Τετάρτη 14 Δεκεμβρίου 2011

Έβαλαν γκολ κατά της φτώχειας


Πραγματοποιήθηκε απόψε στο Αμβούργο ο ετήσιος αγώνας κατά της φτώχειας (σ.σ.: τα χρήματα θα πάνε για βοήθεια στην Αφρική) ανάμεσα στην ομώνυμη ομάδα και τους φίλους των Ζινεντίν Ζιντάν-Ρονάλντο.
Στα επίσημα της «Imtech Arena», όπου διεξήχθη η αναμέτρηση, βρισκόταν και ο πρόεδρος του Ολυμπιακού, Βαγγέλης Μαρινάκης, ως προσκεκλημένος του O.H.E.
Για την… ιστορία οι φίλοι των Ζιντάν και Ρονάλντο επικράτησαν με 5-4 της γερμανικής ομάδας, η οποία αποτελούνταν από παίκτες που έχουν αγωνιστεί σ΄αυτήν τα 15 τελευταία χρόνια.
Αξίζει να σημειωθεί ότι την παράσταση «έκλεψε» ο Ρονάλντο, αυτή τη φορά όμως για τα παραπανίσια κιλά του, που ήταν περισσότερα από ποτέ εμφανή πάνω του.
Πάντως ακόμη κι έτσι το «φαινόμενο» κατάφερε να πετύχει το γκολ της νίκης για την ομάδα του, για την οποία σκόραραν επίσης οι Ντρογκμπά, Καπδεβίλα, Σαλγάδο και Φίγκο.
ΦΙΛΟΙ ΡΟΝΑΛΝΤΟ – ΖΙΝΤΑΝ: Μπαρτέζ (Λέμαν, Ντίντα), Ποπέσκου (Ραντέμπε, Κόουτο), Καναβάρο (Καρεμπέ), Μακελελέ (Μπέρτχολντ), Σαλγάδο (Σερτζίνιο), Ντάβιντς (Πιρές), Φίγκο (Μαντζέρ), Ζιντάν (Μανίς), Καπδεβίλα (Χάτζι), Ρονάλντο (ΜακΜάναμαν), Ντρογκμπά (Αλ-Τζαμπέρ)

ΠΡΟΠΟΝΗΤΕΣ: Λίπι, Μιλουτίνοβιτς

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου