Σάββατο 9 Ιουνίου 2012

Αγιαξ Ταύρου: Αποφασίζουν για το μέλλον

Μένουν ακόμη μερικές ημέρες προπονήσεων, όμως θα μπορούσε να πει κανείς ότι ουσιαστικά η σεζόν στον Αγιαξ Ταύρου έχει φτάσει στο τέλος της. Παρά τα πολλά προβλήματα και τις δεδομένες δυσκολίες της εποχής, οι 'ερυθρόλευκοι' είχαν μία εξαιρετική και άκρως επιτυχημένη παρουσία στον ανταγωνιστικό 8ο όμιλο. 

Είναι χαρακτηριστικό το γεγονός ότι σε κανένα σημείο της χρονιάς δεν κινδύνευσαν με υποβιβασμό, ενώ από το ξεκίνημα βρίσκονταν αρκετά πιο ψηλά από την επικίνδυνη ζώνη. Υπεύθυνοι για αυτή την επιτυχία είναι, βέβαια, ο Αλέκος Ρίζος και οι ποδοσφαιριστές του, που φρόντισαν για τη δημιουργία ενός συνόλου, ικανού να εκπληρώσει τον στόχο της παραμονής. Πλέον, οι ιθύνοντες του Αγιαξ ετοιμάζονται να σχεδιάζουν τη νέα χρονιά, με τη σημερινή ημέρα να θεωρείται καθοριστική για το μέλλον. Οι 'ερυθρόλευκοι' διοικούντες θα συγκεντρωθούν απόψε, ημέρα Πέμπτη, στα γραφεία του συλλόγου στο γήπεδο Ταύρου Β', όπου αναμένεται να λάβουν αποφάσεις σχετικές με το ύψος στο οποίο θα κινηθεί το μπάτζετ, αλλά και τους στόχους που θα τεθούν. 

Παράλληλα, θα γίνει συνάντηση ανάμεσα στον πρόεδρο Σώστη Βατικιώτη και τον Αλέκο Ρίζο, όπου θα συζητηθεί το ενδεχόμενο της ανανέωσης της συνεργασίας ανάμεσα στις δύο πλευρές. Θα πρέπει να σημειωθεί ότι η παραμονή του νεαρού προπονητή στην τεχνική ηγεσία αποτελεί επιθυμία τόσο του ιδίου όσο και της διοίκησης. Συν τοις άλλοις, πρόθεση των υπεύθυνων του ποδοσφαιρικού τμήματος είναι η παραμονή και όλων των ποδοσφαιριστών που βοήθησαν για την πολύ καλή πορεία της ομάδας. Κατά τα άλλα, στα τέλη της επόμενης εβδομάδας θα ολοκληρωθούν οι προπονήσεις των παικτών του Αλέκου Ρίζου. Παράλληλα, διεξάγονται φιλικές αναμετρήσεις, στις οποίες λαμβάνουν χώρα δοκιμές ποδοσφαιριστών. 
Πάντως, σε κάθε περίπτωση είναι δεδομένο ότι η ομάδα της νέας χρονιάς θα στηριχθεί κατά συντριπτικό ποσοστό σε νεαρούς ποδοσφαιριστές που προέρχονται από τα... σπλάχνα του σωματείου. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου