Τετάρτη 11 Ιουλίου 2012

Φωστήρας:Νέα μεταγραφή !! Παραράς

"Οι δυσκολίες της νέας κατηγορίας πρέπει να θεωρούνται δεδομένες για την ομάδα μας, η οποία καλείται να ανταπεξέλθει στις απαιτήσεις του πρωταθλήματος δεδομένου ότι οι φιλοδοξίες είναι υψηλές. 
Αυτό αποτυπώνεται και από τις μεταγραφικές κινήσεις που έχουν πραγματοποιηθεί μέχρι στιγμής. Ωστόσο, η διοίκηση του συλλόγου δεν εφησυχάζεται, αφού πρώτο της μέλημα είναι η δημιουργία ενός συνόλου το οποίο θα απαρτίζεται από ικανούς ποδοσφαιριστές. 
Μετά τους Δημήτρη Τσατσαρή και Παναγιωτή Μπούμπα, σήμερα, ημέρα Τρίτη, οι ιθύνοντες των κιτρινόμαυρων έδωσαν τα χέρια και με τον Κώστα Παραρά. Η κίνηση αυτή ενδυναμώνει ακόμη περισσότερο τα μετόπισθεν του Φονέα, καθώς πρόκειται για ένα έμπειρο ποδοσφαιριστή του οποίου οι παραστάσεις από τα επαγγελματικά σαλόνια μιλούν από μόνες τους. Συγκεκριμένα ο υψηλόσωμος κεντρικός αμυντικός έχει αγωνιστεί μεταξύ άλλων στον Αχαρναϊκό, στην Καλλιθέα, στην Ηλιούπολη, ενώ την περσινή σεζόν προσέφερε τις υπηρεσίες του στον Π.Α.Ο. Γλυφάδας.  
Αξίζει να σημειωθεί πως τόσο οι Μπούμπας και Τσατσαρής όσο και το τρίτο μεταγραφικό απόκτημα των κιτρινόμαυρων αποτελούν προσωπικές επιλογές του προπονητή, Κώστα Ψυρόπουλου. Τέλος ο Καλαματιανός τεχνικός βρίσκεται σε συνεχείς συζητήσεις με παίκτες, οι οποίοι θα μπορέσουν να στελεχώσουν το ρόστερ ενόψει της νέας περιόδου"....

ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΠΑΡΑΡΑ: ΤΙΜΗ ΜΟΥ!!...


Ο Παραράς στις πρώτες του δηλώσεις ως παίκτης του Φωστήρα παρουσιάστηκε μετρημένος τονίζοντας: Αποτελεί τιμή για εμένα που θα αγωνιστώ σε ένα ιστορικό σωματείο, όπως ο Φωστήρας, και γι' αυτόν ακριβώς το λόγο είμαι χαρούμενος. Ελπίζω να δικαιώσω τον εαυτό μου και την φανέλα του συλλόγου, διότι είναι πολύ βαριά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου