Δευτέρα 25 Ιουνίου 2012

Δήμος Μοσχάτου-Ταύρου:Καλοκαιρινές εκδηλώσεις για τους μικρούς μας φίλους με....ελεύθερη συμμετοχή(Ιούνιος&Ιούλιος,κάθε Δευτέρα &Τετάρτη 8μ.μ Πλ Μεταμόρφωσης




ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΑΤΤΙΚΗΣ                                                                      29 /5/  2012
    ΔΗΜΟΣ ΜΟΣΧΑΤΟΥ-ΤΑΥΡΟΥ
Έδρα: Κοραή 36 & Αγ. Γερασίμου, Τ.Κ. 18345
Τηλ. Κέντρα: 2132019600, 213 2036200
Γρ. Δημάρχου: 213 2019633,6 και 213 2036231,287
www.dimosmoschatou-tavrou.gr
Αρ. πρωτ.

                                                           
ΠΡΟΣ:

§         Εμπορικός Σύλλογος Μοσχάτου και Ταύρου
§         Επαγγελματίες Μοσχάτου και Ταύρου
           


ΘΕΜΑ: Πρόταση για καλοκαιρινές εκδηλώσεις μικρής κλίμακας στις πλατείες της πόλης με την υποστήριξη των επαγγελματιών

            Φίλες και φίλοι επαγγελματίες του Μοσχάτου και του Ταύρου,  
           
            Είναι σίγουρο ότι βιώνουμε όλες και όλοι μία δύσκολη συγκυρία με μεγάλα οικονομικά προβλήματα. Ο κλάδος των επαγγελματιών πλήττεται ιδιαίτερα από την κρίση και για το λόγο αυτό θα ήθελα να τονίσω το ενδιαφέρον της Δημοτικής αρχής  για τη  διατήρηση της κοινωνικής συνοχής και την τόνωση της κοινωνικής και εμπορικής ζωής.
            Για το φετινό καλοκαίρι, αν και οι θεσμικές και οικονομικές δυσκολίες που παρουσιάζει η Αυτοδιοίκηση είναι υπαρκτές, ο Δήμος μας καταφέρνει όχι μόνο να διατηρήσει αλλά και να αναβαθμίσει τις παρεχόμενες υπηρεσίες στον κοινωνικό και πολιτιστικό τομέα. Πιο συγκεκριμένα αναβαθμίζεται η λειτουργία τόσο των «Αθλοδιακοπών» που διοργανώνονται σε κλειστούς και ανοικτούς χώρους στο Μοσχάτο και στον Ταύρο όσο και των δύο δημοτικών θερινών κινηματογράφων στην Πλατεία Μεταμορφώσεως  και στο Πάρκο Ενόπλων Δυνάμεων. Παράλληλα, διοργανώνεται το διαδημοτικό θεατρικό φεστιβάλ (Ιούνιο στον Ταύρο και Σεπτέμβριο στο Μοσχάτο) και άλλες παράλληλες εκδηλώσεις- αφιερώματα.
             

           
            Η πρότασή μας προς τους επαγγελματίες για το φετινό καλοκαίρι παρουσιάζει τα εξής δεδομένα:

Ø      Κάθε Δευτέρα και Τετάρτη από 18/6 -25/7 θα διοργανώνονται  εκδηλώσεις που απευθύνονται σε οικογενειακό κοινό και ειδικότερα στα μικρά παιδιά.

Ø      Οι εκδηλώσεις θα είναι μικρής κλίμακας ώστε να έχουν ευέλικτη μορφή και χαμηλό κόστος (150-250€) και θα περιλαμβάνει μικρές παραστάσεις (θέατρο σκιών, κουκλοθέατρο, παντομίμα κλπ), εμψυχωτές και καλλιτέχνες με ελκυστικό πρόγραμμα (κλόουν, ανιματέρ, Dj, ταχυδακτυλουργούς) και βέβαια με ανάλογες εγκαταστάσεις ( φουσκωτά, παιχνίδια κλπ).

Ø      Οι εκδηλώσεις θα διοργανώνονται στις μεγάλες πλατείες ή και σε πάρκα της πόλης μας ώστε να προκύπτει ως άμεσα παρεπόμενο γεγονός η προσέλκυση περισσότερου κόσμου και η τόνωση της κίνησης στα καταστήματα εστίασης ιδιαίτερα εκείνων που βρίσκονται κοντά στους χώρους διοργάνωσης.

Ø      Το κόστος των εκδηλώσεων θα καλύπτεται απευθείας από τους επαγγελματίες ενώ ο Δήμος μας θα έχει ένα συντονιστικό και υποστηρικτικό ρόλο σε θέματα επικοινωνίας, εκτύπωσης φυλλαδίων, εξοπλισμού κλπ

            Είμαι σίγουρος ότι θα γίνει δυνατόν σε αυτή τη δύσκολη εποχή να υπάρξουν αποτελεσματικές συνεργασίες με τον εμπορικό κόσμο για το συμφέρον της πόλης και των κατοίκων της



                                                Με εκτίμηση,
                                                                      Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΜΟΣΧΑΤΟΥ-ΤΑΥΡΟΥ



                                                                                      Ανδρέας Γ. Ευθυμίου

περισσότερα στο  
http://www.dimosmoschatou-tavrou.gr/index.php?option=com_frontpage&Itemid=201

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου