Παρασκευή 22 Φεβρουαρίου 2013

Άνοιξαν οι ουρανοί

Η ισχυρότατη βροχόπτωση που πλήττει από νωρίς το πρωί (σ.σ.: ξεκίνησε λίγο μετά τις 05.00) την Αττική έχει προκαλέσει σοβαρά προβλήματα σε πολλές περιοχές του Λεκανοπεδίου.

Δρόμοι και υπόγεια κατοικιών έχουν πλημμυρίσει, φωτεινοί σηματοδότες έχουν τεθεί εκτός λειτουργίας, διακοπές ρεύματος έχουν σημειωθεί σε διάφορες περιοχές, ενώ στις κεντρικές οδικές αρτηρίες επικρατεί κυκλοφοριακό κομφούζιο. Η Πυροσβεστική Υπηρεσία έχει δεχθεί δεκάδες κλήσεις από οδηγούς οι οποίοι έχουν εγκλωβιστεί μέσα στα οχήματά τους.

Κλειστοί δρόμοι - Εγκλωβισμένοι οδηγοί

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, κλείνει η Λεωφ. Συγγρού στο ρεύμα προς Αθήνα. Παράλληλα, λόγω της συσσώρευσης υδάτων είναι κλειστή η οδός Πειραιώς από την Π. Ράλλη και στα δύο ρεύματα (σ.σ.: για δεύτερη φορά τις τελευταίες ώρες) έως τη Χαμοστέρνας, ενώ η Πυροσβεστική έχει δεχθεί κλήσεις για άντληση υδάτων κυρίως από την ευρύτερη περιοχή του Χαϊδαρίου και του Αιγάλεω. Επίσης, κλειστή είναι η Λεωφόρος Δημοκρατίας από την ιχθυόσκαλα έως το Κερατσίνι, ενώ ακινητοποιημένα οχήματα βρίσκονται στη Λεωφόρο Αθηνών στο ύψος του Αττικού Νοσοκομείου. Την ίδια ώρα, οδηγοί παραμένουν ακινητοποιημένοι στα αυτοκίνητά τους στην Ιερά Οδό, στο Χαϊδάρι, στην Πειραιώς στο Γκάζι και στη Λεωφ. Σχιστού στον Σκαραμαγκά.


περισσότερα μπορειτε να διαβάσετε
http://www.zougla.gr/greece/article/aniksan-i-ourani