Πέμπτη 14 Ιουνίου 2012

Ημερίδα στο Μοσχάτο για «Το παρόν και το μέλλον του ερασιτεχνικού βόλεϊ»


Η Ελληνική Ομοσπονδία Πετοσφαίρισης στο πλαίσιο των πρωτοβουλιών της για την περαιτέρω ανάπτυξη του αθλήματος, την επιμόρφωση των στελεχών των σωματείων και των εμπλεκόμενων φορέων και την ομαλή μετάβαση και προσαρμογή στα δεδομένα της νέας εποχής, διοργανώνει στην Αθήνα την Δευτέρα 25.06.2012 ημερίδα με θέμα: «Το παρόν και το μέλλον του ερασιτεχνικού βόλεϊ - το μέλλον των αθλητικών σωματείων».

 

Πρόγραμμα

19:00 Εισαγωγική ομιλία


Ο ερασιτεχνικός αθλητισμός στη νέα ελληνική κοινωνική πραγματικότητα (Αχιλλέας Μαυρομάτης, Πρόεδρος Ελληνικής Ομοσπονδίας Πετοσφαίρισης)

19:20 - 21:30

1. Βασικές αρχές και περιβάλλον μάνατζμεντ (Δημήτρης Γαργαλιάνος, Αναπληρωτής Καθηγητής ΤΕΦΑΑ ΔΠΘ)
2. Ο ρόλος της Ομοσπονδίας και των Τοπικών Ενώσεων - Επιτροπών (Χάρης Σπηλιάκος, Εκτελεστικός Διευθυντής Ελληνικής Ομοσπονδίας Πετοσφαίρισης)
3. Μοντέλο οργάνωσης και λειτουργίας σωματείου Πρωτέα (Δημήτρης Κυριακόπουλος, Πρόεδρος αθλητικού σωματείου Πρωτέα)
4. Το μάρκετινγκ στον ερασιτεχνικό αθλητισμό και πηγές χρηματοδότησης ερασιτεχνικών σωματείων (Γιώργος Κουρμούζης, Πρόεδρος MONDIAL)

Η Ημερίδα θα πραγματοποιηθεί στο αμφιθέατρο του Πνευματικού Κέντρου του Δήμου Μοσχάτου-Ταύρου (Δημαρχείο Μοσχάτου, Κοραή αρ. 36 και Αγίου Γερασίμου (πρώην Ιθάκης), τηλ.: 213.2019600

Για οποιαδήποτε πληροφορία μπορείτε να επικοινωνήσετε με τον Εκτελεστικό Διευθυντή της ΕΟΠΕ κ. Χάρη Σπηλιάκο - +30 6985.155910 / hspiliakos@volleyball.gr

http://www.volleyball.gr/index.php?lang=el

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου