Κυριακή 11 Δεκεμβρίου 2011

Αυτές είναι οι πιο καλοντυμένες celebrities του 2011


Το 2011 πλησιάζει στο τέλος του και όπως καταλαβαίνετε ήρθε η ώρα για τις λίστες με τα best of από ότι μπορείτε να φανταστείτε. Εμείς ξεκινάμε λοιπόν με τις πέντε πιο καλοντυμένες celebrities του 2011.

Παρέλασαν από τα κόκκινα χαλιά, έκαναν τα φλας να αστράψουν και δικαίως θεωρήθηκαν οι πιο καλοντυμένες της χρονιάς.

Πρώτη και καλύτερη η Blake Lively. Η πρώην του Leonardo Di Caprio και νυν του Ryan Reynoldsβλέπει τις μετοχές της να ανεβαίνουν στο Hollywoodκαι τους παπαράτσι να την κυνηγούν σε κάθε της βήμα.

Η ίδια διαλέγει μόνη της τι θα φορέσει στις δημόσιες εμφανίσεις της, ενώ στην καθημερινότητά της προτιμά casual ντύσιμο και οικονομικά προσιτό.

Στη δεύτερη θέση βρίσκεται η Jennifer Lopez, που μετά το διαζύγιό της από τον Mark Anthonyδείχνει πιο sexyαπό ποτέ. Μακριές εφαρμοστές τουαλέτες που αναδεικνύουν τις καμπύλες της, με σκισίματα εκεί που πρέπει είναι από τις αγαπημένες της, κάνοντας τους fashion editors να της πλέκουν το εγκώμιο μετά από κάθε της εμφάνιση.

Μία άλλη Jennifer, η Aniston βρίσκεται στην τρίτη θέση, αποδεικνύοντας ότι ισχύει πάντα ο χρυσός κανόνας της μόδας ότι το απλό είναι πάντα σικ.

Δείχνοντας μια ιδιαίτερη αγάπη στις μαύρες τουαλέτες, καταφέρνει να είναι πάντα sexy, αλλά όχι προκλητική.

Στην επόμενη θέση βρίσκεται η γυναίκα το στιλ της οποίας έχει εκθειαστεί φέτος περισσότερο από ποτέ. Μιλάμε φυσικά για την Kate Middleton, η οποία έχει γίνει το απόλυτο fashion icon, ενώ ακολουθεί η αδελφούλα της η Pippa που και γι΄ αυτήν έχει γίνει πολύς ντόρος για τις εμφανίσεις της.

Στην τελευταία θέση τέλος είναι η ηθοποιός Emma Stone, η οποία έχει επιλέξει τουαλέτες από τους πιο γνωστούς οίκους μόδας για τις εμφανίσεις της στο κόκκινο χαλί.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου