Κυριακή 29 Μαΐου 2011

Η μικρή γιορτή των κοριτσιών στα γραφεία του Συλλόγου


Τέλειωσε η αγωνιστική χρονιά για τα γυναικεία τμήματα της Ελευθερίας με μια μίνι γιορτή, που πρότεινε ο κόουτς Άγγελος Φουντουλάκης στα γραφεία του συλλόγου, και με την παρουσία της διοίκησης, των προπονητών, των αθλητριών,  γονέων και φίλων της ομάδας,  βραβεύτηκαν οι διακριθείσες της χρονιάς , μέσα σε μια ευχάριστη επινίκια ατμόσφαιρα.
Η Ελένη Κοκκίνη, βοηθός κόουτς και αρχηγός πλέϊ μέηκερ των γυναικών ήταν 1η  στις Γυναίκες,  Η αρχηγός σέντερ των κορασίδων, Παρασκευή Ξεπαπαδέα 1η στις Κορασίδες  και  1η στις παγκορασίδες η αρχηγός πλέϊ μέηκερ Ελευθερία Παπαδοπούλου. Δηλαδή και οι τρείς  αρχηγοί των ομάδων ήταν (δικαίως)  και ΜVP στις αντίστοιχες ομάδες.
Επίσης,  η μικρή Κωνσταντίνα Μπουρμά  αναδείχθηκε  1η  ,  στις μετά από το 98 γεννηθείσες..... 


Ο κόουτς Άγγελος Φουντουλάκης, αποχώρησε από την ομάδα με τις ευχαριστίες της Ομάδας, αφήνοντας πίσω το έργο της ανόδου, στην Α' κατηγορία, της αήττητης πρωταθλήτριας της Β ΕΣΚΑΝΑ κορασίδων, την 4η  θέση στην ΕΣΚΑΝΑ των παγκορασίδων, και την ουσιαστική ενσωμάτωση νέων σε ηλικία αθλητριών στην γυναικεία ομάδα. Όλα αυτά αποτέλεσμα της σκληρής επίμονης δουλειάς του προπονητικού τιμ ( Φουντουλάκης –Κοκκίνη ) αλλά εξ ίσου και των εξαιρετικών κοριτσιών μας, που έδειξαν καταπληκτική συμμετοχή στις προπονήσεις.  Ήταν πραγματική ομάδα σε μια καταπληκτική σεζόν.
Βεβαίως  η  εργασία δεν τελείωσε,, και οι προπονήσεις συνεχίζονται υπό την καθοδήγηση της Ελένης Κοκκίνη, και  θα ενταθούν μετά το τέλος των εξετάσεων μέχρι την ώρα των διακοπών. Ο Α. Ο , Ελευθερία σύντομα κατά το δυνατόν θα δώσει  λύση στο θέμα προπονητή.  Οι κοπέλες  μας, θα ετοιμαστούν για τις προκλήσεις της νέας σεζόν μαζί με νέα κορίτσια που θα θελήσουν να ενσωματωθούν στην οικογένεια της Ελευθερίας Μοσχάτου.
Για την Ιστορία παραθέτω τις συμμετέχουσες φέτος σε επίσημους ή φιλικούς αγώνες και προπονήσεις αθλήτριες, ακόμη και όσες συμμετείχαν μόνο στις προπονήσεις, αφού κι αυτές έτσι συνέβαλαν, το δυνατόν, στην καλή προετοιμασία των ομάδων, και συνεπώς στις επιτυχίες τους.

περισσότερα http://eleftheriamoschatou.blogspot.com/

Δελτίο Τύπου Blender 2011! Τhe Six Weeks Project that Music Spins Surround Αλλαγές και προσθήκη συναυλίας την Τρίτη 14 Ιουνίου 2011 Το Πρόγραμμα Τετάρτη 8 έως Σάββατο 11 Ιουνίου 2011 και η πέμπτη εβδομάδα (14-18.6.2011)




Open Αir
Blender Festival 2011
25 Live Bands @ 24 Concerts

από Τετάρτη 18 Μαΐου έως Σάββατο 25 Ιουνίου 2011
Κάθε Τετάρτη, Πέμπτη, Παρασκευή, Σάββατο, στις 21:30
+ Τρίτη 14 Ιουνίου 2011, στις 21:30
Αίθριος χώρος του Ιδρύματος Μ. Κακογιάννης,  στον 3ο όροφο

Ο Μάιος, αναπάντεχα, έφερε και καταιγίδες αναγκάζοντας τη βραδιά, που ετοιμάζουν ιδιαίτερα για το Blender, οι Space Blanket να μεταφερθεί εκτάκτως για την Τρίτη 14 Ιουνίου στις 21:30, ώστε να είναι ακριβώς όπως την έχουν σχεδιάσει: ένας οπτικό-ακουστικός ανεμοστρόβιλος με live electronic disco & indie.

Ακόμα, ενημερώνουμε  και για κάποιες επιπλέον αλλαγές:  την Τετάρτη 15 Ιουνίου,           θα απολαύσουμε τους Blaine L. Reininger (Tuxedomoon)  & Τηλέμαχο        Μούσα, ενώ  την Τετάρτη 22 Ιουνίου προστίθενται στο Πρόγραμμα οι Verbal Dellirium!  

Προηγούνται βέβαια 4 ακόμη βραδιές γεμάτες μουσικές φωνές και καλλιτέχνες που ξεχωρίζουν στην εγχώρια σκηνή όπως η Kalliopi (Τετάρτη 8 Ιουνίου), Ροκ τραγουδοποιός και τραγουδίστρια, η μουσική κολεκτίβα Tango with Lions (Πέμπτη 9 Ιουνίου), ο Yiorgos Psihoyios με το Trio του (Παρασκευή 10 Ιουνίου) ένας από τους καλύτερους νέους συνθέτες & σολίστες με τρία C.D. ενεργητικό του και ιδιαίτερη αγάπη στη  jazz  και τα μουσικά κινηματογραφικά θέματα,  και η περφόρμερ Sugahspank! & The Swing Shoes (Σάββατο 11 Ιουνίου).


Αναλυτικά η 4η εβδομάδα

Τετάρτη 8 Ιουνίου,  Kalliopi
Rock / Pop / Pop Punk
www.myspace.com/kalliopimusic
Ροκ τραγουδοποιός και τραγουδίστρια, η Kalliopi ξεκίνησε από μικρή μαθήματα πιάνου και κλασικό τραγούδι. Έζησε τρία περίπου χρόνια στο Λονδίνο, όπου συνέχισε τις σπουδές της στη μουσική, ενώ παράλληλα έκανε ζωντανές εμφανίσεις σε γνωστές μουσικές σκηνές της πόλης. Έχει επηρεαστεί από διάφορους γνωστούς καλλιτέχνες των 60’s, 80’s and 90’s. Ο πρώτος της δίσκος κυκλοφορεί από τον Μικρό Ήρωα, με τον τίτλο «Around the world». Μαζί της είναι: Σπύρος Κοντάκης (κιθάρα), Barry Zealy (μπάσο) και ο Γιώργος Φωτόπουλος (τύμπανα).

Πέμπτη 9 Ιουνίου,  Tango with Lions
Acoustic / Folk / Surf
myspace.com/kaschialoveslions
Είναι μια μεταβαλλόμενη μουσική κολεκτίβα που σχηματίστηκε το 2007 από την Κat (Κατερίνα Παπαχρήστου), μια νέα μουσικό η οποία ως μπασίστρια και τραγουδίστρια έχει συνεργαστεί με πολλά συγκροτήματα της αγγλόφωνης indie/alternative σκηνής. Με τη μουσική επένδυση των ημερολογίων της και επηρεασμένη από την επικαιρότητα, από βιβλία,  αγαπημένες της ταινίες και μουσικές, ηχογράφησε με τον Ottomo στο Fab Liquid Studios τον πρώτο της δίσκο με το όνομα Tango with Lions.
 
Παρασκευή 10 Ιουνίου,  Yiorgos Psihoyios Trio
Jazz
Ο Γιώργος Ψυχογιός συστήθηκε με το πρώτο του c.d. “Resurrection … a jazz sensation”, με πολύ καλές κριτικές, ενώ το δεύτερο “Love obsession …α jazz sensation 2” τον καθιέρωσε ως έναν από τους καλύτερους νέους συνθέτες & σολίστες. Με το τρίο του παρουσιάζει κομμάτια από τη δισκογραφία του, κομμάτια Ελλήνων συνθετών, μουσικά θέματα από το γαλλικό, ιταλικό και αμερικάνικο σινεμά, αλλά και αγαπημένα jazz standards. Σήμερα έχει ολοκληρώσει το τρίτο c.d. του, με τίτλο, «The art of melancholy» με τη συμμετοχή κορυφαίων μουσικών της jazz της χώρας μας. Μαζί του: Σεραφείμ Μπέλλος (τύμπανα), Μάνος Λούτας (μπάσο).

 
Σάββατο 11 Ιουνίου, Sugahspank! & The Swing Shoes
Gypsy Swing / Funk / Soul Folk / Jazz
myspace.com/sugahspankmusic
myspace.com/theswingshoes
Sugahspank! Παρουσία ασυνήθιστη για τα ελληνικά δεδομένα, μία μαύρη Πειραιώτισσα και μία απόλυτη performer on stage... Swing Shoes, μια ανήσυχη, κεφάτη μπάντα με επιρροές από Django Reinhardt, Duke Ellington, Μανώλη Χιώτη, αλλά και το σύνολο της swing, blues και παραδοσιακής jazz σκηνής. Η συνεργασία τους άρχισε πριν από δυο χρονιά και οι συναυλίες τους εξελίσσονται σε γιορτή με μια σκοτεινή αίσθηση ανομίας. Γεωργία Καλαφάτη (φωνή), OxocubeWilliam Τριανταφύλλου (κρουστά), Γιώργος Κούτρας (κιθάρες, banjo), Άδωνις Γουλιέλμος (κιθάρα), Πάνος Τομαράς (μπάσο), Ανδρέας Σιγαλός (βιολί).


Προσεχώς
Blender Festival 2011,   5η εβδομάδα 14-18 Ιουνίου 2011

Τρίτη 14.6, Space Blanket
Nu Disco / Electro
myspace.com/spaceblanketmusic
Οι Space Blanket σχηματίστηκαν το 2009 από τους abdul & biscuit. Η αισθητική και οι μουσικές τους επιρροές οδήγησαν το δίδυμο στη σύνθεση ηλεκτρονικής μουσικής βασισμένη σε Nu disco beats, βρώμικες μπασογραμμές, γαλλικά synthesizer, guitar riffs και φωνητικά. Σε συνδυασμό με παράλληλη προβολή βίντεο, εικόνων και γραφικών, που οι ίδιοι αναπαράγουν και επεξεργάζονται σε πραγματικό χρόνο, το αποτέλεσμα είναι ένας οπτικοακουστικός ανεμοστρόβιλος live electronic disco & indie.

Τετάρτη 15.6, Blaine L. Reininger
Experimental / New Wave / Post Punk
http://www.myspace.com/blainelreininger
Αμερικανός συνθέτης -σπούδασε βιολί από τα εννιά του, κιθάρα από τα 11 και έπειτα από σπουδές στην ηλεκτρονική μουσική, ξεκίνησε το θρυλικό συγκρότημα Tuxedomoon με τον Steven Brown. To 1981 o Blaine L. Reininger και το συγκρότημα του ήρθαν στην Ευρώπη και μέχρι σήμερα έχει συνεργαστεί με πολλούς καλλιτέχνες και έχει κυκλοφορήσει πολλούς δίσκους. Από το 1998 ζει και παίζει μουσική στην Αθήνα.

Τετάρτη 15.6, Τηλέμαχος Μούσας
Jazz
myspace.com/tilemachosmoussas
Γεννήθηκε στη Θεσσαλονίκη και μετά τις σπουδές του σε ωδεία της πόλης πήρε υποτροφία για το Berklee College of Music. Συμμετείχε σε αρκετά group και το 2001 δημιούργησε το «Τηλέμαχος Μούσας quartet» όπου παρουσιάζει συνθέσεις του, στον ευρύτερο χώρο της jazz. Έχει συνεργαστεί και συμπράξει επί σκηνής με πολλούς μουσικούς και καλλιτέχνες και συνθέτει μουσική για θεατρικές παραστάσεις και ταινίες. Το Σεπτέμβριο του 2006 κυκλοφόρησε το προσωπικό του cd από την «Κυκνοστάλαγμα», ενώ μέσα στο 2011 θα κυκλοφορήσει το νέο του cd «Newborn».


Πέμπτη 16.6, The Burger Project
Happy Hardcore / Japanese Classic Music / Pop Punk
myspace.com/theburgerproject
Ανακατεύοντας το “πατάρι” των μουσικών αναμνήσεων μιας ολόκληρης γενιάς, ανασύρουν και διασκευάζουν διαμάντια – από το swing ως το punk και από τη disco ως την country. “Στρατηγός” ο jazz κοντραμπασίστας Conzou –ενίοτε μεταμφιέζεται σε πασχαλιάτικο αρνί -κιθαρίστας και βασικός performer ο Al the X - King που, όσο η φλέβα στο λαιμό φουσκώνει, τόσο πιο ωραίες οι “ψεύτικες” νότες, κιμπορντίστας ο επίσης “τρελός” performer Cosmic Communist που κινείται από το hammond ως την Εγγύς Ανατολή και drummer ο χαρούμενος “βράχος” της απλότητας Μosch Holiday.


Παρασκευή 17.6 Zen Garden
Electroacoustic / IDM / Visual
www.myspace.com/zengardenofficial
Είναι ένας κύκλος καλλιτεχνών που προτείνει μια πολυδιάστατη εμπειρία τέχνης συνθέτοντας μία κινηματογραφική παράσταση στη μορφή μουσικής συναυλίας. Ηλεκτρονικός ήχος και φυσικά όργανα, στοιχεία διαφορετικών ειδών μουσικής - ambient, breakbeat, electronica, electroacoustic pop, rock, dance και ethnic- συνδυάζονται με το σωματικό θέατρο, μέσα στο περιβάλλον της live visual art. Το πρώτο τους album “Simple Thought” όπως και το EP τους “Discover” κυκλοφορούν από τη Cosmicleaf records. Δημιουργήθηκαν το 2007 με μουσικό πυρήνα τον Στέφανο Τορτόπογλου (synths, samplers, guitars, programming) και την Ρωξάνη Γαρεφαλάκη (τραγούδι, στίχοι, keyboαrds, performance).

Σάββατο 18.6 Γιώργης Χριστοδούλου
Acoustic /Folk / Jazz
www.giorgis.es
Ο Γιώργης Χριστοδούλου, είναι από τα πιο ξεχωριστά πρόσωπα στην ελληνική μουσική σκηνή, με πορεία 12 ετών στη δισκογραφία. Την τελευταία τετραετία μοιράζει το χρόνο του ανάμεσα στην Ελλάδα και την Ισπανία. Η τελευταία δισκογραφική δουλειά του έχει τίτλο “Flâneur” (Μάρτιος 2011), περιέχει έντεκα γαλλο-ισπανόφωνα κομμάτια και κυκλοφορεί στην Ελλάδα, την Ισπανία και την Αργεντινή. Τον Γιώργη συνοδεύουν οι μουσικοί: Alfredo Ruci, Oscar Jairo Ortega, Claude Asisahi και Γρηγόρης Θεοδωρίδης.
           

Blender Festival 2011
25 Live Bands @ 25 Concerts

Το πλήρες πρόγραμμα - συμμετοχές:

•    Τετάρτη 18 Μαΐου,           Marietta Fafouti and band  
•    
Πέμπτη 19 Μαΐου,            Le Page + Egg hell
•    
Παρασκευή 20 Μαΐου,      Masturbation goes Cloud+ support EGSUN
•    
Σάββατο 21 Μαΐου,          Lumiere Brother

•    
Τετάρτη 25 Μαΐου,           Graveyard Cafe Band
•    
Πέμπτη 26 Μαΐου,            Penny and the Swingin' Cats 
•    
Παρασκευή 27 Μαΐου,     Space Blanket
•    
Σάββατο 28 Μαΐου,          George Gaudi

•    
Τετάρτη 1 Ιουνίου,          Funkistan
•    
Πέμπτη 2 Ιουνίου,           ElektroΒalkana
•    
Παρασκευή 3 Ιουνίου,    Jamming Funkers
•    
Σάββατο 4 Ιουνίου,         Abbie Gale

•    
Τετάρτη 8 Ιουνίου,          Kalliopi
•    
Πέμπτη 9 Ιουνίου,           Tango with Lions
•    
Παρασκευή 10 Ιουνίου,              Yiorgos Psihoyios trio
•    
Σάββατο 11 Ιουνίου,       Sugahspank! & Τhe Swing Shoes

·         Τρίτη 14  Ιουνίου,                 Space Blanket


•    
Τετάρτη 15 Ιουνίου,           Blaine L. Reininger (Tuxedomoon)
                                                & Τηλέμαχος Μούσας
•    
Πέμπτη 16 Ιουνίου,         The Burger Project
•    
Παρασκευή 17 Ιουνίου,   Zen Garden
•    
Σάββατο 18 Ιουνίου,       Γιώργης Χριστοδούλου

    Τετάρτη 22 Ιουνίου,        verbal delirium  
    Πέμπτη 23 Ιουνίου,         ινφο
    Παρασκευή 24 Ιουνίου,   Ιωάννης
    Σάββατο 25 Ιουνίου,       Evripidis and his Tragedies

Ιδέα & Καλλιτεχνική Διεύθυνση: Αλέξης Κυριαζής
Τεχνική Επιμέλεια: Σαράντης Ζαργάνης


Blender Festival
25 Live Bands @ 24 Concerts
Τετάρτη 18 Μαΐου έως Σάββατο 25 Ιουνίου 2011
Κάθε Τετάρτη, Πέμπτη, Παρασκευή, Σάββατο, στις 21:30

Υπαίθριος χώρος Ιδρύματος Μ. Κακογιάννης (3ος όροφος)
·         Οι πόρτες ανοίγουν: στις 20:00
·         Εισιτήρια:     15€ με ποτό
·         Άρχισε η προπώληση εισιτηρίων για όλες τις συναυλίες
·         Σε περίπτωση βροχής ο χώρος καλύπτεται πλήρως προστατεύοντας καλλιτέχνες και κοινό και οι συναυλίες πραγματοποιούνται
·         Δεν σερβίρεται αλκοόλ στους κάτω των 18 ετών

Με την ευγενική υποστήριξη του Δήμου Μοσχάτου - Ταύρου

Χορηγός
Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο, Hellenic Post Bank

Υποστηρικτής
Dogkas Wines

Χορηγοί Επικοινωνίας
MAD,  LIFO,  METROPOLIS,  ΒΗΜΑ FM 99,5
ελculture.gr, culturenow.gr,
clickatlife.gr, camerastyloonline.wordpress.gr
mindradio.gr,  chimeres.gr,  REVma -/+
*******

Ίδρυμα Μιχάλης Κακογιάννης
Πειραιώς 206, Ταύρος, Αθήνα 117 78,  τηλ. 210 3418 550,  φαξ.  210 3418 570
Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο : info@mcf.gr Ιστοσελίδα:  www.mcf.gr

Εισιτήρια προπωλούνται στα ταμεία του Ιδρύματος (Πειραιώς 206, Ταύρος)
Δευ-Παρ 11:00 - 14:00 και τα απογεύματα μία ώρα πριν την παράσταση

Αγορά με πιστωτική κάρτα: 210 3418579, Δευ-Παρ 11:00 - 14:00 και στην Iστοσελίδα του Ιδρύματος www.mcf.gr

Εισιτήρια προπωλούνται και στα καταστήματα PUBLIC

Δωρεάν στάθμευση στο εμπορικό κέντρο athensheart
Οι  θεατές των παραστάσεων του ΙΜΚ δικαιούνται δωρεάν στάθμευση στο parking του εμπορικού κέντρου, athensheart (Πειραιώς 180, κόμβος Χαμοστέρνας), με την επίδειξη του εισιτηρίου της  παράστασης, και εφόσον υπάρχει διαθεσιμότητα  θέσεων.

****

Υποστηρικτές Ιδρύματος Μ. Κακογιάννης
Konstantinos
Playground Productions

Χορηγοί  Επικοινωνίας Ιδρύματος Μ. Κακογιάννης
 Ως 3
ελculture.gr
clickatlife.gr
mediasoup.gr
camerastyloonline.wordpress.com
culturenow.gr

Γραφείο Τύπου ΙΜΚ:  Χαρά Πετρούνια
 210 52 44 648, 6972 710 991, e-mail: x-petrouyia@ath.forthnet.gr