Δευτέρα 10 Δεκεμβρίου 2012

ΔΗΜΟΣ ΜΟΣΧΑΤΟΥ-ΤΑΥΡΟΥ..ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ- ΝΕΑ ΚΑΜΠΑΝΙΑ ΔΙΑΘΕΣΗΣ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ ΣΕ ΧΑΜΗΛΕΣ ΤΙΜΕΣ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΜΟΣΧΑΤΟΥ-ΤΑΥΡΟΥ √ΑΛΕΥΡΙ -ΜΕΛΙ -ΠΑΤΑΤΕΣ -ΛΑΔΙ √ΖΥΜΑΡΙΚΑ



ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
ΔΗΜΟΣ ΜΟΣΧΑΤΟΥ-ΤΑΥΡΟΥ
Γραφείο Τύπου: 2132019633 & 636
FAX: 2109416154
10/12/2012


        Ο Δήμος Μοσχάτου-Ταύρου συνεχίζει τη συμπαράστασή του προς τους πολίτες που πλήττονται από την οικονομική κρίση, προσφέροντας προϊόντα πρώτης ζήτησης σε χαμηλές τιμές. Τα νέα προϊόντα που θα δοθούν στους κατοίκους απευθείας από τους παραγωγούς το διάστημα πριν και μετά τις γιορτές των Χριστουγέννων και του νέου έτους, είναι τα εξής: Αλεύρι (20 Δεκεμβρίου), μέλι (20 Δεκεμβρίου), πατάτες Νευροκοπίου (21 Δεκεμβρίου), λάδι (10 Ιανουαρίου) και ζυμαρικά (10 Ιανουαρίου). Πιο συγκεκριμένα  
        Την Πέμπτη 20 Δεκεμβρίου θα διατεθεί αλεύρι 70% για όλες τις χρήσεις από τους Σοφάδες Καρδίτσας. Το αλεύρι θα διατίθεται σε συσκευασίες χάρτινες των 10 κιλών, προς 5,50 ευρώ (συμπεριλαμβανομένου ΦΠΑ). Οι αιτήσεις για το αλεύρι θα κατατίθενται από τη Δευτέρα 10 Δεκεμβρίου μέχρι την Τετάρτη 19 Δεκεμβρίου στις 12.00 το μεσημέρι. 
        Παράλληλα, την ίδια μέρα (20/12) θα υπάρξει εκ νέου διάθεση ενός τόνου κρητικού θυμαρίσιου μελιού, προκειμένου να καλυφθούν οι ιδιαίτερα αυξημένες ανάγκες των καταναλωτών. Ελάχιστη συνολική παραγγελία  μέσω των αιτήσεων ορίζονται τα 500 κιλά. Οι συσκευασίες του μελιού είναι 2κιλες, προς 14 ευρώ η συσκευασία. Οι αιτήσεις για το μέλι θα κατατίθενται από τη Δευτέρα 10 Δεκεμβρίου μέχρι τη συμπλήρωση ενός τόνου.
        Την Παρασκευή 21 Δεκεμβρίου θα διατεθούν πατάτες νευροκοπίου, ποικιλίας Jelly, φετινής εσοδείας, σε συσκευασίες των 20 κιλών, προς 0,50 ευρώ/κιλό (χωρίς υποχρέωση έκδοσης απόδειξης του αγρώτη-παραγωγού, σύμφωνα με τη νομοθεσία). Ελάχιστη συνολική παραγγελία 25 τόνων. Οι αιτήσεις θα κατατίθενται από τη Δευτέρα 10 Δεκεμβρίου μέχρι την Πέμπτη 20 Δεκεμβρίου στις 12.00 το μεσημέρι.
        Την Πέμπτη 10 Ιανουαρίου θα διατεθεί εξαιρετικά παρθένο ελαιόλαδο Μεσσηνίας ποικιλίας κορωνέικη, χαμηλής οξύτητας (0,34%), με βραβείο γευσιγνωσίας και ISO τυποποίησης. Είναι συσκευασμένο σε μεταλλική συσκευασία των 5 λίτρων, προς 15 ευρώ η συσκευασία (συμπεριλαμβανομένου ΦΠΑ). Ισχύει ελάχιστη συνολική παραγγελία 8 τόνων. Οι αιτήσεις θα κατατίθενται από τη Δευτέρα 10 Δεκεμβρίου μέχρι τις 9 Ιανουαρίου στις 12.00 το μεσημέρι.
        Την ίδια μέρα (10/12) θα διατεθούν ζυμαρικά (χυλοπίτες και τραχανάς), παρασκευασμένα από φρέσκα υλικά και όχι με υποκατάστατα (σκόνη αυγού και γάλατος), προς 3,5 ευρώ το κιλό (συσκευασίες κιλού).
       
        Η υποβολή εντύπων παραγγελίας γίνεται είτε ηλεκτρονικά (www.dimosmoschatou-tavrou.gr) στο xypeteon@otenet.gr καθ΄όλο το 24ωρο, είτε στο Δημαρχείο (Κοραή 36 και Αγίου Γερασίμου, Μοσχάτο) ή στο πρώην Δημαρχείο Ταύρου (Πειραιώς και Επταλόφου), από τις 08.00 έως τις 14.00, ξεχωριστά για κάθε είδος.
       
        Διανομή: μεταξύ των ωρών 09.30 – 12.00 στον Ταύρο (Παλιά Σφαγεία, Πειραιώς και Επταλόφου) και 12.30 – 14.30 στο Μοσχάτο (Πλατεία Ηρώων Πολυτεχνείου, επί της οδού Κοραή 36, έναντι του Δημαρχείου).

        Ο Δήμαρχος Μοσχάτου-Ταύρου, Ανδρέας Ευθυμίου, αναφερόμενος στη νέα διάθεση προϊόντων, δήλωσε: “Συνεχίζουμε να ανταποκρινόμαστε στις ανάγκες των κατοίκων μας για προϊόντα σε χαμηλές τιμές, προκειμένου να αντιμετωπίσουμε όλοι μαζί την κρίση που έχει χτυπήσει το σύνολο σχεδόν των οικογενειών. Ιδίως αυτό το διάστημα των εορτών, οι ανάγκες των πολιτών είναι μεγαλύτερες.  Από την πλευρά μας, ως Δημοτική Αρχή οργανώνουμε μία μεγάλη καμπάνια διάθεσης προϊόντων, υψηλής ποιότητας πάντα και καλούμε τα Μέσα Ενημέρωσης της περιοχής μας να στηρίξουν την προσπάθειά μας με κάθε πρόσφορο τρόπο”.

                                           Από το Γραφείο Τύπου Δήμου Μοσχάτου-Ταύρου