγγράφονται στο σχετικό Μητρώο που συγκροτεί ο ΟΑΕΔ. Οι άνεργοι που ενδιαφέρονται να εγγραφούν στο Μητρώο Ωφελουμένων για να καταρτιστούν στο πρόγραμμα, πρέπει να συμπληρώσουν και να υποβάλουν σε ηλεκτρονική μορφή, μέσω Διαδικτύου, στην ειδική ιστοσελίδα (http://www.voucher.gov.gr/) τη φόρμα «Αίτηση συμμετοχής».


Οι άνεργοι θα επιλεγούν μέσω αυτοματοποιημένης ηλεκτρονικής διαδικασίας και με συγκεκριμένα κριτήρια, όπως ηλικία και διάρκεια ανεργίας, με προτεραιότητα στους ανέργους νέους και στους ανέργους άνω των 55 ετών, και θα εγγραφούν από τον ΟΑΕΔ στο Μητρώο Ωφελουμένων της δράσης.


Δικαίωμα συμμετοχής έχουν οι άνεργοι που είναι εγγεγραμμένοι στα μητρώα ανέργων του ΟΑΕΔ, ανεξάρτητα από το αν λαμβάνουν επίδομα ανεργίας ή όχι. Οι Ωφελούμενοι δεν επιτρέπεται να έχουν παρακολουθήσει το τελευταίο ημερολογιακό έτος ή να παρακολουθούν άλλο πρόγραμμα κατάρτισης για νέες τεχνολογίες. Η συμμετοχή στις εξετάσεις πιστοποίησης είναι υποχρεωτική.


Το πρόγραμμα λήγει την Παρασκευή 25 Μαΐου. Η διάρκεια της κατάρτισης είναι 100 ώρες. Εκτιμάται ότι θα επιλεγούν περίπου 18.332 άτομα. 

Αγωνία για δύο στο Μοσχάτο

Τον Αετό Κορυδαλλού θα αντιμετωπίσει την προτελευταία αγωνιστική του πρωταθλήματος, το Μοσχάτο.
Ο τεχνικός των «πρασίνων», Αντώνης Δημητρίου, θα περιμένει μέχρι την τελευταία στιγμή δύο βασικούς του ποδοσφαιριστές, οι οποίοι τη δεδομένη χρονική στιγμή είναι αμφίβολο αν θα προλάβουν να τεθούν στη διάθεσή του.
Πρόκειται για τους Αναστασιάδη και Θεοδωράκη, οι οποίοι έχουν υποστεί θλάση και κάνουν αγώνα δρόμου για να δηλώσουν ετοιμοπόλεμοι.
Από κει και πέρα, εκτός πλάνων του Δημητρίου βρίσκονται ο Κοντοπάνος που υποφέρει από βαρύ διάστρεμμα και οι Πολύμερος, Καράμπελας, που έχουν χειρουργηθεί.


http://www.onsports.gr/Podosfairo/Erasitechniko/EPS-Peiraia/item/200519-Agonia-gia-dyo-sto-Moshato 

Τρίτη 17 Απριλίου 2012

ΜΗΝΥΜΑ ΤΗΣ ΓΑΛΛΟΥ ΔΑΛΚΑΦΟΥΚΗ ΧΡΥΣΑΝΘΗ "ΥΠΟΨΗΦΙΑ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΠΑΣΟΚ ΣΤΟΝ ΝΟΜΟ ΤΡΙΚΑΛΩΝ"


Αγαπητές συμπολίτισσες, αγαπητοί συμπολίτες,
Στις δύσκολες στιγμές που περνάει η χώρα μας και σε συνθήκες οικονομικής κρίσης που όλοι βιώνουμε τα αποτελέσματά της, θεώρησα χρέος μου να μην κρυφτώ. Να βγω μπροστά και να διεκδικήσω. Θέτω την υποψηφιότητα μου,  για τις  εθνικές εκλογές της 6ης Μαΐου, στην κρίση σας και με ειλικρίνεια ζητώ τη στήριξή σας.Για να αγωνιστούμε μαζί ώστε να διαμορφώσουμε ένα ασφαλές περιβάλλον για μας και τα παιδιά μας.  Το χρωστάμε στις προηγούμενες γενιές που υπέφεραν και θυσίασαν πολλά. Το χρωστάμε στις επόμενες γενιές. Οφείλουμε να τους δώσουμε  το μέλλον που τους στερήσαμε…

ΓΑΛΛΟΥ ΔΑΛΚΑΦΟΥΚΗ ΧΡΥΣΑΝΘΗ
ΥΠΟΨΗΦΙΑ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΠΑΣΟΚ

Περισσότερα στο http://xgallou.gr/

Την Πέμπτη η κηδεία του Δημήτρη Μητροπάνου


Την Πέμπτη στις δύο το μεσημέρι θα γίνει η κηδεία του Δημήτρη Μητροπάνου, από το Πρώτο Νεκροταφείο Αθηνών.  


Από τις 10:00 το πρωί η σορός του θα βρίσκεται στο παρεκκλήσι του Α΄ Νεκροταφείου για τον τελευταίο αποχαιρετισμό.

Η οικογένεια του παρακαλεί αντί στεφάνων να ενισχυθεί το Κέντρο Υποδοχής Αλληλεγγύης Ιδρύματος Αστέγων (ΚΥΑΔΑ) - λογαριασμός 064/48000015 Εθνική Τράπεζα.


Περισσότερα στο

http://www.skai.gr/news/culture/article/200605/antigrafotouefuge-apo-ti-zoi-o-dimitris-mitropanos-upd/

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ....Οικονομική Επιτροπή Μοσχάτου - Ταύρου Τετάρτη, 18 Απριλίου - Ώρα: 14.00, Αίθουσα Δημοτικού Συμβουλίου (Κοραή 51)


http://www.dimosmoschatou-tavrou.gr/images/stories/eisigiseis/oikep/oikep_18_4.pdf

Πέθανε ο Δημήτρης Μητροπάνος


Έφυγε ξαφνικά από τη ζωή σήμερα το πρωί σε ηλικία 64 ετών ο Δημήτρης Μητροπάνος. Ο γνωστός λαϊκός τραγουδιστής υπέστη έμφραγμα το πρωί και πήγε σε ιδιωτικό θεραπευτήριο απ' όπου «έφυγε» από οξύ πνευμονικό οίδημα.
Σε ανακοίνωση, που εκδόθηκε από το νοσοκομείο ΥΓΕΙΑ, αναφέρεται: «Ο ασθενής Δημήτριος Μητροπάνος διεκομίσθη στο νοσοκομείο ΥΓΕΙΑ σήμερα το πρωί λόγω οξέως διαρροϊκού συνδρόμου και εμέτων. Στη συνέχεια παρουσίασε αιφνιδίως δύσπνοια.
Μετεφέρθη στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας, όπου αντιμετωπίστηκε για οξύ πνευμονικό οίδημα από το οποίο και κατέληξε την 11η πρωινή».
Στο Α' Νεκροταφείο Αθηνών, στις 2 μετά το μεσημέρι της Πέμπτης, συγγενείς, φίλοι και συνεργάτες θα πουν το τελευταίο αντίο στον Δημήτρη Μητροπάνο. Από τις 10 το πρωί η σορός του θα εκτεθεί σε λαϊκό προσκύνημα στο παρεκκλήσι του νεκροταφείου.
Έσβησε η τελευταία μεγάλη λαϊκή φωνή
Γεννήθηκε στην Αγία Mονή, μια συνοικία έξω από τα Τρίκαλα -από την οποία καταγόταν η μητέρα του- στις 2 Απριλίου του 1948. Μεγάλωσε χωρίς τον πατέρα του, τον οποίο γνώρισε στα 29 του χρόνια. Μέχρι τα 16 του νόμιζε πως είχε σκοτωθεί στον ανταρτοπόλεμο, όταν ήρθε ένα γράμμα το οποίο έλεγε πως ζει στη Ρουμανία. Ο πατέρας του καταγόταν από ένα χωριό της Καρδίτσας το Καππά.
Από μικρός δούλευε τα καλοκαίρια για να βοηθήσει τα οικονομικά της οικογένειάς του. Πρώτα σαν σερβιτόρος στην ταβέρνα του θείου του ύστερα στις κορδέλες κοπής ξύλων. Μετά την τρίτη γυμνασίου, το 1964, κατεβαίνει στην Αθήνα να ζήσει με τον θείο του στην οδό Aχαρνών. Προτού τελειώσει το γυμνάσιο άρχισε να δουλεύει σαν τραγουδιστής.
Στην ίδια ηλικία, έπειτα από παρότρυνση του Γρηγόρη Μπιθικώτση, τον οποίο γνώρισε σε μία συγκέντρωση της εταιρίας του θείου του, στην οποία τραγούδησε, επισκέφτηκε την Κολούμπια. Εκεί ο Τάκης Λαμπρόπουλος του γνώρισε τον Γιώργο Ζαμπέτα, δίπλα στον οποίο θα δουλέψει στα «Ξημερώματα». Τον Ζαμπέτα τον μνημονεύει ως μεγάλο του δάσκαλο και δεύτερο πατέρα.
Όπως είχε δηλώσει, «ο Ζαμπέτας είναι ο μόνος άνθρωπος στο τραγούδι ο οποίος με βοήθησε χωρίς να περιμένει κάτι. Με όλους τους υπόλοιπους συνεργάτες μου κάτι πήρα και κάτι έδωσα».

Περισσότερα στο 

«Βροχή» από εκκαθαριστικά της Εφορίας για φόρους και εισφορές μετά τις εκλογές

H διαδικασία υποβολής των φορολογικών δηλώσεων θα ξεκινήσει στις 9 Μαΐου και θα ολοκληρωθεί στις 15 Ιουνίου   (Φωτογραφία:  AΠΕ ) 
«Βροχή» από φοροραβασάκια έρχεται για τους φορολογουμένους έπειτα από τις εκλογές, καθώς μετά τον Μάιο θα αρχίσουν να καταφθάνουν το ένα μετά το άλλο τα ειδοποιητήρια των έκτακτων εισφορών, των φόρων ακινήτων, αλλά και ο φόρος εισοδήματος, ο οποίος μετά τη μείωση του αφορολογήτου σε 5.000 ευρώ και τη συρρίκνωση των φοροαπαλλαγών, θα είναι υψηλότερος.

Σύμφωνα με
Τα Νέα, η διαδικασία υποβολής των ηλεκτρονικών φορολογικών δηλώσεων, η οποία αγγίζει εφέτος υποχρεωτικά και τους μισθωτούς με ετήσιο εισόδημα πάνω από 12.000 ευρώ, αναμένεται να ξεκινήσει τρεις ημέρες μετά τις εκλογές, στις 9 Μαΐου.

Επίσης, τα σημειώματα ΕΤΑΚ είναι εδώ και μήνες έτοιμα αλλά η εντολή αποστολής τους δεν έχει δοθεί ακόμη στη Γενική Γραμματεία Πληροφορικών Συστημάτων και τα ραβασάκια αναμένεται να ταχυδρομηθούν μετά τις εκλογές.


Αναλυτικά, μετά τις εκλογές παίρνουν σειρά για αποστολή τα παρακάτω εκκαθαριστικά:


1) Φόρος εισοδήματος. Η διαδικασία υποβολής των φορολογικών δηλώσεων θα ξεκινήσει στις 9 Μαΐου και θα ολοκληρωθεί στις 15 Ιουνίου. Οι φόροι που θα προκύψουν θα είναι αυξημένοι σε σχέση με πέρυσι καθώς το αφορολόγητο μειώθηκε στις 5.000 ευρώ ενώ έχουν περικοπεί φοροαπαλλαγές.


2) Έκτακτη εισφορά αλληλεγγύης. Εφέτος η έκτακτη εισφορά θα είναι διπλή: μία για τα εισοδήματα του 2012, η οποία παρακρατείται σε μηνιαία βάση από τον μισθό από τις αρχές του έτους, και μία για τα εισοδήματα του 2011, η οποία θα έρθει με το εκκαθαριστικό της φορολογικής δήλωσης.


Η εξόφληση της έκτακτης εισφοράς θα γίνει μαζί με τον φόρο εισοδήματος σε έως τρεις δόσεις.


3) Τέλος επιτηδεύματος. Περίπου ένα εκατομμύριο ελεύθεροι επαγγελματίες και επιχειρήσεις θα πληρώσουν εφέτος 500 ευρώ, από 300 πέρυσι. Το τέλος θα έρθει με το εκκαθαριστικό της δήλωσης φορολογίας εισοδήματος.


4) ΕΤΑΚ 2009. Περισσότεροι από 270.000 φορολογούμενοι θα παραλάβουν τα «ξεχασμένα» εκκαθαριστικά σημειώματα για την καταβολή του ΕΤΑΚ 2009, με τον συνολικό φόρο στα 100 εκατ. ευρώ. Θα το πληρώσουν οι άγαμοι που την 1η Ιανουαρίου 2009 είχαν ακίνητη περιουσία αντικειμενικής αξίας άνω των 100.000 ευρώ και οι έγγαμοι με ακίνητα αξίας άνω των 200.000 ευρώ.


5) Έκτακτη εισφορά ακινήτων. Όσοι είχαν στην κατοχή τους την 1η Ιανουαρίου 2009 ατομική ακίνητη περιουσία αντικειμενικής αξίας άνω των 400.000 ευρώ, με τα εκκαθαριστικά σημειώματα του ΕΤΑΚ του 2009 θα πληρώσουν και έκτακτη εισφορά μεγάλης ακίνητης περιουσίας (κλιμακωτά, με συντελεστές από 0,1% έως 0,9%).


6) ΦΑΠ 2010. Περισσότεροι από 100.000 φορολογούμενοι, οι οποίοι κατείχαν την 1η Ιανουαρίου 2010 ακίνητα συνολικής αντικειμενικής αξίας άνω των 400.000 ευρώ, θα λάβουν τον λογαριασμό του φόρου ακίνητης περιουσίας του έτους 2010.


7) ΦΑΠ 2011. Περισσότεροι από 600.000 φορολογούμενοι που κατέχουν ακίνητα αξίας άνω των 200.000 ευρώ θα παραλάβουν και άλλα εκκαθαριστικά σημειώματα για την πληρωμή του ΦΑΠ του 2011.


8) Ειδικό τέλος ακινήτων για το 2012. Θα αρχίσει να ενσωματώνεται στους λογαριασμούς της ΔΕΗ και η εξόφλησή του θα γίνει σε έως πέντε διμηνιαίες δόσεις.

Newsroom ΔΟΛ

Ελπιδοφόρος: Νίκη ή... τίποτα! ........ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ....ΚΑΛΥΤΕΡΟΙ ΣΚΟΡΕΡΣ


Το συγκρότημα του Γιώργου Βαζάκα έχει βρεθεί τέσσερις βαθμούς πίσω από τον πρωτοπόρο Φωστήρα, που φροντίζει να 'καθαρίζει' όλα τα ματς εύκολα ή δύσκολα. Στα πλαίσια της 23ης αγωνιστικής την ερχόμενη Κυριακή η ομάδα των βορείων προαστίων θα αντιμετωπίσει τον 'Φονέα' στον Ταύρο, σε ματς που δεν αποκλείεται να αποδειχθεί ως το πλέον κρίσιμο της σεζόν. 
Με νίκη θα έχει την ευκαιρία να πλησιάσει στον ένα βαθμό τον μεγάλο αντίπαλό του στην κούρσα της ανόδου, ενώ σε κάθε άλλη περίπτωση τα πράγματα θα δυσκολέψουν σε μεγάλο βαθμό. 

Ασφαλώς, είναι περιττό να αναφερθεί ότι ενδεχόμενη ήττα θα θέσει εκτός τροχιάς ανόδου τους Κηφισιώτες, που θα μείνουν επτά ολόκληρους βαθμούς μακριά από την κορυφή. 

ΣΚΟΡΕΡ
ΝτεντόπουλοςΦωστήρας12
ΒέρμπηςΕλπιδοφόρος11
ΡούσσηςΑγιαξ Ταύρου11
ΓιαννιτσανάκηςΤράχωνες8
ΦράγκοςΡόδος7
ΜαστραντώνηςΑιγάλεω7
ΒάσοςΝέα Ιωνία6
ΚαλλιπολίτηςΤράχωνες6

  
ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
ΘέσηΟμάδαΑγώνεςΒαθμοί
1Φωστήρας2148
2Ελπιδοφόρος2144
3Αγιαξ Ταύρου2138
4Τράχωνες2138
5Αιγάλεω2032
6Νέα Ιωνία2129
7Μύκονος2028
8Ρόδος2027
9Περιστέρι2025
10Πανναξιακός2024
11Μελίσσια2023
12ΑΕ Κως2018
13Αγία Παρασκευή2116
14Ηλιούπολη219
15Καρλόβασι198

Δευτέρα 16 Απριλίου 2012

ΑΝΟΙΧΤΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΘΑΝΑΣΗ ΝΤΕΡΕΚΑ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥ ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΠΑΣΟΚ ΑΡΤΑΣ

Αγαπητοί Φίλοι και Φίλες του Νομού Άρτας,

          Το ενδιαφέρον μου και η αγάπη μου για το Νομό της Άρτας, για τον τόπο που γεννήθηκα και μεγάλωσα, είναι ο καθοριστικός παράγοντας που με οδήγησε να είμαι υποψήφιος Βουλευτής με το ΠΑΣΟΚ στις επόμενες κρίσιμες εθνικές εκλογές.
          Στόχος μου στις δύσκολες οικονομικές συνθήκες που ζούμε, τα θέματα της κοινωνικής αλληλεγγύης και το δίκτυο προστασίας σ΄ όλους τους οικονομικά ασθενέστερους, στους απόμαχους, στους ανέργους, στις εργαζόμενες γυναίκες και στη νεολαία.
          Με πολλούς από εσάς γνωριζόμαστε πολλά χρόνια, μέσα από τους κοινούς μας αγώνες.
          Σας διαβεβαιώνω ότι με την ίδια συνέπεια θα αγωνιστώ και στο μέλλον τόσο για την καθημερινότητα των Αρτινών, όσο και για την αναπτυξιακή πορεία του τόπου μας.
          Η πείρα και η γνώση που απέκτησα όλα αυτά τα χρόνια που ασχολούμαι  με τα κοινά και οι δυνατότητες πρόσβασης που έχω σε κρίσιμα κέντρα αποφάσεων, θα αξιοποιηθούν για το συμφέρον των Αρτινών και της ανάπτυξης του Νομού μας.
          Είναι για μένα μεγάλη τιμή να είμαι η συνέχεια των μεγάλων και πετυχημένων Αρτινών πολιτικών που ανέδειξε η περιοχή μας.


          Αγαπητοί φίλοι και φίλες,

          Στη μεγάλη κρίση που περνάει σήμερα η χώρα μας, αντιλαμβάνομαι το μερίδιο της κοινωνικής πολιτικής και προσωπικής ευθύνης που μου αναλογεί σαν συμβολή σε θετικές και προοδευτικές εξελίξεις στην περιοχή μας, την περιοχή που γεννήθηκα και μεγάλωσα.
          Φίλοι και φίλες, το ΠΑΣΟΚ έκανε και λάθη. Οι αστοχίες των τελευταίων χρόνων ας μη διαγράψουν απ΄ την μνήμη μας το τεράστιο έργο του παρελθόντος.
          Μέσα σ΄ αυτή τη γιορτή της Δημοκρατίας προς τις εκλογές, φιλοδοξώ να ξανασυναντηθώ με όλους τους παλιούς μου φίλους και συντρόφους της δεκαετίας 70-80-90 κι όχι μόνο, για την επανίδρυση του νέου πλειοψηφικού κοινωνικού ανανεωτικού και μεταρρυθμιστικού ρεύματος που είναι εγγυητής για την προοδευτική εξέλιξη στο Νομό μας.
          Να ξαναδώσουμε όραμα και ελπίδα στο μεγάλο αίτημα της κοινωνίας για ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΚΑΙ ΑΛΛΑΓΗ. Άλλωστε γι΄ αυτό παλεύαμε τόσα χρόνια. Το ίδιο σκοπεύω να κάνω και τώρα από άλλο μετερίζι.

                                                                           Φιλικά,
                                                             ΘΑΝΑΣΗΣ ΝΤΕΡΕΚΑΣ
                                               Υποψήφιος Βουλευτής ΠΑΣΟΚ Άρτας

http://www.facebook.com/groups/432688730089980/

http://www.facebook.com/profile.php?id=100000559171048 

Νέα απώλεια για τον παγκόσμιο αθλητισμό..Νεκρή η 26χρονη βολεϊμπολίστρια Βερόνικα Γκόμες

Μετά το θάνατο του ποδοσφαιριστή της Λιβόρνο Πιερμάριο Μοροζίνι εν ώρα αγώνα, η 26χρονης βολεϊμπολίστρια Βερόνικα Γκόμες από τη Βενεζουέλα άφησε την τελευταία της αναπνοή, πιθανότατα από καρδιακή ανακοπή.

Η άτυχη αθλήτρια αγωνιζόταν στην η Λοκομοτίβ Μπακού του Αζαρμπαϊτζάν και βρισκόταν στην πατρίδα της

όπου ανάρρωνε μετά από χειρουργική επέμβαση στον αχίλλειο τένοντα.

http://www.skai.gr/news/sports/article/200521/nea-apoleia-gia-ton-pagosmio-athlitismo-/?utm_source=rss_news_top&utm_campaign=skai200905190000&utm_medium=rss 

Με βροχές και 8 μποφόρ η επιστροφή

Με κακοκαιρία θα επιστρέψουν σήμερα οι εκδρομείς του Πάσχα. Βροχές και καταιγίδες στις περισσότερες περιοχές της χώρας ενώ και η θάλασσα θα είναι "φουσκωμένη".

 

περισσότερα στο

http://www.newsit.gr/default.php?pname=Article&art_id=134118&catid=3

Πώς θα αποτοξινώσετε τον οργανισμό σας από τις κραιπάλες του Πάσχα

Ότι φάγατε, φάγατε. Μπορεί το Πάσχα να ξεχάσατε και δίαιτα και διατροφή και να το ρίξατε στο κατσικάκι, τα κοκορέτσια και τα σπληνάντερα, αλλά τώρα οι γιορτές τελείωσαν και ήρθε η ώρα για αποτοξίνωση. Εμείς σας έχουμε μια διατροφή, ότι πρέπει για να αποτοξινωθεί εντελώς ο οργανισμός σας και να γυρίσετε στα… παλιά.

Πρωινό: Κινόα με ξερά δαμάσκηνα

Αρχίστε τη μέρα σας με ένα μπολ από κινόα και ξερά δαμάσκηνα. Η κινόα περιέχει και τα εννέα βασικά αμινοξέα και είναι μια ολοκληρωμένη πρωτεΐνη. Επίσης περιέχει φωσφόρο  για τη σωστή λειτουργία των εντέρων, ενώ τα δαμάσκηνα προσφέρουν  ακόμη περισσότερες φυτικές ίνες, καθώς και σορβιτόλη, μια αλκοόλη ζάχαρης με καθαρτική επίδραση.

Μεσημεριανό: Αναζωογονητικό smoothie από βατόμουρα, μπανάνα και λιναρόσπορο

Αυτή είναι η απόδειξη ότι η αποτοξίνωση δε σημαίνει πάντα και άνοστα φαγητά. Τα βατόμουρα περιέχουν αντιοξειδωτικά, κερκετίνη, μια χρωστική ουσία που μπορεί να αυξήσει τον αριθμό των ενζύμων στο συκώτι. Επίσης η βιταμίνη B6 που έχουν οι μπανάνες  βοηθά να επαναφορτίσετε αποτοξινωτικά ένζυμα σε όλο το σώμα, και ο λιναρόσπορος παρέχει επιπλέον ίνες, καθώς και θρεπτικά ωμέγα3 λιπαρά οξέα.

Δείπνο: Σούπα με ξινολάχανο,  κομμένα μήλα και ζωμό από λαχανικά

Αυτή η σούπα είναι πάρα πολύ θρεπτική. Μπορείτε να βάλετε μέσα μάραθο που διεγείρει την έκκριση της χολής, μαϊντανό που δρα ως διουρητικό και επίσης λίγο σκόρδο και μανιτάρια που μαζί με το λάχανο υποστηρίζουν τη λειτουργία του ήπατος.  Για γεύση μπορεί να βάλετε λίγο πιπέρι καγιέν που βοηθά τα ένζυμα του πνεύμονα. Τέλος το ξινολάχανο περιέχει όλα τα απαραίτητα προβιοτικά για να σπάσουν οι τοξίνες στο γαστρεντερικό σωλήνα. 

Σνακ: Χυμός ανανά και σέσκουλο
Αυτόν τον χυμό μπορείτε να τον πίνετε όσο συχνά θέλετε. Ο ανανάς περιέχει πεπτικά ένζυμα και το σέσκουλο είναι πλούσιο σε θρεπτικά συστατικά που προστατεύουν το ήπαρ.

Τι πρέπει να προσέχετε

1. Να πίνετε άφθονο νερό
2. Να κοιμάστε τουλάχιστον οχτώ ώρες το βράδυ
3. Να μην τρώτε μετά τις επτά το απόγευμα
4. Το απόγευμα να κάνετε ένα ζεστό μπάνιο με άλατα
5. Πριν κοιμηθείτε πιείτε μια κούπα  τσάι πικραλίδας για να αποβάλλεται τις τοξίνες από τον οργανισμός σας

Επιμέλεια: Ευαγγελία Ντούρου
 

Σάββατο 14 Απριλίου 2012

TO ΒLOG MAΣ ΕΥΧΕΤΑΙ ΚΑΛΗ ΑΝΑΣΤΑΣΗ ΚΑΙ ΚΑΛΟ ΠΑΣΧΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΣΑΣ


Σε κλίμα κατάνυξης η τελετή της Αποκαθήλωσης

 



Στις 6:30 το απόγευμα του Μ. Σαββάτου αναμένεται να φθάσει στο αεροδρόμιο Ελ. Βενιζέλος το κυβερνητικό σκάφος που θα μεταφέρει το Αγιο Φως



Μέσα σε κλίμα κατάνυξης, εκατοντάδες πιστοί παρακολούθησαν σήμερα στους Ορθόδοξους Ναούς όλου του κόσμου την τελετή της Αποκαθήλωσης του Χριστού.Στην Αθήνα και στη Μονή Πεντέλης, η τελετή έγινε σ΄ένα λοφίσκο μέσα στον προαύλιο χώρο της Μονής. Εκεί βρίσκεται ο Σταυρός του Μαρτυρίου. Δεκάδες πιστοί από νωρίς το πρωί στήθηκαν υπομονετικά στην ουρά για να προσκυνήσουν. Λίγο μετά τη μία το μεσημέρι ο ηγούμενος της Μονής, μητροπολίτης Θερμοπυλών Ιωάννης, επικεφαλής πομπής έφυγε από το ναό και αναπαριστώντας την πορεία προς το Γολγοθά ανέβηκε το λόφο όπου βρίσκεται ο Σταυρός με τον Εσταυρωμένο Ιησού. Μαζί του ιερείς και μοναχοί, ενώ η φιλαρμονική απέδιδε πένθιμους ύμνους.
Ο ηγούμενος, ως άλλος Ιωσήφ ο από Αριμαθαίας, κατέβασε το Σώμα του Ιησού από το Σταυρό και βοηθούμενος από τους μοναχούς το τύλιξε σε λευκό σεντόνι. Λίγο αργότερα το τοποθέτησε στον τάφο που βρίσκεται στον περίβολο της Μονής και το σφράγισε με λίθο, «όπως ακριβώς» έγινε στα Ιεροσόλυμα πριν από 2000 χρόνια.


www.kathimerini.gr με πληροφορίες από AΜΠΕ

 περισσότερα στο
http://www.kathimerini.gr/4dcgi/_w_articles_kathremote_1_14/04/2012_437755 

Παρασκευή 13 Απριλίου 2012

Περιφορά του Επιτάφιου του ιερού ναού Κωσταντίνου &Ελένης(δείτε φώτο)

Διαμέσου των οδών Αγίου Κωσταντίνου-Πίνδου-Λάμπρου Κατσώνη-Χρισοστόμου Σμύρνης-Κανάρη-Μακριγιάννη- Αγίου Κωσταντίνου.

Τί ώρα θα γίνει η περιφορά των Επιτάφιων στο Μοσχάτο & Ταύρο


ΜΟΣΧΑΤΟ 

Ιερός Ναός Μεταμόρφωσης Σωτήρος -21:30

Ιερός Ναός Κωσταντίνου &Ελένης-21:15

Ιερός Ναός Ταξιαρχών-20:30

 

 

ΤΑΥΡΟΣ

Ιερός Ναός Αγίας Σοφίας-20:30

Ιερός Ναός Eσταυρωμένου-20:00

Ιερός Ναός Aγίου Ιωάννη-20:30

Ιερός ΝαόςAγίου Γεωργίου-20:15

 

Oι ώρες που σας προτείνουμε είναι χρονικά κατά προσέγγιση και καλό είναι να πάτε λίγο νωρίτερα.  

Από τη νηστεία στον...οβελία - χρήσιμες διατροφικές πασχαλινές συμβουλές

Η αποχή από το κρέας και τα γαλακτοκομικά κατά τη διάρκεια της νηστείας του Πάσχα όχι μόνο δεν δημιουργεί προβλήματα στην υγεία μας, αλλά αντίθετα έχει ευεργετικό αποτέλεσμα σε μια σειρά παραμέτρων , όπως το φυσιολογικό βάρος και τα λιπίδια.

Εκείνο που θα πρέπει να προσέξουμε είναι η μη απότομη μετάβαση από τη φάση της νηστείας σε εκείνην της ελεύθερης διατροφής.  
Διαβάστε αναλυτικά στο Iatropedia






http://www.newsit.gr/default.php?pname=Article&art_id=133808&catid=5

Οι δαπάνες που μειώνουν τη φορολογία: Ο… «Γολγοθάς» των δικαιολογητικών

Εναν... «χαρτοπόλεμο», αποτελούμενο από βεβαιώσεις, πιστοποιητικά, υπεύθυνες δηλώσεις, αποδείξεις και άλλα δικαιολογητικά έγγραφα, υποχρεούνται να καταθέσουν φέτος στην Εφορία μαζί με τις δηλώσεις φορολογίας εισοδήματος όσοι φορολογούμενοι τις υποβάλουν συμπληρωμένες χειρόγραφα.

Τέλος στους φουσκωμένους από αποδείξεις φακέλους

Το καινούργιο στοιχείο των φετινών δηλώσεων είναι ότι οι φορολογούμενοι απαλλάσσονται από την υποχρέωση να στείλουν στην Εφορία σε κλειστό φάκελο τις εκατοντάδες αποδείξεις λιανικής πώλησης ή παροχής υπηρεσιών που μάζεψαν το 2011. Ομως θα πρέπει να τις φυλάξουν στο σπίτι τους και σε περίπτωση που τους ζητηθεί να τις προσκομίσουν για έλεγχο στην Εφορία.

Από την υποχρέωση να υποβάλουν μαζί με τις φορολογικές δηλώσεις όλη τη «χαρτούρα» με τα δικαιολογητικά απαλλάσσονται όσοι φορολογούμενοι υποβάλουν τις δηλώσεις τους ηλεκτρονικά, μέσω της διαδικτυακής υπηρεσίας Taxisnet.

Οι φορολογούμενοι αυτοί πρέπει μεν να συγκεντρώσουν όλα τα απαιτούμενα δικαιολογητικά, αλλά από εκεί και πέρα αρκεί να τα διαφυλάξουν στα σπίτια τους, ώστε να είναι σε θέση να τα προσκομίσουν στην Εφορία, εφόσον τους ζητηθούν για έλεγχο.

Επιστροφή φόρου

Σε κάθε περίπτωση, κατά την οποία από την εκκαθάριση μιας ηλεκτρονικά υποβληθείσας δήλωσης θα προκύψει επιστροφή φόρου μεγαλύτερη των 1.500 ευρώ, ο φορολογούμενος, για να εισπράξει το ποσό της επιστροφής, θα πρέπει, υποχρεωτικά, να προσκομίσει στην Εφορία για έλεγχο όλα τα απαιτούμενα δικαιολογητικά, καθώς και όλες τις αποδείξεις που διαμορφώνουν το αφορολόγητο.

Για ποιούς είναι υποχρεωτική η ηλεκτρονική υποβολή δήλωσης 

Σημειώστε ότι φέτος η υποβολή της δήλωσης ηλεκτρονικά μέσω Διαδικτύου είναι υποχρεωτική:

Για όλα τα φυσικά πρόσωπα, επιτηδευματίες που ασκούν επιχείρηση ή ελευθέριο επάγγελμα και για κάθε άλλο φυσικό πρόσωπο μη επιτηδευματία, που η δήλωσή του υποβάλλεται από εξουσιοδοτημένο λογιστή.

Για φορολογούμενους που αποκτούν εισόδημα από ακίνητα, γεωργικό εισόδημα, εισόδημα από εκμίσθωση ή δωρεάν παραχώρηση γεωργικής γης, εισόδημα από μισθωτές υπηρεσίες, εισόδημα από αλλοδαπή κ.λπ., όταν το ετήσιο συνολικό ατομικό εισόδημά τους, που φορολογείται με τις γενικές διατάξεις, υπερβαίνει τα 12.000 ευρώ. Από την υποχρέωση αυτή εξαιρούνται οι υπόχρεοι που αποκτούν εισοδήματα από συντάξεις, εκτός κι αν αποκτούν και εισοδήματα από ατομική επιχείρηση ή ελευθέριο επάγγελμα και όσοι μετέχουν σε ΟΕ και ΕΕ.

Εκδόθηκαν οι εγκύκλιοι για τις εκλογές

Τις σχετικές εγκυκλίους για τις βουλευτικές εκλογές της 6ης Μαΐου υπέγραψε ο υπουργός Εσωτερικών Τάσος Γιαννίτσης, καθορίζοντας τις λεπτομέρειες της διαδικασίας.

Η άσκηση του εκλογικού δικαιώματος είναι υποχρεωτική με εξαίρεση τους πολίτες άνω των 70.


Οι ετεροδημότες μπορούν να ψηφίσουν στον τόπο διαμονής τους, εφόσον η σχετική αίτηση έγινε μέχρι 29 Φεβρουαρίου.


Σε ειδικούς καταλόγους θα ψηφίσουν τα στελέχη των Ένοπλων Δυνάμεων και των Σωμάτων Ασφαλείας (αστυνομικοί, λιμενικοί, πυροσβέστες), τα οποία υπηρετούν σε περιοχή εκτός της εκλογικής τους περιφέρειας.


Στο Δημόσιο ανακαλούνται όλες οι άδειες μέχρι την 6η Μαΐου και δίνεται εντολή να διευκολυνθούν όσοι εργαζόμενοι ζητήσουν εκλογική άδεια.

Ο. ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΜΟΣΧΑΤΟΥ - Α.Ο. ΠΕΙΡΑΙΑΣ 5-4 ΠΡΩΤΟ ΜΕΡΟΣ

Φωτογραφίες από τον αγώνα που δώσαμε με τον Α.Ο. ΠΕΙΡΑΙΑΣ στα γήπεδα του Ρέντη, την Κυριακή 7 Απριλίου 2012. Σε αυτόν τον αγώνα είχα την τιμή να βάλω - λίγα λεπτά πριν λήξει το παιχνίδι - το 5ο γκολ, το γκολ της νίκης!

 Δείτε το πρώτο μέρος από τις φωτογραφίες του αγώνα.

 Περισσότερα στο http://vaggelis-kalatzis.blogspot.com/

ΚΑΛΕΣΜΑ ΚΟΣΜΟΥ ΓΙΑ ΤΟΝ ΜΕΓΑΛΟ ΑΓΩΝΑ ΦΩΣΤΗΡΑΣ-ΕΛΠΙΔΟΦΟΡΟΣ 22/4/12



Από το καλό στο καλύτερο βαίνουν τα πράγματα για την ομάδα μας, ύστερα από τη νίκη που πέτυχε ο «Φονέας» την Κυριακή στο Ταύρο, επί του συντοπίτη Αίαντα (2-1). Πέρα από το... τρίποντο που ήταν άλλωστε και το ζητούμενο, ήρθε και η ''λευκή'' ισοπαλία του Ελπιδοφόρου με το Αιγάλεω για να δέσει το.... γλυκό! Καταλαβαίνει λοιπόν κανείς πως το συναίσθημα της ικανοποίησης είναι λογικό να έχει σκεπάσει το «κιτρινόμαυρο» στρατόπεδο. Από εκεί και πέρα ο Κώστας Ψυρόπουλος και οι ποδοσφαιριστές του πρόκειται να συνεχίσουν τις προπονήσεις έως και τη Μεγάλη Πέμπτη, ενώ αναμένεται να επιστρέψουν σε αυτές τη Τρίτη του Πάσχα, όπου και θα ξεκινήσει και η προετοιμασία για το παιχνίδι με τον Ελπιδοφόρο! Τέλος, η διοίκηση, το τεχνικό επιτελείο και οι ποδοσφαιριστές του Φωστήρα εύχονται σε όλο το κόσμο καλό Πάσχα με υγεία και ευτυχία!



 http://fostiras2.blogspot.com/2012/04/blog-post_8162.html