Κυριακή 29 Ιανουαρίου 2012

ΜΠΑΣΚΕΤ ΚΟΡΑΣΙΔΩΝ: ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΜΟΣΧΑΤΟΥ -ΚΡΟΝΟΣ 22-32

Κακή εμφάνιση και ήττα για τις κορασίδες από τον Κρόνο. Με νίκη η ομάδα μας θα έπαιρνε σημαντικό προβάδισμα για την 6η θέση αφού είχαμε κερδίσει τον αντίπαλο μας στον α γύρο στο Μπραχάμι (40-50).



Από την 1ηπερίοδο φάνηκε πως θα βλέπαμε κακό μπάσκετ αλλά η Ελευθερία απλώς προσωρινά καλύτερη προηγήθηκε με το ισχνό 5-2 και με 14-7 στο ημίχρονο.  Στην 3η περίοδο η ομάδα μας κρατούσε σχετικά εύκολα την πρωτοπορία αλλά αποδίδοντας κακό μπάσκετ με κακή κυκλοφορία της μπάλας και πολλά χαμένα εύκολα σουτ . Έτσι ο Κρόνος με πολύ πείσμα κατάφερε να ισοφαρίσει στο πέμπτο λεπτό της 4ης περιόδου ενώ η Ελευθερία αντιδρούσε σπασμωδικά με κακό υποτονικό μπάσκετ και με μηδέν σκορ για 5 λεπτά, έτσι μετά από 2 χαμένα εύκολα ελεύθερα λέι απ και μια αντεπίθεση που έφερε τον Κρόνο με ένα τρίποντο για πρώτη φορά εμπρός (σκορ 22-
25), η κόουτς Ελένη Κοκκίνη (ήδη είχε πάρει ένα τάϊμ άουτ νωρίτερα και είχε κάνει δύο αλλαγές, γεγονότα όμως που δεν είχαν αποφέρει κάτι), πήρε μια δύσκολη όσο και καθοριστική για το ματς απόφαση αποσύροντας όλη την βασική πεντάδα και έριξε στο ματς τις παγκορασίδες και όσες δεν είχαν παίξει ως τότε.  Ο Κρόνος εκμεταλλεύτηκε  την κατάσταση και προσπάθησε να υπερκεράσει την δεκάποντη διαφορά του πρώτου αγώνα στα 4 και μισό λεπτά που απέμεναν και ετσι κατάφερε να την ισοφαρίσει.  Η τελευταία περίοδος είχε επι μέρους σκορ  0-15  (0-7 από την στιγμή της αλλαγής) και ο Κρόνος πήρε μια σπουδαία βαθμολογικά νίκη, ενώ τα κορίτσια μας πρέπει να αντιληφθούν πως η λειτουργία μιας ομάδας, σε κάθε επίπεδο, μέσα και έξω από τις γραμμές, στο γήπεδο στον πάγκο και στα αποδυτήρια,  είναι καμιά φορά σημαντικότερη από το αποτέλεσμα. Μπορεί χωρίς το συμβάν των αλλαγών, να παίρναμε μια πρόσκαιρη νίκη σ αυτό το ματς, αλλά με αλλαγή νοοτροπίας σε κάποια  πράγματα θα κερδίσουμε πιο πολλά σε βάθος χρόνου, ακόμα και εάν δεν εκπληρωθούν οι αγωνιστικοί μας στόχοι. Τα κορίτσια μας ήταν εμφανές πως στενοχωρήθηκαν από τον τρόπο που έχασαν, αλλά το πρωτάθλημα έχει αρκετά παιχνίδια ακόμα και ας αποδείξουν πως μπορούν να πάρουν αυτό που αξίζουν, αλλά και αν δεν το πάρουν, πάλι αξίζει τον κόπο να προσπαθήσουν.
Επόμενος αντίπαλος ένα από τα φαβορί του πρωταθλήματος, οι Εσπερίδες ,  στην Καλλιθέα.

Περισσότερα στο
http://eleftheriamoschatou.blogspot.com/2012/01/22-32.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου