Παρασκευή 25 Μαΐου 2012

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ- ΠΡΟΧΩΡΟΥΝ ΟΙ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΕΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΓΩΓΟ ΟΜΒΡΙΩΝ ΥΔΑΤΩΝ ΤΗΣ ΟΔΟΥ ΧΡΥΣΟΣΤΟΜΟΥ ΣΜΥΡΝΗΣ ΣΤΟ ΜΟΣΧΑΤΟ


ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
ΔΗΜΟΣ ΜΟΣΧΑΤΟΥ-ΤΑΥΡΟΥ
Γραφείο Τύπου: 2132019633 & 636
FAX: 2109416154
24/5/2012

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ-

ΠΡΟΧΩΡΟΥΝ ΟΙ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΕΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΓΩΓΟ ΟΜΒΡΙΩΝ ΥΔΑΤΩΝ ΤΗΣ ΟΔΟΥ ΧΡΥΣΟΣΤΟΜΟΥ ΣΜΥΡΝΗΣ ΣΤΟ ΜΟΣΧΑΤΟ



        Με την έγκριση της μελέτης του αγωγού ομβρίων υδάτων της Οδού Χρυσοστόμου Σμύρνης από την Περιφέρεια Αττικής, οι διαδικασίες ένταξης του έργου στο ΕΣΠΑ προχωρούν.
        Στη συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου Αττικής που θα γίνει την Τρίτη, 29 Μαΐου 2012, συζητείται το θέμα της έγκρισης σκοπιμότητας υποβολής προτάσεων του Έργου “Κατασκευή Βασικών Συλλεκτήρων και Ολοκλήρωση Συλλεκτήρων Απορροής Ομβρίων Υδάτων της Οδού Χρυσοστόμου Σμύρνης και πέριξ στο Δήμο Μοσχάτου”.
        Με την έγκριση από το Περιφερειακό Συμβούλιο, το έργο θα ενταχθεί στο πρόγραμμα της Περιφέρειας για χρηματοδότηση από το ΕΣΠΑ.
        Ο Δήμαρχος Μοσχάτου-Ταύρου, Ανδρέας Ευθυμίου, επισημαίνοντας τη σημασία του έργου, δήλωσε: ”Με την υποβολή της πρότασης στο ΕΣΠΑ και την έγκριση της κατασκευής του αγωγού ομβρίων, αναμένεται μεγάλη βελτίωση της ποιότητας ζωής των κατοίκων στην περιοχή του Μοσχάτου, αφού το έργο θα συμβάλλει στην ασφάλεια τόσο των ίδιων των πολιτών όσο και των περιουσιών τους. Το συγκεκριμένο έργο αποτελεί μία δέσμευση που έχουμε αναλάβει από την ανάληψη των καθηκόντων μας ως Δημοτική Αρχή, αφού η ολοκλήρωση του αγωγού θα προσφέρει λύση σε ένα πρόβλημα δεκαετιών που επιβαρύνει την περιοχή του Μοσχάτου.”

                                      Από το Γραφείο Τύπου του Δήμου Μοσχάτου-Ταύρου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου