Σάββατο 2 Ιουνίου 2012

Τσώνης και Τασουλής: τα... αστέρια του Φωστήρα!


Το γεγονός ότι ο Φωστήρας κατέκτησε το πρωτάθλημα στον 8ο όμιλο, είναι γνωστό εδώ και πολύ καιρό. 

Ωστόσο σημαντικό μερίδιο ευθύνης σε τέτοιου είδους επιτυχίες πιστώνεται πάντα στους πρωταγωνιστές των αγωνιστικών χώρων και αυτοί δεν είναι άλλοι από τους ποδοσφαιριστές. 
Έτσι λοιπόν κι στην περίπτωση του ''Φονέα'', κάτι παρόμοιο συμβαίνει. 

Όσοι από εσάς δεν έχετε παρακολουθήσει το ρόστερ του ιστορικού συλλόγου, το πρώτο πράγμα που θα σας έρθει στο νου είναι ότι το καλοκαίρι αλλά και την μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου δαπανήθηκαν μια... ντουζίνα χρήματα, προκειμένου το... καμάρι του Ταύρου να φτάσει στην κορυφή.
 Παρόλα αυτά, η διοίκηση του σωματείου όχι μόνο δεν ξόδεψε απερίσκεπτα, αλλά επένδυσε στην κυριολεξία! Τι εννοούμε; Εξ αρχής ο Κώστας Ψυρόπουλος με το υπόλοιπο τεχνικό τιμ δημιούργησαν ένα πολύ αξιόμαχο σύνολο το οποίο συμπεριελάμβανε σημαντικές μονάδες, όπως οι Σπύρος Δωροβίνης, Παναγιώτης Ντεντόπουλος, Αντώνης Βλάχος, Μιχάλης Μπανιάς, Γιώργος Τερζής που με την εμπειρία τους συνέβαλαν τα μέγιστα ώστε η ομάδα να επιστρέψει στα επαγγελματικά σαλόνια! Επιπλέον, ανάμεσα σε αυτά τα τεράστια ονόματα, ξεχώρισαν και ποδοσφαιριστές νεαροί σε ηλικία, οι οποίοι μπόρεσαν και αντεπεξήλθαν πλήρως στις απαιτήσεις του πρωταθλητισμού και δικαίωσαν τα άτομα που... πίστεψαν στο ταλέντο τους και τους έφεραν στον Ταύρο. Δυο εξ' αυτών είναι οι Τρύφωνας Τσώνης και Χρήστος Τασουλής, οι οποίοι πραγματοποίησαν σπουδαίες εμφανίσεις με την ''κιτρινόμαυρη'' φανέλα, με αποτέλεσμα αμφότεροι να έχουν κινήσει το ενδιαφέρον πολλών συλλόγων από την Σούπερ Λιγκ, για την απόκτηση τους. Ας δούμε όμως, το βιογραφικό του καθένα ξεχωριστά.....


ΤΡΥΦΩΝ ΤΣΩΝΗΣ: Ο ΚΟΛΟΣΣΟΣ ΤΟΥ 'ΦΟΝΕΑ'!
Ο Τρύφωνας Τσώνης είναι γεννημένος στις 10 Ιουλίου του 1992, και αποτελεί έναν από τους καλύτερους, κατά κοινή ομολογία, κεντρικούς αμυντικούς του 8ου ομίλου. Ο νεαρός ποδοσφαιριστής αποκτήθηκε την χειμερινή μεταγραφική περίοδο από την ομάδα του Χαϊδαρίου, στην οποία ξεκίνησε και τα πρώτα του ποδοσφαιρικά βήματα. Από εκείνη την στιγμή κι έπειτα αγωνίστηκε σε όλα τα ματς, με εξαίρεση εκείνο με τη Ρόδο, καθώς είχε συμπληρώσει κάρτες. Πρόκειται για μια σπουδαίο ταλέντο, το οποίο πέρα από τα αμυντικά του καθήκοντα, διακρίνεται και στις εναέριες μονομαχίες, με δεδομένο ότι ξεπερνά το 1,90 σε ύψος. Επιπλέον, ο Τσώνης ξεχωρίζει και για την ψυχραιμία που διαθέτει, αφού κατάφερε να εξουδετερώσει πολύ εύκολα όλους τους αντιπάλους με τους οποίους ήρθε αντιμέτωπος, ενώ αξίο αναφοράς είναι το γεγονός πως στα περισσότερα παιχνίδια αποτελούσε τον ρυθμιστή της αμυντικής γραμμής.



Περισσότερα  μπορείτε να διαβάσετε στο
http://www.periferiako.com/control.php?id=article&news=86137

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου