Πέμπτη 22 Νοεμβρίου 2012

ΔΗΜΟΣ ΜΟΣΧΑΤΟΥ-ΤΑΥΡΟΥ:ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - Κινητοποίηση διαμαρτυρίας Δήμων Αττικής Παρασκευή 23 Νοεμβρίου: Από 10 π.μ., κλείσιμο όλων των δημοτικών υπηρεσιών 11 π.μ., συγκέντρωση στο υπουργείο Διοικητικής Μεταρρύθμισης


ΔΗΜΟΣ ΜΟΣΧΑΤΟΥ-ΤΑΥΡΟΥ                                                     22/ 11/  2012
            Γραφείο τύπου      
            Graftip.mt@gmail.com
           τηλ.: 21320919612                                          





Ο Δήμος Μοσχάτου- Ταύρου συμμετέχει στις κινητοποιήσεις που αποφάσισε ομόφωνα η Γενική Συνέλευση της ΠΕΔ Αττικής στη χθεσινή συνεδρίασή της με κλείσιμο όλων των Δημοτικών υπηρεσιών την Παρασκευή 23 Νοεμβρίου από τις 10 το πρωί (με εξαίρεση τους παιδικούς σταθμούς) και στις 11 π.μ. συγκέντρωση μαζί με την ΠΟΕ- ΟΤΑ στο Υπουργείο Διοικητικής Μεταρρύθμισης (Βασ. Σοφίας 15).

Σε δήλωσή του ο Δήμαρχος Μοσχάτου- Ταύρου Ανδρέας Ευθυμίου ανέφερε τα εξής: «Αγωνιζόμαστε όλοι μαζί, αιρετοί και εργαζόμενοι, γιατί ο αγώνας είναι κοινός για όλη την Αυτοδιοίκηση. Η απόφασή μας είναι ξεκάθαρη: καμιά απόλυση και διαθεσιμότητα για τους εργαζόμενους, κανενός είδους επιτροπεία στην Αυτοδιοίκηση.
Ο κίνδυνος για τη συνέχιση της λειτουργίας των Δήμων είναι πλέον προ των πυλών. Καλώ τους φορείς και τους κατοίκους της του Δήμου μας να συμμετάσχουν στις κινητοποιήσεις διαμαρτυρίας της Παρασκευής 23 Νοεμβρίου και στη συγκέντρωση στις 11 το πρωί στο Υπουργείο Διοικητικής Μεταρρύθμισης. Ο αγώνας είναι κοινός για να μείνει η Αυτοδιοίκηση όρθια και η κοινωνία ζωντανή».


            Από το Γραφείο Τύπου