Τρίτη 12 Ιουνίου 2012

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ- ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΗΚΕ Η ΠΟΔΗΛΑΤΟΔΡΟΜΙΑ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΜΟΣΧΑΤΟΥ-ΤΑΥΡΟΥ


ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
ΔΗΜΟΣ ΜΟΣΧΑΤΟΥ-ΤΑΥΡΟΥ
Γραφείο Τύπου: 2132019633 & 636
FAX: 2109416154
12/6/2012

        Ο Δήμος Μοσχάτου-Ταύρου στα πλαίσια του Μαθητικού Φεστιβάλ και με αφορμή την παγκόσμια ημέρα περιβάλλοντος διοργάνωσε ποδηλατοδρομία, την Κυριακή 10 Ιουνίου 2012 στην τοπική κοινότητα Ταύρου και στην τοπική κοινότητα Μοσχάτου.
        Από τις 10.30 το πρωί στον Ταύρο  και από τις 18.30 το απόγευμα στο Μοσχάτο, μικροί και μεγάλοι ποδηλάτες συγκεντρώθηκαν με τα ποδήλατά τους στα σημεία εκκίνησης (πλ. Μακεδονίας και πλ. Μεταμορφώσεως αντίστοιχα), με κέφι και όρεξη για ορθοπεταλιές. Πριν την έναρξη και μετά το πέρας των διαδρομών πραγματοποιήθηκαν διάφορες δράσεις, μουσικά δρώμενα και παιχνίδια από το Σύστημα  Προσκόπων Μοσχάτου, από το 3ο Νηπιαγωγείου Ταύρου και από το συγκρότημα “Κόντρα Μπάσο”.
        Στις ποδηλατοδρομίες παρευρέθηκαν ο Δήμαρχος Μοσχάτου-Ταύρου, Ανδρέας Ευθυμίου, Αντιδήμαρχοι, Δημοτικοί και Κοινοτικοί Σύμβουλοι, ενώ για την επιτυχία της διοργάνωσης συνεργάστηκαν τα σώματα ασφαλείας, η RSF Hellas και το Χαμόγελο του Παιδιού. Αρωγοί επίσης για την ασφαλή διέλευση των ποδηλατιστών  ήταν και  πολλοί εθελοντές Δημοτικοί και Κοινοτικοί Σύμβουλοι και μέλη Συλλόγων Γονέων.
        Οι χορηγοί της εκδήλωσης, τα super market Σκλαβενίτης και το κατάστημα 360Bikes πρόσφεραν δώρα με κλήρωση σε όσους συμμετείχαν στην διοργάνωση. Για τους συμμετέχοντες μερίμνησαν και οι χορηγοί: “Pizza Fan”, “Bellissimo” και “Benvenuto”.
        Μικροί και μεγάλοι ποδηλάτες έδωσαν ραντεβού για την επόμενη χρονιά, με την υπόσχεση να διανύσουν με τα ποδήλατά τους ακόμα μεγαλύτερη διαδρομή και να περάσουν έτσι το μήνυμα του ποδηλάτου ως εναλλακτικό μέσο μεταφοράς στην πόλη.

Από το Γραφείο Τύπου Δήμου Μοσχάτου-Ταύρου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου