Δευτέρα 30 Ιανουαρίου 2012

ΜΠΑΣΚΕΤ ΓΥΝΑΙΚΩΝ :ΦΟΙΝΙΚΑΣ 52 - 28 ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΜΟΣΧΑΤΟΥ



Μετά από μια κακή εμφάνιση και μάλλον τη χειρότερη από την έναρξη της σεζόν  η γυναικεία ομάδα έχασε από τον Φοίνικα Πειραιά με μεγάλη διαφορά. Το κύριο χαρακτηριστικό ήταν τα πολλά λάθη (23) αν και έγιναν ακόμα πολλές λάθος επιλογές τις οποίες η στατιστική δεν καταγράφει ως λάθη. Όμως είναι και ευτύχημα πως με τέτοια αντίδραση επιθετικά (και με 10/52 σουτ 19,2%) η ομάδα κράτησε τουλάχιστον χαμηλά και το σκορ του Φοίνικα.
Ο Φοίνικας με πιεστική άμυνα μετά το 5ο λεπτό του αγώνα πήρε μια διαφορά που την αύξανε σταδιακά στον αγώνα. Η Ελευθερία ανέβασε την απόδοσή της στο β μέρος που ήταν πιο ισορροπημένο στο σκορ, παρ ότι συνεχίζονταν έστω και σε λιγότερο βαθμό τα λάθη. Ο Σωτήρης Τσαραπατσάνης χρησιμοποίησε όλες τις παίκτριες και τις δύο μικρές (την 97άρακορασίδα Θωμοπούλου και την 99άρα παγκορασίδα Ορφανού) που στάθηκαν καλά στο γήπεδο.
Η Νάντια Τρύφωνα είχε 16 πόντους με 12 ριμπάουντ, η Εντόνα Καλάγια είχε 8 ριμπάουντ, η Παναγοπούλου 6 πόντους ερχόμενη από ασθένεια και τραυματισμό. Καλές στιγμές από την Ελένη Κοκκίνη και την Αθηνά  Σκαρπέτη. 
Ο Φοίνικας είναι μια πλήρης ομάδα με δυνατότητα να πάρει σκοράρισμα απο όλες τις παίκτρές του. 

Περισσότερα στο 
http://eleftheriamoschatou.blogspot.com/2012/01/52-28.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου