Κυριακή 18 Μαρτίου 2012

Οργή στο Μοσχάτο για τη διαιτησία


Οργή επικρατεί στο Μοσχάτο για την διαιτησία του αγώνα της ομάδας των «πρασίνων» με τους Νέους Δραπετσώνας, θεωρώντας ως άδικη την απόφαση της αποβολής και πως δεν καταλογίστηκε υπέρ του ΑΟ Μοσχάτου «πεντακάθαρο» πέναλτι.
Η Διοίκηση του ΑΟ Μοσχάτου χαρακτηρίζει το διαιτητικό δίδυμο Μήτση- Τατσίνα «ανεπιθύμητο στο Μοσχάτο» και τους καλεί να ζητήσουν να αυτοεξαιρεθούν από τους αγώνες των «πράσινων».

Αναλυτικά, η ανακοίνωση του ΔΣ του ΑΟ Μοσχάτου έχει ως εξής:
«Το ΔΣ του ΑΟ Μοσχάτου καταδικάζει τον εξευτελισμό του πρωταθλήματος από το διαιτητικό δίδυμο Μήτση- Τατσίνα. Το δίδυμο της ντροπής που αναίτια απέβαλε παίκτη μας και δεν καταλόγισε πέναλτι σε κανονικό «μπλοκάρισμα» της μπάλας με τα δύο χέρια από παίκτη των Νέων Δραπετσώνας «χειρούργησαν» το σωματείο μας με εγκληματικό τρόπο.
Η διαιτησία αυτή είναι η συνέχεια των «χειρουργείων» από Καριοφύλη- Μαραβέλη, Αργύρη και ένα σωρό άλλων με την προκλητική ανοχή του της ΕΠΣΠ και του Συνδέσμου Διαιτητών.
Ας δηλώσει ξεκάθαρα και η ΕΠΣΠ ποιες ομάδες προτιμάει για την άνοδο και ποιες όχι για να το γνωρίζουμε. Το εν λόγω δίδυμο είναι ανεπιθύμητο στο Μοσχάτο και τους συστήνουμε να αυτοεξαιρεθούν από τον αγώνα της ομάδας μας».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου