Τετάρτη 24 Αυγούστου 2011

ΑΠΟΕΛάρα στους ομίλους! Γίνονται και θαύματα

Η κυπριακή ομάδα ανέτρεψε το 1-0 του πρώτου αγώνα, επικρατώντας με 3-1 της Βίσλα Κρακοβίας στην Λευκωσία και πανηγυρίζει, για δεύτερη φορά στην ιστορία της, την πρόκριση στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ


Η ομάδα του Ιβάν Γιοβάνοβιτς ήταν καλύτερη στην μεγαλύτερη διάρκεια του ματς και κατάφερε να ανοίξει το σκορ με το αυτογκόλ του Παρέικο, μετά το κόρνερ του Μαντούκα, στο 29΄.

Οι ευκαιρίες διαδέχονταν η μία την άλλη για τους γηπεδούχους που τελικά απέκτησαν σκορ πρόκρισης στο 54΄όταν ο Αίλτον έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα μετά την παράλληλη πάσα του Τρισκόφσκι.

Στην συνέχεια οι Πολωνοί ανέβασαν την απόδοση τους, με αποτέλεσμα ο Βλικ να "παγώσει" το ΓΣΠ στο 71ο λεπτό, ωστόσο ο Αίλτον δεν είχε πει ακόμα την τελευταία του λέξη. Ο Βραζιλιάνος συνεργάστηκε ξανά με τον Τρισκόφσκι στο 87΄και με ωραίο σουτ έγραψε το τελικό 3-1 και έδωσε το έναυσμα για έξαλλους πανηγυρισμούς.

Σε πελάγη ευτυχίας έπλεε όλος ο γαλαζοκίτρινος κόσμος μετά το θριαμβευτικό 3-1 του ΑΠΟΕΛ επί της Βίσλα και τη μεγάλη πρόκριση στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ. Η πρωταθλήτρια Κύπρου έκανε για ακόμα μία φορά περήφανο κάθε ποδοσφαιρόφιλο, καθώς κατέθεσε ψυχή και πάθος και απέδειξε πως είναι ανώτερη ομάδα από την πολωνική.

Ο αρχιτέκτονας των μεγάλων επιτυχιών του ΑΠΟΕΛ, Ιβάν Γιοβάνοβιτς, ένιωσε και δικαιωμένος και πολλαπλά χαρούμενος για την πρόκριση, λέγοντας στο κυπριακό τηλεοπτικό κανάλι «Σίγμα»: «Είναι μια σημαντική ημέρα για μας. Σε 3 χρόνια βρισκόμαστε για δεύτερη φορά στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ. Για μας είναι μια τεράστια επιτυχία και έχει μεγάλη σημασία, γι’ αυτό και πανηγύρισα τόσο έξαλλα. Δεν θέλαμε με τίποτα να απογοητεύσουμε τον κόσμο μας, που ήταν πολύ καλός στο γήπεδο, ούτε τους ίδιους τους εαυτούς μας, αφού δουλέψαμε πολύ γι’ αυτά τα παιχνίδια. Ήμασταν καλύτερη ομάδα και στα δύο παιχνίδια και δίκαια πιστεύω προκριθήκαμε. Ωστόσο, στο ποδόσφαιρο δεν υπάρχει πάντα δικαιοσύνη. Στη μοναδική ευκαιρία της Βίσλα δεχθήκαμε το γκολ, όμως η αυτοπεποίθηση των ποδοσφαιριστών μας δεν έπεσε και κατάφεραν να σκοράρουν ξανά και να προκριθούμε. Μετά το 2-0, που ήταν σκορ πρόκρισης, επήλθε κάποια χαλάρωση, ίσως οι παίκτες να ήθελαν να πάρουν κάποιες ανάσες, αφού έδωσαν πολλά μέχρι εκείνη την ώρα. Χαλάσαμε το παιχνίδι μας και λίγο την οργάνωσή μας, με αποτέλεσμα να δεχθούμε ένα γκολ, το οποίο ευτυχώς δεν μας κόστισε. Δεν έχω κανένα παράπονο από τους παίκτες μου. Τα έδωσαν όλα, είχαν μεγάλη θέληση και το απέδειξαν μέχρι το τελευταίο λεπτό».

http://sarotiko.blogspot.com/
newsit

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου