Δευτέρα 25 Φεβρουαρίου 2013

ΔΗΜΟΣ ΜΟΣΧΑΤΟΥ-ΤΑΥΡΟΥ:ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ- Με σύμμαχο τον καλό καιρό η έναρξη των καρναβαλικών εκδηλώσεων στο Δήμο Μοσχάτου-Ταύρου για το 2013



ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
ΔΗΜΟΣ ΜΟΣΧΑΤΟΥ-ΤΑΥΡΟΥ
Γραφείο Τύπου: 2132019612 & 636
FAX: 2109416154
Graftip.mt@gmail.com
25/2/2013



       Με σύμμαχο τον καλό καιρό και με τη συμμετοχή πλήθος κόσμου από τον Ταύρο και το Μοσχάτο ξεκίνησαν για 27η συνεχή χρονιά οι αποκριάτικες εκδηλώσεις στο Δήμο Μοσχάτου-Ταύρου για το 2013. 
       Το Σάββατο 23 Φεβρουαρίου στις 11.30 πμ ξεκίνησε ο προπομπός του Καρναβαλιού από τον ηλεκτρικό σταθμό του Ταύρου  με κατάληξη την πλατεία Μακεδονίας. Με τη συμμετοχή χορευτριών, μουσικών, ξυλοπόδαρων και του τμήματος μαζορετών του Δήμου υπό την καθοδήγηση της Ξένιας Παπανικολάου, ο προπομπός του καρναβαλιού σκόρπισε το κέφι στους δρόμους του Ταύρου, δίνοντας το έναυσμα των φετινών καρναβαλικών εκδηλώσεων.
       Το μεσημέρι στις μία ο προπομπός μεταφέρθηκε στο Μοσχάτο, στην πλατεία Μεταμορφώσεως στο Μοσχάτο με τη συμμετοχή και πληρωμάτων από το Κυνήγι του Χαμένου Θησαυρού. Πλήθος κόσμου και μικροί μεταμφιεσμένοι, με κίνητρο τον καλό καιρό, ξεχύθηκαν στην πλατεία για να απολαύσουν το χορευτικό σόου από τις μαζορέτες του Δήμου και το μουσικό πρόγραμμα του έθνικ συγκροτήματος, ενώ ο Πρόεδρος του Πνευματικού Κέντρου Αντώνης Μπούτσης κήρυξε την έναρξη των φετινών εκδηλώσεων και έδωσε το πλαίσιο του φετινού καρναβαλιού.
       Ο Δήμαρχος Μοσχάτου-Ταύρου, Ανδρέας Ευθυμίου, δήλωσε ότι “ο Δήμος Μοσχάτου-Ταύρου μετά την έγκαιρη αντιμετώπιση των προβλημάτων που δημιουργήθηκαν από τις καταρρακτώδεις καταιγίδες της Παρασκευής, μπαίνει ξανά στο κλίμα της αποκριάς με ένα καρναβαλικό πρόγραμμα που ζωντανεύει από τις δυνάμεις της πόλης, το κέφι και τη θέληση των ίδιων των πολιτών. Με ευκαιρίες ψυχαγωγίας και διασκέδασης για όλες τις ηλικίες και στη δημοτική ενότητα του Μοσχάτου και του Ταύρου, προσπαθούμε να δημιουργήσουμε ευκαιρίες ψυχαγωγίας, ειδικά αυτές τις δύσκολες μέρες που όλοι τις έχουμε ανάγκη”.
      

                                                               
      Από το Γραφείο Τύπου του Δήμου Μοσχάτου-Ταύρου