Τετάρτη 27 Ιουνίου 2012

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ- “ΑΘΛΟΔΙΑΚΟΠΕΣ 2012” ΞΕΚΙΝΗΣΑΝ ΜΕ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΚΑΙ ΜΕ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ 550 ΠΑΙΔΙΩΝ. ΣΥΝΕΧΙΖΟΝΤΑΙ ΜΕΧΡΙ 7 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ-Πέμπτη,28 Ιουνίου: Γιορτή Αθλοδιακοπών-Γήπεδο Μοσχάτου


ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
ΔΗΜΟΣ ΜΟΣΧΑΤΟΥ-ΤΑΥΡΟΥ
Γραφείο Τύπου: 2132019633 & 636
FAX: 2109416154
27/6/2012






        Ο Δήμος Μοσχάτου-Ταύρου  διοργανώνει με επιτυχία για έβδομη συνεχή χρονιά το θερινό πρόγραμμα “Αθλοδιακοπές” για τα παιδιά του Δήμου μας.
        Οι συμμετοχές της πρώτης περιόδου ξεπέρασαν κάθε προσδοκία, αφού το πρόγραμμα παρακολούθησαν 420 παιδιά στο Μοσχάτο και 130 παιδιά στον Ταύρο. Ήδη έχουν ολοκληρωθεί οι εγγραφές για τη δεύτερη περίοδο (2 με 13 Ιουλίου) και γίνονται εγγραφές για την τρίτη περίοδο (16 έως 27 Ιουλίου). Το πρόγραμμα των αθλοδιακοπών θα συνεχιστεί από 27 Αυγούστου μέχρι και 7 Σεπτεμβρίου.
        Αξίζει να σημειωθεί ότι πέρα από τους κανόνες υγιεινής και συνεχής παρακολούθησης των παιδιών, ο Δήμος έχει συνάψει συμβόλαιο ασφαλιστικής κάλυψης των παιδιών (απόρροια ατυχήματος) με μεγάλη ασφαλιστική εταιρεία, προκειμένου για την εξασφάλιση της σωματικής ακεραιότητάς τους.
        Την Πέμπτη 28 Ιουνίου 2012, στις 19.30, στο Γήπεδο ποδοσφαίρου στο Μοσχάτο (Καποδιστρίου και Μιαούλη) διοργανώνεται η γιορτή των “αθλοδιακοπών”.  Τα παιδιά που συμμετείχαν στο πρόγραμμα θα πάρουν μέρος σε αγώνες και παιχνίδια, ενώ θα παρουσιάσουν χορευτικά δρώμενα.
        Ο Δήμαρχος Μοσχάτου-Ταύρου, Ανδρέας Ευθυμίου, δήλωσε σχετικά με τις αθλοδιακοπές: “Οι δημότες της πόλης μας και ιδιαίτερα οι εργαζόμενοι γονείς έχουν αγκαλιάσει το πρόγραμμα, βρίσκοντας διέξοδο στη δημιουργική απασχόληση των παιδιών τους μετά το κλείσιμο των σχολείων. Φέτος, συνεχίζουμε το πρόγραμμα των αθλοδιακοπών με περισσότερα τμήματα, νέες δραστηριότητες και εκδρομές αναψυχής, ενώ επεκτάθηκαν οι αθλοδιακοπές και στην περιοχή του  Ταύρου.”

                                     Από το Γραφείο Τύπου του Δήμου Μοσχάτου-Ταύρου


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου