Παρασκευή 11 Ιανουαρίου 2013

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ- 2.200.000 € ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΤΟΥ ΑΓΩΓΟΥ ΟΜΒΡΙΩΝ ΥΔΑΤΩΝ ΤΗΣ ΟΔΟΥ ΧΡΥΣΟΣΤΟΜΟΥ ΣΜΥΡΝΗΣ ΣΤΟ ΜΟΣΧΑΤΟ ΑΠΟ ΤΟ ΕΣΠΑ



ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
ΔΗΜΟΣ ΜΟΣΧΑΤΟΥ-ΤΑΥΡΟΥ
Γραφείο Τύπου: 2132019633 & 636
FAX: 2109416154
Graftip.mt@gmail.com                                                                                                                                    11/1/2013



ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΕΡΓΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΟΛΗ ΜΑΣ,
ΜΙΑ ΥΠΟΣΧΕΣΗ ΠΟΥ ΓΙΝΕΤΑΙ ΠΡΑΞΗ!

        Εγκρίθηκε από την Περιφέρεια Αττικής και εντάχθηκε στο Επιχειρησιακό Πρόγραμμα “Αττική” το έργο “κατασκευή βασικών συλλεκτήρων και ολοκλήρωση συλλεκτήρων απορροής ομβρίων υδάτων της οδού Χρυσοστόμου Σμύρνης και πέριξ στην περιοχή Μοσχάτου” .
        Πρόκειται για μία μεγάλη επιτυχία της Δημοτικής Αρχής και μία δέσμευση του Δημάρχου Μοσχάτου-Ταύρου, Ανδρέα Ευθυμίου, αφού η ολοκλήρωση του συγκεκριμένου έργου, προϋπολογισμού 2.200.000 €,  αναμένεται να λύσει οριστικά ένα μεγάλο έργο υποδομής που ταλανίζει το Δήμο μας πολλά χρόνια, επιβαρύνονται ιδιαίτερα την περιοχή του Μοσχάτου. Η έγκριση του έργου είχε τεθεί σε βασική προτεραιότητα από τη νέα Δημοτική Αρχή, αφού η ολοκλήρωσή του θα αναβαθμίσει την περιοχή και τη ζωή των πολιτών, συμβάλλοντας στην βελτίωση των περιβαλλοντικών συνθηκών.
        Ο Δήμαρχος Μοσχάτου-Ταύρου, Ανδρέας-Ευθυμίου, δήλωσε για αυτή τη μεγάλη επιτυχία: “Με την ένταξη του έργου στο ΕΣΠΑ όχι μόνο κάνουμε πράξη τις υποσχέσεις μας, αλλά χτίζουμε και το μέλλον για τις επόμενες γενιές. Προχωρούμε πλέον με γρήγορα βήματα σε ένα έργο που θα βελτιώσει την ποιότητα ζωής των κατοίκων της περιοχής και θα συμβάλλει  στην ασφάλεια των ίδιων και των περιουσιών τους. Οι δεσμεύσεις που αναλάβαμε με την ανάληψη της Δημοτικής Αρχής γίνονται πλέον πράξη και οφείλω να ευχαριστήσω για αυτό τους αιρετούς και τις υπηρεσίες του Δήμου που με τη συνεχή προσπάθειά τους κατορθώνουμε να κάνουμε το όραμα πραγματικότητα.”                                                         
      Από το Γραφείο Τύπου του Δήμου Μοσχάτου-Ταύρου