Τρίτη 2 Απριλίου 2013

ΔΗΜΟΣ ΜΟΣΧΑΤΟΥ-ΤΑΥΡΟΥ-ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ- Πρόσκληση του Δήμου Μοσχάτου-Ταύρου για συμμετοχή εθελοντών στις αθλητικές του δραστηριότητες



ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
ΔΗΜΟΣ ΜΟΣΧΑΤΟΥ-ΤΑΥΡΟΥ
Γραφείο Τύπου: 2132019633 & 636
FAX: 2109416154
2/4/2013


        Ο Δήμος Μοσχάτου-Ταύρου απευθύνει πρόσκληση σε ενδιαφερόμενους εθελοντές προκειμένου να συμμετέχουν σε προγράμματα αθλητισμού.
        Με το σύνθημα “γίνε και εσύ υποστηρικτής του αθλητισμού”, προσκαλούνται όσοι ενδιαφέρονται και έχουν τις γνώσεις και τις δεξιότητες που απαιτούνται, να διαθέσουν χρόνο και ενέργεια στην υποστήριξη εκδηλώσεων του τομέα αθλητισμού του Δήμου μας.
        Πιο συγκεκριμένα, προτείνονται οι εξής εργασίες στις οποίες θα μπορούν να απασχοληθούν οι εθελοντές:
ñ  Συνοδοί για το πρόγραμμα “ΠΑΙ ΖΩ”, πρόγραμμα για παιδιά 4-7 ετών σε παιδικές χαρές
ñ  παροχή ιατρικών υπηρεσιών σε εκδηλώσεις
ñ  πρόγραμμα “ΑΘΛΟΔΙΑΚΟΠΕΣ” (καλοκαιρινή δημιουργική απασχόληση παιδιών)
ñ  Αθλητικές εκδηλώσεις-δράσεις (αγώνας δρόμου, ποδηλατικός γύρος, κλπ)
ñ  Διαιτησίες σε σχολικούς αγώνες, τουρνουά
        Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να βρουν περισσότερες πληροφορίες για το πρόγραμμα εθελοντισμού, την αφίσα της πρόσκλησης, αλλά και την αίτηση συμμετοχής στην ηλεκτρονική σελίδα του Δήμου: www.dimosmoschatou-tavrou.gr, αλλά και στο τηλέφωνο 210 9407820.
        Ο Δήμαρχος Μοσχάτου-Ταύρου, Ανδρέας Ευθυμίου, με αφορμή τις δραστηριότητες αυτές του Δήμου μας, τόνισε σχετικά: “Ο εθελοντισμός και ο Αθλητισμός είναι δύο έννοιες που συναντούν τα υψηλά ανθρώπινα ιδεώδη. Οι εθελοντές αποτελούν πλέον την κινητήρια δύναμη των δράσεων που πραγματοποιούνται στην Τοπική Αυτοδιοίκηση γενικότερα και στον Δήμο μας ειδικότερα. Είναι καλό να βρούμε όλοι μας τη διάθεση και την κινητήρια δύναμη που θα μας ωθήσει, μέσα από την προσφορά και τον εθελοντισμό, να δημιουργήσουμε το περιβάλλον και τις συνθήκες εκείνες που αξίζουν σε εμάς και κυρίως στα παιδιά μας, διαθέτοντας μέρος από τον ελεύθερο χρόνο μας.”


                                     Από το Γραφείο Τύπου του Δήμου Μοσχάτου-Ταύρου