Πέμπτη 5 Ιουλίου 2012

Δήμος Μοσχάτου-Ταύρου:ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ- Κινηματογραφικές βραδιές στις πλατείες της πόλης Μεγάλη προσέλευση θεατών στους δύο δημοτικούς κινηματογράφους


ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
ΔΗΜΟΣ ΜΟΣΧΑΤΟΥ-ΤΑΥΡΟΥ
Γραφείο Τύπου: 2132019633 & 636
FAX: 2109416154
5/7/2012



        Στο Δήμο μας  λειτουργούν δύο Δημοτικοί κινηματογράφοι (Σινε Κήπος στο Μοσχάτο και Σινε Μασκώτ στον Ταύρο) που ιδιαίτερα φέτος παρουσιάζουν εξαιρετική επιτυχία.: Το πρόγραμμα διαμορφώνεται ανά μήνα ώστε να επιλέγονται πολύ καλές ταινίες, κυρίως, πρώτης προβολής με πολύ χαμηλό εισιτήριο (5 € γενική είσοδο και 3€ παιδικό) και καλές τεχνικές προδιαγραφές στην ποιότητα της προβολής. Ο αριθμός των εισιτηρίων είναι αυξημένος σε σχέση με πέρυσι κατά 40% και οι προοπτικές φαίνονται να είναι ακόμη καλύτερες.
       
        Πέρα δε από τη λειτουργία των δύο κινηματογράφων, διοργανώνουμε παράλληλες κινηματογραφικές εκδηλώσεις στις πλατείες της πόλης μας και σε συνεργασία με χορηγούς χωρίς να επιβαρύνεται καθόλου ο Δήμος, με προβολές αξέχαστων ταινιών του παλιού καλού ελληνικού κινηματογράφου και με ελεύθερη είσοδο. Τις προηγούμενες ημέρες διοργανώθηκαν δύο προβολές στην πλ. Ηρώων Πολυτεχνείου στο Μοσχάτο ενώ τη Δευτέρα και Τρίτη 9-10 Ιουλίου στις 9 το βράδυ στην πλ. Παναγίτσας στον Ταύρο θα προβληθούν οι ταινίες «Ο Θύμιος τα έκανε θάλασσα» και «Τέντυ μπόυ…αγάπη μου».

          Ο Δήμαρχος Μοσχάτου- Ταύρου Ανδρέας Ευθυμίου με αφορμή τις επιτυχημένες κινηματογραφικές λειτουργίες δήλωσε: ότι «Ο Δήμος μας καταφέρνει σε ένα δύσκολο κοινωνικοοικονομικό περιβάλλον να υλοποιεί σημαντικές εκδηλώσεις και προγράμματα το φετινό καλοκαίρι όπως: Οι «Αθλοδιακοπές» με τη δημιουργική απασχόληση παιδιών Δημοτικού, το Διαδημοτικό Θεατρικό Φεστιβάλ, παιδικές εκδηλώσεις στις πλατείες σε συνεργασία με τους επαγγελματοβιοτέχνες και σημαντικές κινηματογραφικές διοργανώσεις και αφιερώματα. Βασική μας προτεραιότητα αποτελεί η παροχή ποιοτικών υπηρεσιών ψυχαγωγίας και πολιτισμού με πολύ χαμηλό κόστος με στόχο τη δημιουργικότητα του ελεύθερου χρόνου των πολιτών και ιδιαίτερα των νέων».

                                             Από το Γραφείο Τύπου Δήμου Μοσχάτου-Ταύρου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου