Πέμπτη 12 Απριλίου 2012

Κώστας Ψυρόπουλος(προπονητής Φωστήρα):"Μυστικό" η διάρκεια!

Το κλίμα που επικρατεί στις τελευταίες μέρες στην ομάδα μας είναι ιδανικό. Δεν θα μπορούσε άλλωστε να είναι διαφορετικό, καθώς ο ''Φονέας'' βρίσκεται στην κορυφή του πρωταθλήματος, έχοντας αποκτήσει διαφορά τεσσάρων βαθμών από τον έτερο συνδιεκδικιτή Ελπιδοφόρο.

 Ο προπονητής του Φωστήρα, Κώστας Ψυρόπουλος μίλησε στο fostirasfc.gr για την πορεία που διανύει στο ιστορικό σωματείο από το Ταύρο, τονίζοντας μεταξύ άλλων τα εξής: «Το τελευταίο διάστημα βαδίζουμε πάνω στο πλάνο που έχουμε θέσει, και αυτό μας χαροποιεί όλους! Το "μυστικό" μας είναι η διάρκεια, η οποία μας έχει φέρει στην πρώτη θέση του πρωταθλήματος. Βέβαια σκοπός είναι η ανάλογη συνέχεια. Αυτό που πρέπει να κάνουμε μέχρι το τέλος του πρωταθλήματος είναι να κερδίσομε όλα τα παιχνίδια. Άλλωστε εδώ που φτάσαμε δεν μπορούμε να κάνουμε και τίποτα άλλο''. 

Σε σχετική ερώτηση για το αν πίστευε πριν ξεκινήσει ο ''μαραθώνιος'' ότι η ομάδα μας με το πέρας 21 αγωνιστικών θα βρισκόταν στην πρώτη θέση, ο έμπειρος τεχνικός πρόσθεσε: Όταν στις αρχές του καλοκαιριού ξεκινούσαμε το σχεδιασμό για τη νέα χρονιά, διοίκηση και προπονητές είχαμε θέσει ως βασικό στόχο το πλασάρισμα στην πρώτη πεντάδα. Με αυτό ακριβώς το σκεπτικό κινηθήκαμε και στη μεταγραφική περίοδο. Δεν δαπανήσαμε πολλά χρήματα αλλά αποκτήσαμε ποδοσφαιριστές ικανούς οι οποίοι θα βοηθούσαν την ομάδα να υλοποιήσει τους στόχους της. Ωστόσο όλοι μαζί πιστέψαμε στις δυνάμεις μας και φτάσαμε σε αυτό το δημιούργημα, το οποίο φτιάχτηκε με πολύ κόπο''! 
Τέλος ο Κώστας Ψυρόπουλος παρέθεσε τη δική του ευχή για το Πάσχα, υπογραμμίζοντας: «Θέλω να ευχηθώ εκ μέρους όλων των μελών του ποδοσφαιρικού τμήματος του Φωστήρα, καλό Πάσχα και υγεία σε όλο το κόσμο»!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου