Δευτέρα 8 Αυγούστου 2011

48ωρος καύσωνας από αύριο – Που θα “χτυπήσει” 40αρια !

Απότομα εκτινάσσεται πάλι στους 40 βαθμούς ο υδράργυρος από αύριο, ενώ "ανάσα" θα πάρουμε από την Πέμπτη, όταν θα αρχίσει σταδιακά να πέφτει.
Την ανιούσα παίρνει ο υδράργυγος απο σήμερα με θερμοκρασίες ως και 37 βαθμούς Κελσίου στην Αθήνα όπου θα πνέει λίγο βοριαδάκι και στη Θεσσαλονίκη όπου θα έχουμε μέγιστη θερμοκρασία 33 βαθμούς Κελσίου και νοτιάδες.
Ως 38 βαθμούς θα έχουμε σε Ιόνιο, δυτική Στερεά και δυτική Πελοπόννησο, ενώ στη Θεσσαλία, στην ανατολική Στερεά, στην Εύβοια και στην ανατολική Πελοπόννησο η υψηλότερη θερμοκρασία θα ειναι ως 37 βαθμούς Κελσίου.

Ως 33 βαθμούς θα σκαρφαλώσει ο υδράργυρος σε Κυκλάδες και Κρήτη με εξαίρεση τη νότια Κρήτη όπου θα έχουμε θερμοκρασίες ως και 36 βαθμούς.

Ως 36 βαθμούς και η θερμοκρασία στα νησιά του ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα.

Την ανιούσα παίρνει η ζέστη από την Τρίτη σε όλη την Ελλάδα. Θα φτάσει στους 39 και τοπικα και τους 40 βαθμούς Κελσίου.

Ζέστη και μπόρες την Τετάρτη. Στα ανατολικά και στα νότια θα έχουμε υψηλές θερμοκρασίες ενώ στα δυτικά και βορεια μικρή πτώση. Στα κεντρικά και βόρεια ηπειρωτικά θα σημειωθούν τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες.

Ανάσα από την Πέμπτη με πτώση της θερμοκρασίς και τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες στα βορειοανατολικά. Ίδια η εικόνα και την Παρασκευή, με τον καιρό γενικά αίθριο.
περισσότερα
newsit

http://sarotiko.blogspot.com/2011/08/48-40.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου