Δευτέρα 4 Ιουνίου 2012

ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΟ ΦΙΝΑΛΕ ΓΙΑ ΤΟ ΑΝΣΑΜΠΛ ΣΤΟ ΕΥΡΩΠΑΪΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΗΣ ΡΩΣΙΑΣ

Με τη μεγαλύτερη επιτυχία των τελευταίων ετών ολοκληρώθηκε για την ελληνική ομάδα ανσάμπλ το ευρωπαϊκό πρωτάθλημα ρυθμικής γυμναστικής, στο Νίζνι Νόβγκοροντ της Ρωσίας (1-3 Ιουνίου). Οι νεαρές πρωταθλήτριες κατέλαβαν την 6η θέση στον τελικό με τις 3 κορδέλες / 2 στεφάνια, καθώς και την 8η θέση στις 5 μπάλες. 

Η ελληνική πεντάδα (Μαριάνθη Ζαφειρίου, Αλεξία Κυριαζή, Ελένη Δόικα, Βάσω Ζάχου, Εύη Λουκάγκου), από την απουσίασε για άλλη μια φορά η τραυματισμένη Σταυρούλα Σαμαρά, εντυπωσίασε στους τελικούς οργάνων, στους οποίους επανήλθε έπειτα από εννιά ολόκληρα χρόνια. Έτσι, άφησε πολλές υποσχέσεις ενόψει Ολυμπιακών Αγώνων και έδειξε ότι η επιστροφή της στην ελίτ του αθλήματος αποτελεί γεγονός. 
Στον τελικό του προγράμματος με τις 3 κορδέλες / 2 στεφάνια, η Ελλάδα κατέκτησε την σπουδαία 6η θέση με 26,300 βαθμούς, βελτιώνοντας κατακόρυφα την εμφάνισή της συγκριτικά με τον προκριματικό της Παρασκευής (01/06), στον οποίο είχε συγκεντρώσει 25,425 β.. 
Λίγο νωρίτερα, στον τελικό με τις 5 μπάλες, τα κορίτσια της Τζένης Παπαδοπούλου είχαν πάρει την 8η θέση με 26,200 βαθμούς, πραγματοποιώντας άλλη μια σταθερή εκτέλεση, παρότι η βαθμολογία τους ήταν κάπως χαμηλότερη σε σχέση με τον προκριματικό (26,750 β.).

Περισσότερα στο

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου