Δευτέρα 2 Ιουλίου 2012

Κυκλοφόρησαν τα διαρκείας των πρωταθλητών

Ξεκίνησε σήμερα Δευτέρα (2/7) η διάθεση των εισιτηρίων διαρκείας της ΚΑΕ Ολυμπιακός για τη σεζόν 2012-2013. Παρά το πρώιμο της εποχής, το ενδιαφέρον είναι αρκετά αυξημένο, αφού αρκετοί είναι αυτοί που θέλουν να κλείσουν θέση στο ΣΕΦ για να παρακολουθήσουν τις νέες προσπάθειες των πρωταθλητών Ευρώπης και Ελλάδας. Στα 195 ευρώ το φτηνότερο και ειδική έκπτωση για όσους τα ανανεώσουν την κάρτα τους, από την Δευτέρα 16 Ιουλίου ξεκινά η διάθεση για τους νέους κατόχους.

Αξίζει να αναφερθεί ότι για θέσεις που δεν είχαν διατεθεί εισιτήρια την χρονιά 2011-2012, υπάρχουν διαθέσιμα εισιτήρια και από σήμερα. Στη προσπάθεια της ΚΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ για πιο προσιτές τιμές στα εισιτήρια διαρκείας της περιόδου 2012-2013 και λόγω και της οικονομικής κατάστασης, αποφασίστηκε να πραγματοποιηθεί νέα μείωση από 10% ως 20%, σε όλες τις τιμές των εισιτηρίων. Η μείωση ισχύει για όλους τους περυσινούς κατόχους που επιθυμούν να ανανεώσουν.


Οι τιμές για τους νέους κατόχους θα παραμείνουν ίδιες. Επιπλέον, οι περυσινοί κάτοχοι εισιτηρίων διαρκείας, με την ανανέωση του εισιτηρίου, θα παραλαμβάνουν δωρεάν το Επίσημο Winning T – Shirt του Πρωταθλητή Ελλάδας, στο μέγεθος που επιθυμούν (από το Official Olympiacos BC Store)! Οι νέοι κάτοχοι θα μπορούν επίσης να το προμηθευτούν, στην προνομιακή τιμή των 10 ευρώ (με έκπτωση δηλαδή 25% απο την αρχική του αξία) με την ταυτόχρονη αγορά του εισιτηρίου τους για την περίοδο 2012-2013.

περισσότερα στο

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου