Τρίτη 24 Σεπτεμβρίου 2013

Συνάντηση των 35 διορισμένων διακριθέντων αθλητών και αθλητριών που εργάζονται στην ΠΚΜ με τον Περιφερειάρχη Κ Μακεδονίας Α. Τζιτζικώστα (24/9/2013)

Τους 35 διορισμένους διακριθέντες αθλητές και αθλήτριες, που εργάζονται στην Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας ως υπάλληλοι διορισθέντες με ειδικές διατάξεις του νόμου 2725/1999, δέχθηκε ο Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας Απόστολος Τζιτζικώστας.
Κατά τη διάρκεια της συνάντησης, οι 35 διορισμένοι διακριθέντες αθλητές –υπάλληλοι της Π.Κ.Μ. εξέθεσαν στον Περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας Απόστολο Τζιτζικώστα το πρόβλημα που αντιμετωπίζουν κατόπιν δημοσίευσης της υπουργικής απόφασης του Υπουργού Διοικητικής Μεταρρύθμισης και Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης (9/8/2013), και αφορά στη μη εξαίρεσή τους από το καθεστώς της διαθεσιμότητας, καθώς και στη μη μοριοδότησή τους σχετικά με τον τρόπο εισαγωγής τους στη δημόσια διοίκηση, σε περίπτωση που τεθούν σε διαθεσιμότητα.
Ο κ. Τζιτζικώστας άκουσε με προσοχή τα αιτήματα των εργαζομένων και επανέλαβε την πάγια θέση της διοίκησης της Π.Κ.Μ. ότι η Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας ήδη λειτουργεί με μειωμένο προσωπικό και γι' αυτό και δεν είναι εφικτή καμία απόλυση ή ένταξη υπαλλήλων της σε καθεστώς κινητικότητας.